Benım kızdada fıtık var istanbulda ameliyat ettircem. Ilık suyla yıka ben hametan kullanuyorum. Dun bizim oğkanında arka bel bezın oldugu yer kıpkırmızıydı 1 kere yıkadım krem surdum sabaha kalmadı gectı o neydı ki
ılık suda başka bişey yapmamıyorum zaten emzirdiğim için doktor ilaç veremiyor kıza ik bepanthol kulladım yatarkende trosyd sürdüm inş geçer sabaha oyy fıstığım amilyat mı olacak ne zamn olacak
Hametan sürebilirsin her temşzliğinde zararlı değil.
Yaza ist geleyım fıtık ını aldırcaz
Ee yuh artık. Çoğu okumuş insan bu şekilde rahat iş bulamıyor. İyiymiş kız anaları kızları okutmayın, bizde erkekleri okutmayalım. Kızlar bakıcı olsun, erkeklerde sanayide usta olsun. En kral iş bunlar bu devirde.1200 istiyo, tatil günlerini kesemezsiniz maaşımdan baştan söyliyim diyo, eylülde kızım dogurcak diyo, ev işi yapmam ha diyo, sabah erken gelme garantisi veremiyorum malum ankara trafiği diyo...
sen benim küfür ettiğimi gördün mü?
bunları yazarken ediyorum
izmirden olanlar kimler arkadaşlar. buluşmayı okuyunca burda da bi buluşma olsa dedim, izmirde çevrem yok hele hele bebekli ortak noktalı insanlara ihtiyacım var :) izmirde olanlar konuşalım buluşalım lütfen :)
saol yarın ilk iş gidip alıcam hangi hastanede yaptırıcaksınız
Benim de simdilik dusuncem krese vermek canim yasindan sonrao kendi kendine şartlarını sayarken aklıma geldin tatlım, dedim bu kız da çekmişti zamanında
saygıyla dinledim, bu da onun dünyası tabi ama benim hayatıma uygun değil
o fiyatı verdikten sonra kreşe vericem artık napayım bulamazsam
1 yaşına gelmiş oluyor zaten
MSOE çok halsizleştim ben- senin 15 gün durumu benim 20
Yav senin herif bi de deneyimli olacak oglandan dolayi. Nasil boyle acemi baba gibi davraniyor acaba??Allahım yardım et bebeler yine kudurdu ikiside uyumadı kızı sallayıp duruyorum
Oğlan uyumak için beni istiyor
Laaannnn ne bitmez çilem varmış
Yaaa şu öküze ne demeli kızı 5 dk tut wc gidicem dedim bir çığlık koptu yavrum elini sıcak çay bardağına sokmuş bide hiç istifini bozmuyor lannn kalk ta bi suya tutnasıl bağırdım kızdım benden değil allahından bul
Bgun bizim dr da bahsetti bundan. Kndi ogluna da yapmis. Yan etkisi yokmus ama menenjitin sonuclari cok fena Allah korusun. O yuzden ben bidahaki ay yaptirmaya karar verdim ilk dozu.Ee yuh artık. Çoğu okumuş insan bu şekilde rahat iş bulamıyor. İyiymiş kız anaları kızları okutmayın, bizde erkekleri okutmayalım. Kızlar bakıcı olsun, erkeklerde sanayide usta olsun. En kral iş bunlar bu devirde.
Allah yardımcın olsun, inşallah içine sinen birini bulursun, bulamazsanda hayırlısı böyleymiş der kreşe için rahat olarak gönderirsin canım.
Aşıyı soran sendin galiba demi canım
Türkiye'ye yeni gelmiş menenjit aşısı ve özel aşıymış dediğin gibi,
9-23 ay arası, 3 ay arayla 2 doz, 2 yaşından sonra tek doz olarak uygulanıyormuş. Bazı doktorlar mutlaka öneriyormuş yine bazıları önermiyormuş.
Meningokok Aşısı / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
Bilmiyorumki bakıcaz gelince. Ben her dr gittiğimde yazdırıyorum hametan kremi. Hatta en son dr 2 dene yazdı.
İyi geceler kizlar ben yatiyorum kv.ler bizde haftasonu yatili olarak tabi. Sabah kahvaltiydi ev toplamaydi falan mesaim var. Anca okurum hafta sonu. Simdiden hepinizin anneler gunu kutlu olsun
alsencim izninle bi ohaaa diyecemAllahım yardım et bebeler yine kudurdu ikiside uyumadı kızı sallayıp duruyorum
Oğlan uyumak için beni istiyor
Laaannnn ne bitmez çilem varmış
Yaaa şu öküze ne demeli kızı 5 dk tut wc gidicem dedim bir çığlık koptu yavrum elini sıcak çay bardağına sokmuş bide hiç istifini bozmuyor lannn kalk ta bi suya tutnasıl bağırdım kızdım benden değil allahından bul
bepanten merhem benim en favorim, kullandınmı hiç?kızlar adann poposu ve o bölgesi kople pişti hastlık sonra ne yapmm lazım krem sürdüm zeytinyağı sürdüm şuan ki durum pütür pütr yavrum oramadım gn boyu kucaktydı
Geçmişi bitirmenin haklı gururu içinde artık yatabilirim dostlar
Alıntı için çok geç oldu saat
Bi menenjit aşımız eksikti, o da geldi tam oldu demek istiyorum.. Eskiden zehir gibi olduğum konularda tam bi pelteye döndüm artık.. Sürekli cevizdir aşıdır parabendir bişeyler dönüyo beynimde... Zaten IQ 3 lerde sürünüyo ( gerçek 3) bütün gün agulamaktan top yuvarlamaktan... Yemişim ızdırabını....
İris girmez hafta sonu ama kıpırcığa çok geçmiş olsun
Alsen semizotu yemeğini sen mi önermiştin? Korkmadım verdim bugün kıymalı semizotu.. Hiç ezmedim bile sadece küçük doğradım soğanı domatesi, pirinçler filan lüp lüp gitti maşallah.. Allah da senden çok mersi:)
Wavy en azından hamilelikteki doktorunu telefonla arayıp bi sorsan bişey yoktur da belki takviye vitamin bişey verir, hırpaladı çok seni
Canım geneli aynı bu bebelerin şimdi hiç olmazsa dönüyor benim oğlum alt değiştireceğimiz zaman kıyamet kopuyor herhalde bezi bırakana kadar devam edecek bu mücadeleYahu alt değiştirmek imkansızdönüyodu şimdi o da kesmiyo fiti fiti diye emekleyip uzamaya kalkıyo.. Oyuncak ver, öp kokla, gıdıkla, konuş , hiçbiri kesmiyor artık..Nedir bunun yöntemi ya da ne zaman geçer, geçici midur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?