2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede krese ver hem oyun arkadasları olur hem sosyal olur hem 1000 en kral krese verirsın servis içinde

ılık suda başka bişey yapmamıyorum zaten emzirdiğim için doktor ilaç veremiyor kıza ik bepanthol kulladım yatarkende trosyd sürdüm inş geçer sabaha oyy fıstığım amilyat mı olacak ne zamn olacak

Hametan sürebilirsin her temşzliğinde zararlı değil.
Yaza ist geleyım fıtık ını aldırcaz

Ee yuh artık. Çoğu okumuş insan bu şekilde rahat iş bulamıyor. İyiymiş kız anaları kızları okutmayın, bizde erkekleri okutmayalım. Kızlar bakıcı olsun, erkeklerde sanayide usta olsun. En kral iş bunlar bu devirde.
Allah yardımcın olsun, inşallah içine sinen birini bulursun, bulamazsanda hayırlısı böyleymiş der kreşe için rahat olarak gönderirsin canım.
izmirden olanlar kimler arkadaşlar. buluşmayı okuyunca burda da bi buluşma olsa dedim, izmirde çevrem yok hele hele bebekli ortak noktalı insanlara ihtiyacım var :) izmirde olanlar konuşalım buluşalım lütfen :)

Aşıyı soran sendin galiba demi canım
Türkiye'ye yeni gelmiş menenjit aşısı ve özel aşıymış dediğin gibi,
9-23 ay arası, 3 ay arayla 2 doz, 2 yaşından sonra tek doz olarak uygulanıyormuş. Bazı doktorlar mutlaka öneriyormuş yine bazıları önermiyormuş.

Meningokok Aşısı / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog

Benim de simdilik dusuncem krese vermek canim yasindan sonra
Benim o 15 gunumun bir haftasi extradan bi de griple gecmisti ama sanirim seninki kadar yogun olmamisti. Ankaraya donunehala gecmezse bi dr.a gorun istersen canim.
Yav senin herif bi de deneyimli olacak oglandan dolayi. Nasil boyle acemi baba gibi davraniyor acaba??
Bgun bizim dr da bahsetti bundan. Kndi ogluna da yapmis. Yan etkisi yokmus ama menenjitin sonuclari cok fena Allah korusun. O yuzden ben bidahaki ay yaptirmaya karar verdim ilk dozu.

İyi geceler kizlar ben yatiyorum kv.ler bizde haftasonu yatili olarak tabi. Sabah kahvaltiydi ev toplamaydi falan mesaim var. Anca okurum hafta sonu. Simdiden hepinizin anneler gunu kutlu olsun

alsencim izninle bi ohaaa diyecem
hayret ya
aman off ne gıcıklar
kızlar adann poposu ve o bölgesi kople pişti hastlık sonra ne yapmm lazım krem sürdüm zeytinyağı sürdüm şuan ki durum pütür pütr yavrum oramadım gn boyu kucaktydı
bepanten merhem benim en favorim, kullandınmı hiç?

ii geceler hadin bakem zaten herkes dökülmüş

şu meningokok menenjitine karşı olan aşıyı okudum internette
bizim türkçe sayfalar aşıyı son derece övüyor tabi, heryerde aynı yazı kopyalanmış.
yeni ruhsat almış tr de, ondan sanırım bu frenzi
okudum fda sayfasını, ordaki rapora göre küçük çocukalrda koruyuculuğu yüksek değilmiş, asıl koruyculuğu aşı 18 yaşından sonra yapılınca oluyormuş, zaten risk grubunda olanlar da öyle toplu yerlerde yurtlarda filan kalan öğrenciler vs anladığım kadarıyla. ve de onlu yaşlardaki gençler en çok risk grubuymuş. bebekler ise bu yaşta aşılanınca çok da koruyuculuğu kalmıyor ileri yaşlarda.
kafam gene çorbaya döndü bu aşı pazarından bıktım artık
doktora gidenler acaba bu konuyu detaylıca sorabilirler mi, beyl,k laflar haricinde diyorum, ekstra bir bilgi edinirsek çok memnun olacağım
gerçi benim yukarıda yazdığım kadarını bile söyleyeceklerini sanmıyorum da neyse

Geçmişi bitirmenin haklı gururu içinde artık yatabilirim dostlar
Alıntı için çok geç oldu saat
Bi menenjit aşımız eksikti, o da geldi tam oldu demek istiyorum.. Eskiden zehir gibi olduğum konularda tam bi pelteye döndüm artık.. Sürekli cevizdir aşıdır parabendir bişeyler dönüyo beynimde... Zaten IQ 3 lerde sürünüyo ( gerçek 3) bütün gün agulamaktan top yuvarlamaktan... Yemişim ızdırabını....
İris girmez hafta sonu ama kıpırcığa çok geçmiş olsun
Alsen semizotu yemeğini sen mi önermiştin? Korkmadım verdim bugün kıymalı semizotu.. Hiç ezmedim bile sadece küçük doğradım soğanı domatesi, pirinçler filan lüp lüp gitti maşallah.. Allah da senden çok mersi:)
Wavy en azından hamilelikteki doktorunu telefonla arayıp bi sorsan bişey yoktur da belki takviye vitamin bişey verir, hırpaladı çok seni

Bu arada WAVY sıkma canını bakıcı işine çıkacak mis gibi biri, vakit var nasıl olsa
ALPERENADA ben desitin kremin morından kullanıyorum gerçekten sürdükten sonra fırt diye geçiriyo
SEHERİNDE kahvaltıda buğday ruşeymin içine meyva geliyor aklıma, proteini yüksek ve bu aylarda rahatlıkla verilebiliyor diye biliyorum.
MSOE maşallahlar boncuğa, nefis boy kilo:)

Yahu alt değiştirmek imkansız dönüyodu şimdi o da kesmiyo fiti fiti diye emekleyip uzamaya kalkıyo.. Oyuncak ver, öp kokla, gıdıkla, konuş , hiçbiri kesmiyor artık..Nedir bunun yöntemi ya da ne zaman geçer, geçici midur?

Bi de bıdıkım tutunup kalkmaya başladı. elinden tutunca sanki çok becerecekmiş gibi diğer eliyle de sağı solu mıncıklamaya kalkıyo:) çok fena hastayım bu çocuğa :) hergün daha çok sevilir diyolardı saçma diyordum, başlangıçta sadece koruma dürtüsüymüş, şimdi coştukça coşuyomuş harbiden.. Ne mutluyum yav:)))
bütün gün burdaymış gibi hissettim kendimi hihorik:)) gidip rahat bi uyku şimdi, sabah eşimde sıra...

Afiyet olsun kuzuya

Canım geneli aynı bu bebelerin şimdi hiç olmazsa dönüyor benim oğlum alt değiştireceğimiz zaman kıyamet kopuyor herhalde bezi bırakana kadar devam edecek bu mücadele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…