Kimse yok bugn herhalde herkz gezmeye gitms. Anlasilan
Ya adet gorucem galiba sinirim burnumda herbiseye patliyip duruyorum
siz napiyorsunuz kimler burdaa
Bende o dönemlerde çok gergin oluyorum yaaa her ay bu çekilirmi
Ya canim ben hamilelik oncesinde boyle olmazdim simdi zaten normalde de yorgunluk falan olunca bu kadar cok hissediyorum her ay off
sen napiyorsun minikler nasil
Bende o dönemlerde çok gergin oluyorum yaaa her ay bu çekilirmi
Ben dogumdn 6ay sonr oldum daha da olmadm normalmi oglumda hic byle olmadm hic
Yok şekerim ne gezmesi kız uyurken evin bütün işlerini yaptım oda uyandı zaten
BiZm iş bitermi şimdi onun karnını doyur bulaşıkları topla onunla oyna ohh ohhhh
Oğlum babaannesiyle gitti kızımızda karnını doyuruyorum
Senin minikler uyuyor sanırım
Canım buluşma için saat kaç sana uyar mesela 14 uygunmu
Test yaptırdınmı:18:
Yorulmussundur ama en azindan oglan babaanesiyle gitmis keske benkide ara sira bi kac saatligine gitse nerde o gnler babasiyla ciktiginda bile basliyr ada anne die sonra agliyr. Nasil alistirdin sen yha taktigini bana da soylesene
Ne tsti cnim ??
Oğlum 11 aylıktı ben işe başladığımda babaannesi baktı o dönemde ona çok alışık anne diyor onada
Allah var oda çok sever oğlumu her nazına oynar onun arkasından ağlar
Hergün götürüyorlar canım yoksa ben çıldırırım
Hamilelik testi canım
İlk anneler gunn kutlu olsun o zaman ins hava guzel olurda cok guzel bi gn gecirrsinzselamm kızlarr misafirim vardı gitti..birazdan mutfak için alışverişe gidecem..yarında benım ılk anneler günüm :) yarın sabah eşimle güzel bi kahvaltı yapacaz dışarda..hava böle devam etmese iyi..sayfalarda hiç ilerlememiş bu gün..
İlk anneler gunn kutlu olsun o zaman ins hava guzel olurda cok guzel bi gn gecirrsinz
canım istrersen medical park göstepe hastanesinde Prof. Dr. Türker Kılıç ve Uzm. Dr. Zafer Orkun Toktaş var ikiside çok ii doktorlar
Hametan sürebilirsin her temşzliğinde zararlı değil.
Yaza ist geleyım fıtık ını aldırcaz
Göstepe uzak bize ya acıbadem bakırköy yada medicalpark bahçelievler yada medicana en yakın bize. Bi gidelimde bakıcaz
Selamm tüm topik ahalisi! :) Ben hep okuyorum da yazamıyorum nedense sizin gibi sık sık!Hep bi şeler çıkıyo yoksa ben mi ağırım ağır ağır bakıyorum bebişime de vakit kalmıyo bilemedim! Ben varım bennn İzmir Karşıyaka arkadaşım sen neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?