yok yavrım mutlusuya dedim o sorduya sen ne iş yapıyorsun diye. amann 3 de oğlanla yattım şimdi uyandık oda zorla oğlan uyandırdı yoksa uyuyup kalacaktım kızıda unutacaktımsorduk canım ,erp uzmanlığı kısmına havalı dedim
kız karam avatar değişmiş ,bu da kim diyom g.tünü başını oynatıyo ,nerden düştü bizim seviyeli topiğimize
izmirden olanlar kimler arkadaşlar. buluşmayı okuyunca burda da bi buluşma olsa dedim, izmirde çevrem yok hele hele bebekli ortak noktalı insanlara ihtiyacım var :) izmirde olanlar konuşalım buluşalım lütfen :)
Adam bu hafta bi gun vaktinde gelemeedi ewe. Dolayisiyla benim bel iptal yine
Ben uapiyorum donatesli sehriye ama kv yaptigi konservelerden yapiyorum simdilikKızlar bi şey sorcam yavrucanlara domates vermeye başladınız mı? Ya ben çorbaları çeşitlendirmek istiyorum, benim muzur tarhana yemiyo. Dolayısıyla hep sebze karışımı içine de bazen kıyma bazen balık koyuyorum ama şöle domatesli şehriye pek güzel olurda verilir mi ki domates acep?:44:
Sirt bel ayni. Ben yarim gun veriyorum eline cocugu sonra iki gun bu cocuk cok agir cok yoruyor diyo ve yemek bile aramiyor o ikigun. Sende ver eline baksin arada ozmb nasil yorulunuyor ewde anlarAynı benimki de canım!Zaten erken gelse de ders çalışıyo yemekten sonra! Ben de çok yoruluyorum! Sırtım belim fena! Ama eşime sorsan evde nasıl bu kadar yoruluyorum!
Kızlar bi şey sorcam yavrucanlara domates vermeye başladınız mı? Ya ben çorbaları çeşitlendirmek istiyorum, benim muzur tarhana yemiyo. Dolayısıyla hep sebze karışımı içine de bazen kıyma bazen balık koyuyorum ama şöle domatesli şehriye pek güzel olurda verilir mi ki domates acep?:44:
Kalplerimiz geri gelmiş oley oleyy :119::119::119:
İris bak korktular bizden kazene bir msj çözdü sorunu
Ben uapiyorum donatesli sehriye ama kv yaptigi konservelerden yapiyorum simdilik
Sirt bel ayni. Ben yarim gun veriyorum eline cocugu sonra iki gun bu cocuk cok agir cok yoruyor diyo ve yemek bile aramiyor o ikigun. Sende ver eline baksin arada ozmb nasil yorulunuyor ewde anlar
Ben sehriye corbasi yapmadim ama sabh kahvltisinda domatesle beraber ekmk yediriyorum bayiliyr ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?