2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kursun suresini uzattilar cok sinir oldum. Bide yarin ogleden sonraya canli ders koymuslar 3 saat. Yediler haftasonumu

Hanimlar merhaba anneler gununuz kutlu olsun iyisiniz insallah miniklerde iyi insallah..
epey giremedim sormayin basima neler geldi badana boya yaptik sonra evi su basti halilar filan batti tekrar ev temizligi perisanlik.aof sinavlarim bi taraftan.bizim ikoncan babasi eve gelince aglayan bi tip oldu dibimden ayrilmiyor her dk benimle cok pis alisti bana bu arada ilk disi yeni cikiyor beyaz ama patlamadi o yuzden daha huysuz ve istahsiz.alkisi ogrendi gerekli gereksiz yapiyor:) simdi bye byei ve gel geli ogretiyorum bakalim ne zaman yapcak.oyun parkini en alta indircez artik bildigin tutunuyor kenarlardan dun son anda yakaladim az kalsin asagi atiyordu kendini.suursuzca yurutecte kosuyor pesimden:) daglar vadiler,fisfis kayikci,git gemi vs oynuyoruz hep oyun ve ilgi istiyor.son durumlarmz bunlar..
Sizde ne var ne yok bulusmami var? Hepinizi en cokta bidiklari operim...

Anacım oku oku bitmedi, bende hemen son sayfaya atlayıverdim, oğlan uyanmadan bakayım dedim.

Kızlar cidden ben oradayken buluşma ayarlayın, ama uzak olursa oğluşumu getirememki yaa

Kızlar Talha mutfak dolaplarına dadandı, bende bağlamak istemiyorum ama herşeyi nasıl yukarı kaldırayım, ne yapsam acaba?

sorduk canım ,erp uzmanlığı kısmına havalı dedim

kız karam avatar değişmiş ,bu da kim diyom g.tünü başını oynatıyo ,nerden düştü bizim seviyeli topiğimize
yok yavrım mutlusuya dedim o sorduya sen ne iş yapıyorsun diye. amann 3 de oğlanla yattım şimdi uyandık oda zorla oğlan uyandırdı yoksa uyuyup kalacaktım kızıda unutacaktım

bu arada uyuyunca bi salon kalı vermiş ama salon evlere şenlik 3 oda pisliğinde artık bişrazdan gelince devm. kızı almaya gidiyorum
bende seviyorum lannnn sizi bide opüyorumm

izmirden olanlar kimler arkadaşlar. buluşmayı okuyunca burda da bi buluşma olsa dedim, izmirde çevrem yok hele hele bebekli ortak noktalı insanlara ihtiyacım var :) izmirde olanlar konuşalım buluşalım lütfen :)

(1 üye ve 7 ziyaretçi) vayyy be bi ben varım kmse yokk nerdesinizzzz neyse bnde çıkıyorum gelin adayı geldi birazck ilgileneyim onnla yhaa kardeşimi paylaşmak ne zormuşş zamnnda o beni kısknıyordu eşimden şimdi bnde onu ama çaktımıyorum anlarsa dilinden dşmem

Son düzenleme:
izmirden olanlar kimler arkadaşlar. buluşmayı okuyunca burda da bi buluşma olsa dedim, izmirde çevrem yok hele hele bebekli ortak noktalı insanlara ihtiyacım var :) izmirde olanlar konuşalım buluşalım lütfen :)

Selamm tüm topik ahalisi! :) Ben hep okuyorum da yazamıyorum nedense sizin gibi sık sık! Hep bi şeler çıkıyo yoksa ben mi ağırım ağır ağır bakıyorum bebişime de vakit kalmıyo bilemedim! Ben varım bennn İzmir Karşıyaka arkadaşım sen neresindensin?

Kızlar bi şey sorcam yavrucanlara domates vermeye başladınız mı? Ya ben çorbaları çeşitlendirmek istiyorum, benim muzur tarhana yemiyo. Dolayısıyla hep sebze karışımı içine de bazen kıyma bazen balık koyuyorum ama şöle domatesli şehriye pek güzel olur da verilir mi ki domates acep?:44:

Adam bu hafta bi gun vaktinde gelemeedi ewe. Dolayisiyla benim bel iptal yine

Aynı benimki de canım! Zaten erken gelse de ders çalışıyo yemekten sonra! Ben de çok yoruluyorum! Sırtım belim fena! Ama eşime sorsan evde nasıl bu kadar yoruluyorum!

Ben uapiyorum donatesli sehriye ama kv yaptigi konservelerden yapiyorum simdilik
Aynı benimki de canım! Zaten erken gelse de ders çalışıyo yemekten sonra! Ben de çok yoruluyorum! Sırtım belim fena! Ama eşime sorsan evde nasıl bu kadar yoruluyorum!
Sirt bel ayni. Ben yarim gun veriyorum eline cocugu sonra iki gun bu cocuk cok agir cok yoruyor diyo ve yemek bile aramiyor o ikigun. Sende ver eline baksin arada ozmb nasil yorulunuyor ewde anlar

Ben sehriye corbasi yapmadim ama sabh kahvltisinda domatesle beraber ekmk yediriyorum bayiliyr ona

Ohh afiyet olsun paşaya! Bizde konserveler kışın tükendi! :) O zaman da bebe küçüktü zaten. Bakalım normal domatesten küçük bi parça deneyeyim olmazsa..
Boş bulduğum anlarda ben de veriyorum eline ama benim kuzu minyon öle çok yapılı değil. Gerçi sadece hareketli olmasından bile yoruluyo oynarken ama pek dile getirmiyo ben söylenmeyim diye!

Ben sehriye corbasi yapmadim ama sabh kahvltisinda domatesle beraber ekmk yediriyorum bayiliyr ona

Saol canım söylediğiniz iyi oldu demek ki ben de biraz biraz başlayabilirim artık! :) Kendim domatesi çok sevdiğimden oğluşum da sevcek gibi hissediyorum. Hem çok da faydalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…