Bn geldim gelin hanimi yolladik cocuklari uyutup geldim ceptn giriyorm kimler bklim
Adam bu hafta bi gun vaktinde gelemeedi ewe. Dolayisiyla benim bel iptal yine
Pepıkk alacağın olsun senın yuzunden kalorılendim havuç dilimli yanında dondurma
Wavy merak ettım ne dedi. Görüyondimi kalplerimizi iade etmişler
:80::80::80:
bakıcı aday aday adayını aradım, kendilerini ilk 5 dk da eledim- bi anlatsam söylediklerini ama inanın halim yok- bütün demir depolarım çöktü galiba halsizleştim
1200 istiyo, tatil günlerini kesemezsiniz maaşımdan baştan söyliyim diyo, eylülde kızım dogurcak diyo, ev işi yapmam ha diyo, sabah erken gelme garantisi veremiyorum malum ankara trafiği diyo...
sen benim küfür ettiğimi gördün mü?
bunları yazarken ediyorum
yuh başka bi istediği varmış mı eyllde kızın doğum yapacaksa nden şimdi böyle bi işe kalkışıyorsun yhawavy bn bile okurken sinir oldum iii kadını yaka paça evden kovmadın
1200 istiyo, tatil günlerini kesemezsiniz maaşımdan baştan söyliyim diyo, eylülde kızım dogurcak diyo, ev işi yapmam ha diyo, sabah erken gelme garantisi veremiyorum malum ankara trafiği diyo...
telefonda konuştuk, ama ben onu iş veren gibi aramadım canımdan kopan parçayı veren gibi aradım
ama muamele baştan kaybetti, yolu açık ekmeği tatlı olsun benden uzak olsun
Ahh ahh wavycim senin daha ilk ben ne gorusmeler yaptim bi bilsen.. Ama insallah seninki ilk ve son olur. Bir sonrakinde kafana gore birini bulursun. Hiic sinirlenme bi de bunlarin ise basladiktan sonra bu sartlari one surenleri var o daha fena
ben geldimmmmm
yemek yedirirken yemek yedim , sonra yıkadım , uyuttum , ben de uyumuşum
Şartlarını baştan söylemesi iyi olmuş ama çok fazla istiyor ya normalmi bu fiyat:44:
Allah'tan ümit kesilmez wavy
Allahım yardım et bebeler yine kudurdu ikiside uyumadı kızı sallayıp duruyorum
Oğlan uyumak için beni istiyor
Laaannnn ne bitmez çilem varmış
Yaaa şu öküze ne demeli kızı 5 dk tut wc gidicem dedim bir çığlık koptu yavrum elini sıcak çay bardağına sokmuş bide hiç istifini bozmuyor lannn kalk ta bi suya tutnasıl bağırdım kızdım benden değil allahından bul
kızlar adann poposu ve o bölgesi kople pişti hastlık sonra ne yapmm lazım krem sürdüm zeytinyağı sürdüm şuan ki durum pütür pütr yavrum oramadım gn boyu kucaktydı
Canım antibiotik yapmıştır altını ıslak bırakma sık sık yıka kreminide sürüyorsan yapacak bişey yok antibiotiği atana kadar düzelmez
inş bir an önce iyileşir yha antibüyotiğimiz bugn bitti inş hemn atar çok acıyor kucakta olması çok kötü oğlumn doğumndan sonra fıtık çıktı bende belim ağrıyor onu kucagıma alıyorum öbürüde istiyor beni al diye 15 kiloyu kaldırınca belim kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?