2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:80::80::80:

bakıcı aday aday adayını aradım, kendilerini ilk 5 dk da eledim- bi anlatsam söylediklerini ama inanın halim yok- bütün demir depolarım çöktü galiba halsizleştim

Pepıkk alacağın olsun senın yuzunden kalorılendim havuç dilimli yanında dondurma

Wavy merak ettım ne dedi. Görüyondimi kalplerimizi iade etmişler

Pepıkk alacağın olsun senın yuzunden kalorılendim havuç dilimli yanında dondurma

Wavy merak ettım ne dedi. Görüyondimi kalplerimizi iade etmişler

1200 istiyo, tatil günlerini kesemezsiniz maaşımdan baştan söyliyim diyo, eylülde kızım dogurcak diyo, ev işi yapmam ha diyo, sabah erken gelme garantisi veremiyorum malum ankara trafiği diyo...

sen benim küfür ettiğimi gördün mü?
bunları yazarken ediyorum

:80::80::80:

bakıcı aday aday adayını aradım, kendilerini ilk 5 dk da eledim- bi anlatsam söylediklerini ama inanın halim yok- bütün demir depolarım çöktü galiba halsizleştim

yuh başka bi istediği varmış mı eyllde kızın doğum yapacaksa nden şimdi böyle bi işe kalkışıyorsun yha wavy bn bile okurken sinir oldum iii kadını yaka paça evden kovmadın

Son düzenleme:
yuh başka bi istediği varmış mı eyllde kızın doğum yapacaksa nden şimdi böyle bi işe kalkışıyorsun yha wavy bn bile okurken sinir oldum iii kadını yaka paça evden kovmadın

telefonda konuştuk, ama ben onu iş veren gibi aramadım canımdan kopan parçayı veren gibi aradım
ama muamele baştan kaybetti, yolu açık ekmeği tatlı olsun benden uzak olsun

Ahh ahh wavycim senin daha ilk ben ne gorusmeler yaptim bi bilsen.. Ama insallah seninki ilk ve son olur. Bir sonrakinde kafana gore birini bulursun. Hiic sinirlenme bi de bunlarin ise basladiktan sonra bu sartlari one surenleri var o daha fena

Ahh ahh wavycim senin daha ilk ben ne gorusmeler yaptim bi bilsen.. Ama insallah seninki ilk ve son olur. Bir sonrakinde kafana gore birini bulursun. Hiic sinirlenme bi de bunlarin ise basladiktan sonra bu sartlari one surenleri var o daha fena

o kendi kendine şartlarını sayarken aklıma geldin tatlım, dedim bu kız da çekmişti zamanında
saygıyla dinledim, bu da onun dünyası tabi ama benim hayatıma uygun değil

o fiyatı verdikten sonra kreşe vericem artık napayım bulamazsam
1 yaşına gelmiş oluyor zaten

MSOE çok halsizleştim ben- senin 15 gün durumu benim 20

Allahım yardım et bebeler yine kudurdu ikiside uyumadı kızı sallayıp duruyorum
Oğlan uyumak için beni istiyor
Laaannnn ne bitmez çilem varmış
Yaaa şu öküze ne demeli kızı 5 dk tut wc gidicem dedim bir çığlık koptu yavrum elini sıcak çay bardağına sokmuş bide hiç istifini bozmuyor lannn kalk ta bi suya tut nasıl bağırdım kızdımbenden değil allahından bul

Şartlarını baştan söylemesi iyi olmuş ama çok fazla istiyor ya normalmi bu fiyat:44:
Allah'tan ümit kesilmez wavy

Şartlarını baştan söylemesi iyi olmuş ama çok fazla istiyor ya normalmi bu fiyat:44:
Allah'tan ümit kesilmez wavy

bunlar şartsa ben bu kadar okudum ettim işe başvururken koyuyorum CV mi önlerine iki lak lak yapıyoz önüme konanla yetiniyom
afedersin eşek gibi de çalışıyom
sömürmek için bakıcı aramıyorum ki ya bu nasıl bi kaprisli moddur nasıl kendini mecbur kalan insanlara ağırdan satmaktır
iyisi iyidir de hakkaten ben çoğu şeye karşı inancımı yitirdim artık ya
keşke yıllar yıllar önce yaşasaydım da o zamanlarda doğursaydım evladımı
senin odun için diyecek söz bulamıyorum

Allah yardımcın olsun canım senin durumunu çok ii anlıyorum odunların hepsi aynı ama sen fazla sinirlenme sen sinirlendikçe inadına uyumuyor bıdıklar berenimn eli nasıl şimdi

kızlar adann poposu ve o bölgesi kople pişti hastlık sonra ne yapmm lazım krem sürdüm zeytinyağı sürdüm şuan ki durum pütür pütr yavrum oramadım gn boyu kucaktydı

kızlar adann poposu ve o bölgesi kople pişti hastlık sonra ne yapmm lazım krem sürdüm zeytinyağı sürdüm şuan ki durum pütür pütr yavrum oramadım gn boyu kucaktydı

Canım antibiotik yapmıştır altını ıslak bırakma sık sık yıka kreminide sürüyorsan yapacak bişey yok antibiotiği atana kadar düzelmez

Canım antibiotik yapmıştır altını ıslak bırakma sık sık yıka kreminide sürüyorsan yapacak bişey yok antibiotiği atana kadar düzelmez

inş bir an önce iyileşir yha antibüyotiğimiz bugn bitti inş hemn atar çok acıyor kucakta olması çok kötü oğlumn doğumndan sonra fıtık çıktı bende belim ağrıyor onu kucagıma alıyorum öbürüde istiyor beni al diye 15 kiloyu kaldırınca belim kopuyor

Benım kızdada fıtık var istanbulda ameliyat ettircem. Ilık suyla yıka ben hametan kullanuyorum. Dun bizim oğkanında arka bel bezın oldugu yer kıpkırmızıydı 1 kere yıkadım krem surdum sabaha kalmadı gectı o neydı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…