2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya adet gorucem galiba sinirim burnumda herbiseye patliyip duruyorum
siz napiyorsunuz kimler burdaa
Kız sen sakin bi kızcağızdın noldu sana içine canavarmı kaçtı
cnm bebeginde fıtık mı var ? benimde kızımın göbeğinde çok küçük bi fıtık var..doktor kendiliğinden geçer dedi..bakalım umarım geçer.
Bizimkinin ben gecen sene farkına vardım arada şişiyo bu sene halketmeliyim dr yoksa oyun felan oynarken patlayabilie daha cok acılı olur dedi.
napıyon tatloşum bi sen görünüyon

Bi beni gördun bende fos çıktım demi

Hayrdir kmsecikler yok sayfa hala yerinde sayiyor anneler gununumu kutlamaya basladiniz

aman yok ne anneler günü ne anneler günü
oğlan hasta, huysuz, hiç çekilmiyo
antibiyotik verdim boğazı şişmiş

bütün gün hava kapalıydı, oturduk işte yemek ortalık toplamak vs
sen napıyosun

pepiik

Bende aynı bi pazara gittim geldim daha şimdi oturdum syrekli mutfaktaydım kaydadeğer yemekte yok suluköfte semizıtu salatası bu kadar amabtap toplankaldır cok yoruldum

Son düzenleme:

Aaaa gecmis olsun uzuldum yha dondurma filan mi yedide sisti bogazlar bnde kvlerle oturuyorum

Çok geçmiş olsun soğuk bişeymi yedi
Antibiotikle hemen atlatır

Bende aynı bi pazara gittim geldim daha şimdi oturdum syrekli mutfaktaydım kaydadeğer yemekte yok suluköfte semizıtu salatası bu kadar amabtap toplankaldır cok yoruldum
Eeee kadınlık zor anacım zor bende bugün bir sürü iş yaptım

Akıllı telefon kullanan arkadaşlar yardım

Samsung galaxy mi
İphone mu
Hangisinden neden memnunsunuz

Akıllı telefon kullanan arkadaşlar yardım

Samsung galaxy mi
İphone mu
Hangisinden neden memnunsunuz

İkiside harika telefon. Ben ilk galaksiyi kullandım cok memnundum ana bacılarımla facetime dşye görüntülü görüşme için şimdi ıphone kullanıyorum bundan aslaaa vazgecemem inşallah bızulmaz çok memnunum çokk

Alsen ıphone kullanan başka telefon kullanamazmış bağımlılık yaparmış sen ıphone al daha iyi 4s 5 mi ikiside aynı sadece 5 birazdaha ince fazla paraya gerek yok bana sorarsan

Bi suru alintinm nereye gitti.
3 saat internet basinda oturup bi adami izledim pöf cok sıkıciydi. Napiyonuz bakimmm

Hep burda gorunuyormuyum bilmiyorum ams tableti acinca kk aciliyor ilk sayfada bende kapatmiyorum. Gun icinde surekli burda gorunuyor ve yazmiyorsam bilinki ben yoghumm.
Gecmis yapiyorum tabi ozmnlardar varimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…