Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin
Sutunmu doyurmuyor acaba bnm ki 9 da emiyor yarim saat emiyor 12 bilemedin 1 de uyaniyor ama yatirmadn once a8de yogurt yada princ unu yediriyorum bu arada tablette blacberry nasil bilen var mi
Emziriyormuydun canım
Emen bebekler çok sık uyanıyor
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok
2 ay daha emzireyim kesicem memeden
Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin
Benım biri ıptal diğeride 40 50cc üretiyo bitti bitecek zaten oğlan ağzını sürmuyo biberonla
Var berbat ötesi berbat berbat bak var ama kullanmıyorum ona hiç bişe inmiyo yüklenmiyo. Adının hakkını verememişler
Oralar da çok uzak be tatlişkom. Sen taşınırsanız bizim buralara gel, çok güzel siteler yapıldı..
Doğru gerçi ev oturması da yapabiliriz. Gün mü yapsak:) Bir blogda görmüştüm, kk benzeri bir paylaşım sitesi var ya, orda tanıştıkları ile ayda bir evlerde toplanıyorlarmış, çocuklar için de oyun grubu yapmışlar, bir hafta kitap okuyorlar, bir hafta film izliyorlar vs.
bizimkide biberonla alıyo memeyi istemiyo demek istedim amaannn zaten zar zor mamayıda içiyoEee gece kalkmıyormu:44:kalkınca ne veriyosun biberon almıyorsa
Benim oğlan biberon alıyordu sütten kestim bir süre mama verdim biberonla ama kızım biberonu almıyor nasıl kesicem ben bu kızı
Çok üzgünüm. Onyn kendi mağazası var çok kısıtlı şeyler indiriyısun ama kk ya girersinHadi yha benm oglan tabletimi kirdi kardesimde hediye olarak alms uzuldum simdi yha
Evet orjinalini değiştirmek gibi bişe ama o garantiden çıkarırmı acaba
Ela'nın doktoru da Özgür bey:) Çok memnunum, süper gerçekten..
Alırım tabi, sen gel de..Tarih kesinleştiğinde haber ver de plan yapalım. Zaten pepik ve ice daisy'de gelirse, bu sefer bizim taraflarda buluşalım:) onlar da Başakşehir ve Beylikdüzü'nde oturuyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
Bende gormustum oyun grubu cok guzel fikir. Bakirkoy bana yakin cnm bence cok yakin oralara tek gelebilirim cunkuuuu. Hele adliye forum pazar derken bi ara cok gittigim yerlerdi. Kizlar temmuz ve sonrasi bende bi bulusma ayarlariz mutlaka insallah.Oralar da çok uzak be tatlişkom. Sen taşınırsanız bizim buralara gel, çok güzel siteler yapıldı..
Doğru gerçi ev oturması da yapabiliriz. Gün mü yapsak:) Bir blogda görmüştüm, kk benzeri bir paylaşım sitesi var ya, orda tanıştıkları ile ayda bir evlerde toplanıyorlarmış, çocuklar için de oyun grubu yapmışlar, bir hafta kitap okuyorlar, bir hafta film izliyorlar vs.
Emiyor ama kahve niyetine sut oldugundan degil. Bizimki 12 den sonra bijac saat uyuyor.3 saat. Uyaninca uyutmasi zor 5 dk da bir uyaniyor. Simdi verdim agri kesiciyi uyutmsya calisiyorum dis cikariyor bu ara bekliyorum
Bende gormustum oyun grubu cok guzel fikir. Bakirkoy bana yakin cnm bence cok yakin oralara tek gelebilirim cunkuuuu. Hele adliye forum pazar derken bi ara cok gittigim yerlerdi. Kizlar temmuz ve sonrasi bende bi bulusma ayarlariz mutlaka insallah.
Uyumuyor uyumuyor deliricem anacım
Babasına attım darlandım sıkıntı bastı
Bizimkide 2 diş patlattı 3 aşağısı 1 yukarısı tam bir hugo
Zatwn sen kaşındın kısım kesin ben bi buluşma ayarlıcam sana olmadı kendim tek gelcem. Sana bakırkoyden tek otobus vardır expres otobus varmı
İYi yaptın biraz dinlen cıcuk senin stresindende etkilenıyodur. Kuz alsen sen ipadden face time yapıyomusun eşdostla
Karşıda sadece MSOE var..Anacim bu ne herkez avrupa yakasinda yhaa
Bu da iyi fikir:) Ben çok çalışıyorum ama, güzel misafir ağırlarım, pasta, börek yapmayı çok severim:)Tabi yaaa nerde bulcaz hep çayır çimeni. Gidcez eve herkez bişe yapıp getircek ev sahibine zahmet olmucak nerden çıktı bunlar demicek
Ee sen cok çalışıyosun ama bizi adliyedemi misafir edicen
Bende gormustum oyun grubu cok guzel fikir. Bakirkoy bana yakin cnm bence cok yakin oralara tek gelebilirim cunkuuuu. Hele adliye forum pazar derken bi ara cok gittigim yerlerdi. Kizlar temmuz ve sonrasi bende bi bulusma ayarlariz mutlaka insallah.
Yazdığından bişe anlamadım merterden geçiyodur sizin tarafa, bakırköyden vardır tek otobus olsun expres olmasada olurZeytinburnundan var tek durak. Adliyeden sonraki bi durak ama. Bakirkoyden var direk ekspres varmii bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?