2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin

Oralar da çok uzak be tatlişkom. Sen taşınırsanız bizim buralara gel, çok güzel siteler yapıldı..
Doğru gerçi ev oturması da yapabiliriz. Gün mü yapsak:) Bir blogda görmüştüm, kk benzeri bir paylaşım sitesi var ya, orda tanıştıkları ile ayda bir evlerde toplanıyorlarmış, çocuklar için de oyun grubu yapmışlar, bir hafta kitap okuyorlar, bir hafta film izliyorlar vs.

Sutunmu doyurmuyor acaba bnm ki 9 da emiyor yarim saat emiyor 12 bilemedin 1 de uyaniyor ama yatirmadn once a8de yogurt yada princ unu yediriyorum bu arada tablette blacberry nasil bilen var mi

Var berbat ötesi berbat berbat bak var ama kullanmıyorum ona hiç bişe inmiyo yüklenmiyo. Adının hakkını verememişler

Emziriyormuydun canım
Emen bebekler çok sık uyanıyor
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok
2 ay daha emzireyim kesicem memeden

Emiyor ama kahve niyetine sut oldugundan degil. Bizimki 12 den sonra bijac saat uyuyor.3 saat. Uyaninca uyutmasi zor 5 dk da bir uyaniyor. Simdi verdim agri kesiciyi uyutmsya calisiyorum dis cikariyor bu ara bekliyorum

Benım biri ıptal diğeride 40 50cc üretiyo bitti bitecek zaten oğlan ağzını sürmuyo biberonla

Eee gece kalkmıyormu:44:kalkınca ne veriyosun biberon almıyorsa
Benim oğlan biberon alıyordu sütten kestim bir süre mama verdim biberonla ama kızım biberonu almıyor nasıl kesicem ben bu kızı

Tabi yaaa nerde bulcaz hep çayır çimeni. Gidcez eve herkez bişe yapıp getircek ev sahibine zahmet olmucak nerden çıktı bunlar demicek

Ee sen cok çalışıyosun ama bizi adliyedemi misafir edicen

Eee gece kalkmıyormu:44:kalkınca ne veriyosun biberon almıyorsa
Benim oğlan biberon alıyordu sütten kestim bir süre mama verdim biberonla ama kızım biberonu almıyor nasıl kesicem ben bu kızı
bizimkide biberonla alıyo memeyi istemiyo demek istedim amaannn zaten zar zor mamayıda içiyo

Hadi yha benm oglan tabletimi kirdi kardesimde hediye olarak alms uzuldum simdi yha
Çok üzgünüm. Onyn kendi mağazası var çok kısıtlı şeyler indiriyısun ama kk ya girersin eşim bağlantıyla buyuk pc den ona oyun aktarıyoda çocuk oynuyo zor biraz.

Evet orjinalini değiştirmek gibi bişe ama o garantiden çıkarırmı acaba

Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin

Bende gormustum oyun grubu cok guzel fikir. Bakirkoy bana yakin cnm bence cok yakin oralara tek gelebilirim cunkuuuu. Hele adliye forum pazar derken bi ara cok gittigim yerlerdi. Kizlar temmuz ve sonrasi bende bi bulusma ayarlariz mutlaka insallah.

Emiyor ama kahve niyetine sut oldugundan degil. Bizimki 12 den sonra bijac saat uyuyor.3 saat. Uyaninca uyutmasi zor 5 dk da bir uyaniyor. Simdi verdim agri kesiciyi uyutmsya calisiyorum dis cikariyor bu ara bekliyorum

Bende gormustum oyun grubu cok guzel fikir. Bakirkoy bana yakin cnm bence cok yakin oralara tek gelebilirim cunkuuuu. Hele adliye forum pazar derken bi ara cok gittigim yerlerdi. Kizlar temmuz ve sonrasi bende bi bulusma ayarlariz mutlaka insallah.

Bizimkide 2 diş patlattı 3 aşağısı 1 yukarısı tam bir hugo
Zatwn sen kaşındın kısım kesin ben bi buluşma ayarlıcam sana olmadı kendim tek gelcem. Sana bakırkoyden tek otobus vardır expres otobus varmı

Zeytinburnundan var tek durak. Adliyeden sonraki bi durak ama. Bakirkoyden var direk ekspres varmii bilmiyorum

Disten mi anlamadim ya 10. Kez uyutuyoruz. 5 dk da bilemedin 15 dk da uyaniyor. Aglayarak memede kucakta susuyor hemen uyuyor yatinca uyaniyor bu nedir yaaa. Bugun dr kontrolune gittik gitmesek dicem ki hasta kac gecedir bole ama.

Anacim bu ne herkez avrupa yakasinda yhaa
Karşıda sadece MSOE var..
Tabi yaaa nerde bulcaz hep çayır çimeni. Gidcez eve herkez bişe yapıp getircek ev sahibine zahmet olmucak nerden çıktı bunlar demicek

Ee sen cok çalışıyosun ama bizi adliyedemi misafir edicen
Bu da iyi fikir:) Ben çok çalışıyorum ama, güzel misafir ağırlarım, pasta, börek yapmayı çok severim:)

Tatlişkomun tarih belli olsun, ona göre karar veririz tarihe ve yere.. Kışa doğru ev oturması, oyun grubu olayı daha da iyi olur. O zaman çocuklar da oynamaya başlar:) Bu buluşmada pek takılamadılar beraber..

Valla mutlusu ben geleyım sen bana at çağrıyı ben 5 dk adliyenin kafesindeyim kahveler olana kadar ben gelirim. Bu buluşmaya tarih gerekmez

Merter nere bilemiyorum bacim ben. Tek otobus bakirkoydense var adliyenin ordanda
Sigara kullanmam ama olsa bi tane icerim simdi uyku kalmadiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…