2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende galaxynote var ikisinin kullanimi farkli ikisininde zevki farkli bence. Uygulama acisindan iphone cok zengin. En guzeli de etrafinda iphone kullanan varsa ve herkesten uzaktaysan facetime

:26:ıp
Benim tablet iPhone hiç bişey indirmiyorsun hepsini satın alıcaktın ne film ne müzik Java yok bir çok video yü açmıyor adoult player yükle diyor ama izin vermiyor
Acaba Galaxy de böylemi

İpad mi yani? Ama ipad de olan seylerin çogu galakside yok bile. Ablamda var kız akşams kadar indiriyo izliyo. Sen anlıyomysum pc den ayar gerekşyodur belki sor bi bilene

Bide sen telefondanmı tabletten mş bahsediyosyn

Son düzenleme:
Ben geçmişi okuyordum tatlişkom iphone'den. Bitirdim geldim. Telefondan okuyorum ama ordan yazmak zor geliyor. Çalışacağım biraz bilgisayarı açtım şimdi, burdan yazabilirim:)
Telefonu kim sormuştu hatırlayamadım ama iphone'dan çok memnunum ben, tavsiye ederim.
Telden okuyum bilgisyardan yazdığım için alıntı yapamıyorum. Aklımda kalanları yazayım.
Tatlişkom buluşunca meslekleri sormadınız mı demiştin, ben trafikte kaldım geç kaldım biraz o faslı kaçırdım. Zaten seherinde dışındakileri biliyorum. Sen mertere gelecesin değil mi annenlere, çok yakınız, umarım görüşürüz. Hastene için aile hastanesi de aklında olsun. Eski JFK. Orayı acıbadem aldı, kallitesi çok yüksek, fiyatlar orta düzey, acıbadem kadar pahalı değil. Ben kadın doğumcuya tavsiye üzerine gittim, hastaneden de çok memnun kaldım, çocuk doktoruna da oraya gidiyoruz. Çok memnunum her iki doktordan da hastaneden de..
Menenjit aşısını ben de daha yeni duydum, yabancı kaynaklara da bakarım.. Bulduklarımı paylaşırım. Tr sayfalarda öven yazılar olması normal. Sonuçta ruhsat alan firma pr çalışmasına başlamıştır hemen. İlaç firmaları da pazarlamaya çok önem veriyor ve malesef o haberlerin çoğusunu parayla yaptırıyorlar..
Wavy'in bakıcı adayını hatırladım şimdi, ben de onun gibi bir sürü kişi ile görüştüm, gerçekten çok ilginç bir piyasa bu.. Bir sürü üniversite mezunu arkadaşım var, bankalarda 1000 tl'ye sabahtan akşama çalışan mesaitye kalan, esasen hiç bir vasfı olmayan teyzeler ne paralar istiyor ve ne şartlar ileri sürüyor inanamıyorum.
Aklımda kalanlar bu kadar..
Hepimizin anneler günü kutlu olsun:)

Yagmurun dr jfk daki özgur kavrukluydu :)) çok süper dr iyi hatırlattın orayada bakıyım. Gecen sağğolsun yağmurun aşı kartını bize faksladı
Annem zeytınburnunda oturuyo gecerken alırsınız yeri mertere denk geliyo sokmucam seni zeytınburnu trafiğine o kadarda düşünceliyim

Canım ipad var evde ben telefon alıcam
Aslında ipad alırken bişeyler yüklediler ama ben çok anlamıyorum işte

Benim tablet iPhone hiç bişey indirmiyorsun hepsini satın alıcaktın ne film ne müzik Java yok bir çok video yü açmıyor adoult player yükle diyor ama izin vermiyor
Acaba Galaxy de böylemi

Galaxy s4 cok guzel. Telefon ama buyuk bizim gelin alms memnun herseyi yukluyor

Mutlusu biz senle en güzeli bakırköy adliyesinin kafeteryasında buluşuruz sanada yakın banada hatta uğra sana kahve içirip işe göndereyim

Yarin gece yatmadan agri kesici vericem bakalim nolcak.bu ne yaa kac gecedir ne yatar ne uyur

Emziriyormuydun canım
Emen bebekler çok sık uyanıyor
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok
2 ay daha emzireyim kesicem memeden

O nedir ben bilmiyorum bana anlatırmışım zahmet olmazsa

Telefonu kirmak gibi bisey. İnternette yapilisi var esim ordan yapti ben anlamam bu islerden. Telefona kacak format gibi yani. Telefona uygulama indirmek icin orjinalini degisiyorsun. Yaa cok bilmem dedim ya nasil anlatcagimida bilmiyorum

Ela'nın doktoru da Özgür bey:) Çok memnunum, süper gerçekten..
Alırım tabi, sen gel de..Tarih kesinleştiğinde haber ver de plan yapalım. Zaten pepik ve ice daisy'de gelirse, bu sefer bizim taraflarda buluşalım:) onlar da Başakşehir ve Beylikdüzü'nde oturuyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

Emziriyormuydun canım
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok

Benım biri ıptal diğeride 40 50cc üretiyo bitti bitecek zaten oğlan ağzını sürmuyo biberonla

Telefonu kirmak gibi bisey. İnternette yapilisi var esim ordan yapti ben anlamam bu islerden. Telefona kacak format gibi yani. Telefona uygulama indirmek icin orjinalini degisiyorsun. Yaa cok bilmem dedim ya nasil anlatcagimida bilmiyorum

Evet orjinalini değiştirmek gibi bişe ama o garantiden çıkarırmı acaba

Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin

Emziriyormuydun canım

Sutunmu doyurmuyor acaba bnm ki 9 da emiyor yarim saat emiyor 12 bilemedin 1 de uyaniyor ama yatirmadn once a8de yogurt yada princ unu yediriyorum bu arada tablette blacberry nasil bilen var mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…