İphone alsencim
Benim tablet iPhone hiç bişey indirmiyorsun hepsini satın alıcaktın ne film ne müzik Java yok bir çok video yü açmıyor adoult player yükle diyor ama izin vermiyor
Acaba Galaxy de böylemi
Benim tablet iPhone hiç bişey indirmiyorsun hepsini satın alıcaktın ne film ne müzik Java yok bir çok video yü açmıyor adoult player yükle diyor ama izin vermiyor
Acaba Galaxy de böylemi
Jailbreak yapiyorsun hpsini bedava indiriyorsun
:26:ıp
İpad mi yani? Ama ipad de olan seylerin çogu galakside yok bile. Ablamda var kız akşams kadar indiriyo izliyo. Sen anlıyomysum pc den ayar gerekşyodur belki sor bi bilene
Bide sen telefondanmı tabletten mş bahsediyosyn
Acaba Galaxy de böylemi
Yarin gece yatmadan agri kesici vericem bakalim nolcak.bu ne yaa kac gecedir ne yatar ne uyur
Canım ipad var evde ben telefon alıcam
Aslında ipad alırken bişeyler yüklediler ama ben çok anlamıyorum işte
O nedir ben bilmiyorum bana anlatırmışım zahmet olmazsa
Yagmurun dr jfk daki özgur kavrukluydu :)) çok süper dr iyi hatırlattın orayada bakıyım. Gecen sağğolsun yağmurun aşı kartını bize faksladı
Annem zeytınburnunda oturuyo gecerken alırsınız yeri mertere denk geliyo sokmucam seni zeytınburnu trafiğine o kadarda düşünceliyim
Emziriyormuydun canım
Emen bebekler çok sık uyanıyor
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok
2 ay daha emzireyim kesicem memeden
Telefonu kirmak gibi bisey. İnternette yapilisi var esim ordan yapti ben anlamam bu islerden. Telefona kacak format gibi yani. Telefona uygulama indirmek icin orjinalini degisiyorsun. Yaa cok bilmem dedim ya nasil anlatcagimida bilmiyorum
Ela'nın doktoru da Özgür bey:) Çok memnunum, süper gerçekten..
Alırım tabi, sen gel de..Tarih kesinleştiğinde haber ver de plan yapalım. Zaten pepik ve ice daisy'de gelirse, bu sefer bizim taraflarda buluşalım:) onlar da Başakşehir ve Beylikdüzü'nde oturuyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
Emziriyormuydun canım
Emen bebekler çok sık uyanıyor
Benim kız ilk ay gazlı uyumadı sonra 2 ay iyi uyuyordu ve 6 aydır ne gündüz ne gece hiç uykumuz yok
2 ay daha emzireyim kesicem memeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?