ewet canım Allahım korusun hepsini.. elbise ayakkabı ve çiçek alındı canım almasa suan kapı onundeydi zatencumartesi birbirimize girdik ya bugn sabahta dewam etti çok canım sıkkın
Demek ki bunlara bezi en kisa zamanda biraktirmamiz gerekecek. Senaysen lazimlik aldim diyodu basladi mi acaba calismalara. Ben simdilik kaka yaptigini anladigim an aciyorum altini belki sartlanir da en azindan kakasini erken soyler
Selim bebege cok sevindim ben de Allah annesine babasina bagislamis
Ceydacim size de gecmis olsun ayrica ay donumunuz kutlu olsun
ewet canım Allahım korusun hepsini.. elbise ayakkabı ve çiçek alındı canım almasa suan kapı onundeydi zatencumartesi birbirimize girdik ya bugn sabahta dewam etti çok canım sıkkın
günaydın topikcanlarımmm
yağmmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhaba , bu gün çok güzel olsun hepimiz için , ( çok ama çokkkk umud a ihtiyacımız var düzelir mi , cık düzelmez galiba) ama dün nisan anneleri topiğinde aradığım habere ulaştım , sevindim paylaşayımistedim , daha önce nisan annelerinde birinin ricasını paylaşmıştım o arada duruma vakıf olanlar vardır , bebiş imiz artık kendisi nefes alabiliyormuş, hatta sondasını çıkartmışlar , halen uyumaya devam ediormuş ama durumunda olumlu gelişmeler varmış , bu arada bebeğin adı da Ayaz değil Selim olarak değiştirilmiş, (arada dua edenler varsa die söyliyeyim dedim )
iris kıpıra geçmiş olsun , çabucak geçer umarım , başka rahatsızlığı olan yok demi ???
anneler günü fotoğrafımda şu anda albümümde ,
iyiyim cnm saoll ...hatay reyhanlı için mi yazdın cnm
Cok üzülmüştüm gercekten cok cok sevindim inşallah daha iyi olur bugunun guzel haberi bu.
Bende gşrdim ama cıkcam bugun kreşte yağmuyra çakma doğumgunu yapıyolar ama pasta çakma değil bildiğin yaşpasta bende bikaç bişe hazırlıyorum birazdabda cıkıp fön cektirmeye gidcem gelince görüşürüz artık
bugun cok sessiz burasi
ya bu kiz cildirtcak beni son 3 gundur falan agzimizda tutma olayi astik yemek yiyoruz ama kavga dovus disten oldugunu tahmin ediyorum boyle degildi cunku ama cildiriciiim ne zaman gecicek yahu
evet ya kimsecikler yok ,herkes anneler günü hediyesiyle oynuyo demek ki
bu diş beni de hunili yaptı yaaaa , bi de mantar olmuş popişlerimiz o da kaşınıyo ,sabahlar olmasınnnnnnnnnnn ,sıyırdımmmmmmmmmmmm
benim anneler gunu hediyem yok ya iriscan ben canak comlek oynuyorumm
kiyamam canim ya kipirimin popisini de yerim ben gecsin mantarimiz disimiz kusumuz herseyimizzz
bizde de hediyeleşmek yoktur hunilim ama kutladı tabii ki , kıpıra da kurdele bağlamış ,al sana hediye diyo , laaan dedim onu ben doğurdum ne hediyesiakşama temizlik yaptırdım ben de
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırdır inşallah:26:
iyi geceleerr, bende yatma niyetindeyim bakalım
Günaydınnnnn annecanlarım topikolarımmmmmm
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun tekrardan , geçmiş yapmaya çalışıcam hepsini yapamam belki , neler aldı herifleriniz bakalım
Doktordan geliyorum ; aşı sonrası döküntü sandığımız şey meğersem pişik+mantarmış ,kaşınıp duruyoomuş kıpırım da haberim yokmuş yaaa , krem verdi 2 tane onları kullanıcazSümüklerimniz de hala devam ediyo ama ateş /öksürük yok ,sadece sümük , fısfısa devam ,ilaç yok ...
Ben de üşüttüm bu arada ,kıpırdan fazla sümüklüyüm
geçmiş olsun irisim
yerleşebildiniz mi eve
pişik kaşındıkça mı olmuş mantar ya, kıyamam kıpırımaçabucak iyileşir işallah, sıcaklar yaramadı yavrulara
biz bugün aşımızı olduk, kızamık kızamıkçık kabakulak, çünküüü 9 ayımızı doldurdukk
oğlan da evde, öksürük tam gaz, antibiyotik işe yarar inşallah
herkese iyi haftalar olsun işallah
off senaysenim offfbugun cok sessiz burasi
ya bu kiz cildirtcak beni son 3 gundur falan agzimizda tutma olayi astik yemek yiyoruz ama kavga dovus disten oldugunu tahmin ediyorum boyle degildi cunku ama cildiriciiim ne zaman gecicek yahu
okul tatile girince doğumgünüsü kutlanamıyodur ya ondan erken yapıyolardıryazmadan geçemiycem kusura bakma ; bu smile ne alaka ?
ne zamanki doğum günü ,aslan burcu değil mi lülecanım ,niye doğumgünüsü yapıyolar :44:
uyudum heheeeselam kızlar uzun bir aradan sonra ilk adetimi oldum, evlenince hele de çocuk yapınca sancı falan kalmaz diyenler kimmmölüyorum sabahtandır
merak ettim niyetini nekadar gerçekleştirebildin
geçmiş olsun kıpırıma popişine iyi bakınsana da buarada havalar sersem etti istanbulda
9. ayınız hayırlı uğurlu olsunaşılarda zorlamadan geçer inşallah, oğlanada çok geçmiş olsun..
ayy didemcim noldu yaa
nazar değdi dicem haa
ben onlymine ın tavsiyesi üzerine sallamamamaya çalışıyorum
o bişey diyo ısrar ediyo, ben de takmıyorum, iyi oluyomuş böle yaa
sanki umursayınca değişiyo mu?
çıtırcanım iyi mi?, öptümü anasını
onu düşün mutlu ol boşver gerisini
ben de ayakkabı aldım internetten iyi mi, indirimde olunca 2 tane birden
hafta sonu çıkamadık oğlan hasta olunca, bari onları alıyım dedim, afferin bana
cumartesi awmye gittik annelere bişe aldık kızı kendi taşıdı banada sen anneler günü hediyeni al dedi bende kıyafet deneyip duruyorum kotonda birbirimze girdik almadan çıktım neymiş beli kopmuş linayı tasımaktan iyiki kilolu değil garibim bende kendisiyle dalga geçer gibi giyip giyip çıkarıomusum ilk gördüğümü almalıymısım açtı azını yumdu gözünü bende boş dururmuyum derken bu noktaya geldikhayırdır yaaa ,mevzu ne ki bu kadar uzattınız :44:
aferin enisteme kurdeleye de bayildimellerine de saglik temizlik yapsin tabii kipirim da annesiyle daha fazla zaman gecirsin
anacim benimki kutlamadi bileee
off senaysenim offf
sen sakinleşmeden o hiç sakinlemez biliyon di mi
çok zor işimiz anacım çokk zor
okul tatile girince doğumgünüsü kutlanamıyodur ya ondan erken yapıyolardır
uyudum heheee
sağol canım işallah çabucak geçer
hayırlı uğurlu olsun canım ii günlerde kullan oğluş nasıl oldu.. ben umursamadan duramıyorum açıyorum ağzımı işdee iyice dellendik bu aralar
cumartesi awmye gittik annelere bişe aldık kızı kendi taşıdı banada sen anneler günü hediyeni al dedi bende kıyafet deneyip duruyorum kotonda birbirimze girdik almadan çıktım neymiş beli kopmuş linayı tasımaktan iyiki kilolu değil garibim bende kendisiyle dalga geçer gibi giyip giyip çıkarıomusum ilk gördüğümü almalıymısım açtı azını yumdu gözünü bende boş dururmuyum derken bu noktaya geldik
selamlarrrr :80:
eve döndük, kokoşumu uyuttum ama yorgunluk bastı- bir iki iş yaptım şimdi uyanmasın diye koltuğumla buluştum
evimi çok özlemişim ama çok buruk ayrıldık yahu
selamlar kızlar bebişlere yiyecek bişey bulamadıgınızda size bir tarif veriyim ben bugün denedim ve cok sevdi
bir tatlı kasıgı tereyagını bir yemek kasıgı unla güzelce kavurun iyice kavrulunca üzeriine bir bardak süt katıp kaynayana kadar karıstırın koyulasınca muhallebiniz hazır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?