Allah doğrudan yanadır. Onlar bizim hakkımızdı zatenKalpler geri gelmiş , Kazen e mesaj yazmıştım ; bak isyan başlatıyoruz diye , işe yaradı demek
Aaaaa çok şaşırdım bugün 2 sayfa ancak ilerlemişsiniz
Allah doğrudan yanadır. Onlar bizim hakkımızdı zaten
Evet biz yoktuk kızım bari bi nanik yapalım topiğe can gelsin
oğluş üşüttü nolcak, hava birden 8-10 derece düşünce, üşüttü boğazını, ağrıyo diyo, bi de klasik öksürük
olan olmuş daha da üzülme ya
insan sinirleniince kötü oluyo
ben bi de acıkınca çok agresif oluyorum bi düşündüm de
pepiğim konuşsunlar tabi
de
arada da sussalar bari
Bugun ku egitimijizide tamamladikkk.
Ceydacim gecmis olsun pasaya.
Gecmis yapamadim baska hasta Bebek yoktu r umarım
Nedir bu agustos aralarında ki gerginlik. Birakin konussun kocalar kizlar yaaa.
hayırlı uğurlu olsun canım ii günlerde kullan oğluş nasıl oldu.. ben umursamadan duramıyorum açıyorum ağzımı işdee iyice dellendik bu aralar
cumartesi awmye gittik annelere bişe aldık kızı kendi taşıdı banada sen anneler günü hediyeni al dedi bende kıyafet deneyip duruyorum kotonda birbirimze girdik almadan çıktım neymiş beli kopmuş linayı tasımaktan iyiki kilolu değil garibim bende kendisiyle dalga geçer gibi giyip giyip çıkarıomusum ilk gördüğümü almalıymısım açtı azını yumdu gözünü bende boş dururmuyum derken bu noktaya geldik
selamlarrrr :80:
eve döndük, kokoşumu uyuttum ama yorgunluk bastı- bir iki iş yaptım şimdi uyanmasın diye koltuğumla buluştum
evimi çok özlemişim ama çok buruk ayrıldık yahu
kizlar gecen bir menenjit asisi muhabbeti donmus nedir ne degildir ?
Aysree nörüyonn
Kızı uyudu oğlum uyanık hala onunla oynayayım biraz siZ takılın
Benım oğlan akşam 8 de bazen 7 de yer yatar uyanmaz daha sorun etme bence nolcak ki
Cnm benim sorunu anlamadim sen sut icmesin yesin mu istiyosun?alışkanlık haline getirmez dimi,hani ne biliyim emmek daha kolay geliyor olabilir vs.vs.
Cnm benim sorunu anlamadim sen sut icmesin yesin mu istiyosun?
Yaw noldu bu ara sende bi haller var. Girmiyosun hemen çocuk diye çıkıyosun hayırdır
Neden acep
Yok kız benim zıpırlar çok vaktimi alıyorlar oğlan hala uyumadı kız malum uyuduğu belli değil
Belki tuhaf gelebilir ama biraz önce altıma kaçırdım lannn bu bebeler ne hale soktu beni
kızı uyutuyodum yazamadım
alsen versen, hoşbulduk canım bütün gün yerleş çamaşır vs ile uğraştım
kız da mız mız mız sağolsun eşlik etti yorgunluğuma
sütümü içiyorem, buyurun beraber içelim
Bende 7 si biarada cayimi iciyorum yanindada mozaik pasta bi yerden verim diger yerden aliyoree ben ne yapiyoree
mozaik pasta değil o çikolatalı toplar- doğumgününe yaptıklarından
ben çakal bi insanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?