2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
geçmişe doğru gidince tümalıntılarımbir karışıkoldu idare ediverin azıcık,

ceydaaaaaaaa oğluş aa geçmiş olsun , sende de bir ara kronik olmuştu yanlış hatırlamıyorsam , nasıl oldunuz şimdi ?

Bugun ku egitimijizide tamamladikkk.
Ceydacim gecmis olsun pasaya.
Gecmis yapamadim baska hasta Bebek yoktu r umarım
Nedir bu agustos aralarında ki gerginlik. Birakin konussun kocalar kizlar yaaa.

pepik hadi bakalım hamilelikten sonra senin eğitimin diplamasınıda beraber tamamlayacağız galiba ,

didem bak ceyda yeni metot uyguluyorr , dinlem,yor yada daha doğrusu umursamamaya çalışıyor galiba ,

selamlarrrr :80:

eve döndük, kokoşumu uyuttum ama yorgunluk bastı- bir iki iş yaptım şimdi uyanmasın diye koltuğumla buluştum
evimi çok özlemişim ama çok buruk ayrıldık yahu

hoşgeldinnnnn

kizlar gecen bir menenjit asisi muhabbeti donmus nedir ne degildir ?

menenjit aşısı yeni sanırımaşı takvimine konmuş , (çok emin konuşmuyorum bak ) ama özel bir aşı imiş , yanidevlet karşılamıyor, msoe sağolsun yurt dışındaki bazı sağlık sitelerinde edindiği bilgileri bizimle ilede paylaştı ,bizimdoktorumuz bahsetmedi (ki ben zaten pek aşı seven biri değilim ,) yeni olması sebebi ile yan etkisi vs. aklıma takıldığı için düşünmüyorum

Aysree nörüyonn

kız benim bu oğlan akşam öğünlerini 2 akşamdır aksatıyor ,saat 19 dan sonra akşam yemeği için uğraştım gööstermedi yemeğe,hani alternatifte sundum ama oralı olmadı sonrada saat 20:00 oldu uyksu geldi mıkır mıkır mızır mızır dandı emdi uyudu
diş diyeceğim ama iştahsızlık olsa emmezde sanırım birde içim çıktı ya 2 gündür haberlerden , sosyal paylaşım sitelerinden oku oku , lülecan da çok güzel olmuş bu arada ,gerçi hep güzel kız ,(kaderleri güzel olsun )

Yaw noldu bu ara sende bi haller var. Girmiyosun hemen çocuk diye çıkıyosun hayırdır

Neden acep

Yok kız benim zıpırlar çok vaktimi alıyorlar oğlan hala uyumadı kız malum uyuduğu belli değil
Belki tuhaf gelebilir ama biraz önce altıma kaçırdım lannn bu bebeler ne hale soktu beni

Wavyyy tatlım hoşgeldin nasılsın bebekle başka ev zor oluyor demi bende anneme gittiğimde zorlanıyorum
Mama sandalyesi kesinlikle rahatlık benimkiler yerinide yadırgıyor

Aysre. Canım bırak uyusun bebeler uyuya uyuya büyür
Gerçi benimki uyumuyor ama nasılsa büyüyor

Neden acep

Yok kız benim zıpırlar çok vaktimi alıyorlar oğlan hala uyumadı kız malum uyuduğu belli değil
Belki tuhaf gelebilir ama biraz önce altıma kaçırdım lannn bu bebeler ne hale soktu beni

Yuhh sidikli seni

Aysre yavrimuu ogunlerini soylermisun

kızı uyutuyodum yazamadım
alsen versen, hoşbulduk canım bütün gün yerleş çamaşır vs ile uğraştım
kız da mız mız mız sağolsun eşlik etti yorgunluğuma
sütümü içiyorem, buyurun beraber içelim

Bende 7 si biarada cayimi iciyorum yanindada mozaik pasta bi yerden verim diger yerden aliyoree ben ne yapiyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…