hoşgeldin evine wavymmm ,allah kavuştursunnnnnn ,kokoşum da özlemiş mi evini
beşamel sos diyoz buna biz
kizlar gecen bir menenjit asisi muhabbeti donmus nedir ne degildir ?
hoşbuldum sümükcanım, şimdi okudum geçmiş olsun
kıpırımın da totosu yer de görmüyo aslında nasıl oldu bu- işin şakası merhemle hemen geçer inşallah
kokoş evini özledi gerek yarım saat uyudu ve uyandı, şimdi etrafına bön bön bakıyo bi süre kendi haline bırakayımbi sürü işim var, ziğğğğra haftaya tekrar yolculuk
Ne biliyim yaa , pişik olmuştur önce dedi ,sonra ıslak kaldıkça olmuştur dedi ,havalar da ısındı ya bi ara ,bi de bizimki çok terliyo sevmiyo sıcağı ondan azdı heralde
hayırlı uğurlu olsun canım ii günlerde kullan oğluş nasıl oldu.. ben umursamadan duramıyorum açıyorum ağzımı işdee iyice dellendik bu aralar
cumartesi awmye gittik annelere bişe aldık kızı kendi taşıdı banada sen anneler günü hediyeni al dedi bende kıyafet deneyip duruyorum kotonda birbirimze girdik almadan çıktım neymiş beli kopmuş linayı tasımaktan iyiki kilolu değil garibim bende kendisiyle dalga geçer gibi giyip giyip çıkarıomusum ilk gördüğümü almalıymısım açtı azını yumdu gözünü bende boş dururmuyum derken bu noktaya geldik
Bugun ku egitimijizide tamamladikkk.
Ceydacim gecmis olsun pasaya.
Gecmis yapamadim baska hasta Bebek yoktu r umarım
Nedir bu agustos aralarında ki gerginlik. Birakin konussun kocalar kizlar yaaa.
dogrudur bu sosu bende kullanıyorum bebegim cok severek yedi bi yerdede seker ilave edip yapıyolardı ben seker katmadım ölcüsünüde biraz kücük tuttum..belki yapmak isteyen olur..
geçmiş olsun kuzuya .arada uğra özleniyosun haaa
oğluş üşüttü nolcak, hava birden 8-10 derece düşünce, üşüttü boğazını, ağrıyo diyo, bi de klasik öksürük
olan olmuş daha da üzülme ya
insan sinirleniince kötü oluyo
ben bi de acıkınca çok agresif oluyorum bi düşündüm de
pepiğim konuşsunlar tabi
de
arada da sussalar bari
acıkınca ben de deliye dönerim valla
arada sussalar vallla çok süper olur ama nnaaapıyoruz ; artık dinlemiyoruz ,veriyoz ellerine viledayı evi paspaslattırıyoruz
o zaman babalar gününde yılın öküzü oscarını haketti eniştem
hmm , ee bütün yaz bebelerinin makus talihi o zaman
bebek arabası yok muydu didom ona koysaydınız ya .... herifle de alışverişe gidilmez ki ama sen hatayı orda yapmışsın ,haftaiçi alsyadın hediyeni be güzelim
hoşgeldin evine wavymmm ,allah kavuştursunnnnnn ,kokoşum da özlemiş mi evini
beşamel sos diyoz buna biz
heee dinlemeyelim irisimm
bundan sonra onlar delirsin
abartmayayım diye yumşak geçiş yapıyom, o ısrar ettikçe gülesim geliyo kızz
durmadı bebek arabasında kucak istedi haklısına bu herifle bişe paylaşmıyacakmıyım ben yaaa
bu adamı boşayıp şöyle kibar anlayışlı eşine değer weren romantik hayatıma kaktüslük değil anlam katan birini bulup alasım warrr
Okulda herkwze yapmışlar bi yapmur kaldı dedi onu da aklu kalmasın y apalım dedi(öğretmenya içi el vermedi)yazmadan geçemiycem kusura bakma ; bu smile ne alaka ?
ne zamanki doğum günü ,aslan burcu değil mi lülecanım ,niye doğumgünüsü yapıyolar :44:
Benı kocam yemeğe göturdu 2 tantuni yedim bi ayran içtimbizde de hediyeleşmek yoktur hunilim ama kutladı tabii ki , kıpıra da kurdele bağlamış ,al sana hediye diyo , laaan dedim onu ben doğurdum ne hediyesiakşama temizlik yaptırdım ben de
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benım de sana şükret otur diyesim varbu adamı boşayıp şöyle kibar anlayışlı eşine değer weren romantik hayatıma kaktüslük değil anlam katan birini bulup alasım warrr
Okulda herkwze yapmışlar bi yapmur kaldı dedi onu da aklu kalmasın y apalım dedi(öğretmenya içi el vermedi)
Benı kocam yemeğe göturdu 2 tantuni yedim bi ayran içtim
Benım de sana şükret otur diyesim var
evet galibagülesin geldiğine göre ,eskisi kadar sinirlenmiyosun demektir...doğru yoldayız ceydammm ,olacak olacak
2 tantuni miOkulda herkwze yapmışlar bi yapmur kaldı dedi onu da aklu kalmasın y apalım dedi(öğretmenya içi el vermedi)
Benı kocam yemeğe göturdu 2 tantuni yedim bi ayran içtim
Benım de sana şükret otur diyesim var
Koy o zaman doğumgünü fotosu da görelim muhteşem lülecanımızı
Tantuni +ayran , kokoreç+ayran , lahmacun+şalgam ikilisi teklif ederek heryere götürebilir bu adam beni
yazmadan geçemiycem kusura bakma ; bu smile ne alaka ?
ne zamanki doğum günü ,aslan burcu değil mi lülecanım ,niye doğumgünüsü yapıyolar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?