2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin evine wavymmm ,allah kavuştursunnnnnn ,kokoşum da özlemiş mi evini

hoşbuldum sümükcanım, şimdi okudum geçmiş olsun
kıpırımın da totosu yer de görmüyo aslında nasıl oldu bu- işin şakası merhemle hemen geçer inşallah

kokoş evini özledi gerek yarım saat uyudu ve uyandı, şimdi etrafına bön bön bakıyo bi süre kendi haline bırakayım bi sürü işim var, ziğğğğra haftaya tekrar yolculuk

kizlar gecen bir menenjit asisi muhabbeti donmus nedir ne degildir ?

gene birileri para kazanacak sanırsam hunilim :44:

bilmiyom nasıl oldu da ,geçsin inşallah bian önce ,dişten dolayı olmayan uykularımıza tüy diktik

bırak kokoşumu ve yürüteçini başbaşa

biz de belkim 25-26 haftasonusu düsce yapıcaz ama net deil ,düşük ihtimal :44:

Bugun ku egitimijizide tamamladikkk.
Ceydacim gecmis olsun pasaya.
Gecmis yapamadim baska hasta Bebek yoktu r umarım
Nedir bu agustos aralarında ki gerginlik. Birakin konussun kocalar kizlar yaaa.

oğluş üşüttü nolcak, hava birden 8-10 derece düşünce, üşüttü boğazını, ağrıyo diyo, bi de klasik öksürük
olan olmuş daha da üzülme ya
insan sinirleniince kötü oluyo
ben bi de acıkınca çok agresif oluyorum bi düşündüm de

pepiğim konuşsunlar tabi
de
arada da sussalar bari

dogrudur bu sosu bende kullanıyorum bebegim cok severek yedi bi yerdede seker ilave edip yapıyolardı ben seker katmadım ölcüsünüde biraz kücük tuttum..belki yapmak isteyen olur..

aklımızda olsun o zaman

geçmiş olsun kuzuya .arada uğra özleniyosun haaa

sağol muffinnn 'im ,özleyenlere selamlarımı ilet ..daha neti bağlatamadım ,adres güncellemesi bi türlü olmadı ,öğlen telekoma gittim sanırım bu hafta içi hallolacak

acıkınca ben de deliye dönerim valla

arada sussalar vallla çok süper olur ama nnaaapıyoruz ; artık dinlemiyoruz ,veriyoz ellerine viledayı evi paspaslattırıyoruz

acıkınca ben de deliye dönerim valla

arada sussalar vallla çok süper olur ama nnaaapıyoruz ; artık dinlemiyoruz ,veriyoz ellerine viledayı evi paspaslattırıyoruz

heee dinlemeyelim irisimm
bundan sonra onlar delirsin
abartmayayım diye yumşak geçiş yapıyom, o ısrar ettikçe gülesim geliyo kızz

durmadı bebek arabasında kucak istedi haklısına bu herifle bişe paylaşmıyacakmıyım ben yaaa

bu adamı boşayıp şöyle kibar anlayışlı eşine değer weren romantik hayatıma kaktüslük değil anlam katan birini bulup alasım warrr

heee dinlemeyelim irisimm
bundan sonra onlar delirsin
abartmayayım diye yumşak geçiş yapıyom, o ısrar ettikçe gülesim geliyo kızz

gülesin geldiğine göre ,eskisi kadar sinirlenmiyosun demektir...doğru yoldayız ceydammm ,olacak olacak

durmadı bebek arabasında kucak istedi haklısına bu herifle bişe paylaşmıyacakmıyım ben yaaa

bu adamı boşayıp şöyle kibar anlayışlı eşine değer weren romantik hayatıma kaktüslük değil anlam katan birini bulup alasım warrr

ama alışveriş yapmak paylaşmak değil ki didom , ben bile sıkılırım yani açık söyleyim ,mesela kızkardeşimle alışverişe gitmem hayatta ,onu giy bunu çıkar afakanlar basar bana bi de çıtırım yormuşsa fazla tepki vermiştir eniştem :44::44::44:

yazmadan geçemiycem kusura bakma ; bu smile ne alaka ?

ne zamanki doğum günü ,aslan burcu değil mi lülecanım ,niye doğumgünüsü yapıyolar :44:
Okulda herkwze yapmışlar bi yapmur kaldı dedi onu da aklu kalmasın y apalım dedi(öğretmenya içi el vermedi)
Benı kocam yemeğe göturdu 2 tantuni yedim bi ayran içtim
Benım de sana şükret otur diyesim var

Koy o zaman doğumgünü fotosu da görelim muhteşem lülecanımızı

Tantuni +ayran , kokoreç+ayran , lahmacun+şalgam ikilisi teklif ederek heryere götürebilir bu adam beni

Mesai bitti iriss kaçar , hoşçakalın topikolarım ,evde hala netim yok ,sabah görüşürüz

gülesin geldiğine göre ,eskisi kadar sinirlenmiyosun demektir...doğru yoldayız ceydammm ,olacak olacak
evet galiba
ama diyom hemen çakozlamasın, o nedenle yumuşak geçiş yapıyom
azcık sinirlenmiş gibi davranıyom sonra çekiliyom
2 tantuni mi
ben de ben de
acıktım ya olsa da yesek
Koy o zaman doğumgünü fotosu da görelim muhteşem lülecanımızı

Tantuni +ayran , kokoreç+ayran , lahmacun+şalgam ikilisi teklif ederek heryere götürebilir bu adam beni

neredesin lülecannn
her yere mi

slm güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun demirimde bana çok güzel bir hediye verdi anneler gününde ilk dişimiz çıktı herşeyi özel günlerde yapar benim oğlum doğumunuda kadir gecesine denk getirmişti tospikim eşim kardeşim hepbirlkte kutladık anneler gününü çok güzeldi iyiki var yavrularımız Allah eksiklerini göstermesin

yazmadan geçemiycem kusura bakma ; bu smile ne alaka ?

ne zamanki doğum günü ,aslan burcu değil mi lülecanım ,niye doğumgünüsü yapıyolar :44:

smıle ıste neyıne takılıosun cnm ...burdakı haberlere uzulduk o zamanda cıldırma noktasındakı bı smıle ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…