Günaydınnnnn annecanlarım topikolarımmmmmm
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun tekrardan , geçmiş yapmaya çalışıcam hepsini yapamam belki , neler aldı herifleriniz bakalım
Doktordan geliyorum ; aşı sonrası döküntü sandığımız şey meğersem pişik+mantarmış ,kaşınıp duruyoomuş kıpırım da haberim yokmuş yaaa , krem verdi 2 tane onları kullanıcazSümüklerimniz de hala devam ediyo ama ateş /öksürük yok ,sadece sümük , fısfısa devam ,ilaç yok ...
Ben de üşüttüm bu arada ,kıpırdan fazla sümüklüyüm
Gecmis olsun kipirima demek dokuntu degilmis.. Neden olurmus peki el kadar bebede mantar hadi pisigi anladik da:44:
geçmiş olsun irisimGünaydınnnnn annecanlarım topikolarımmmmmm
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun tekrardan , geçmiş yapmaya çalışıcam hepsini yapamam belki , neler aldı herifleriniz bakalım
Doktordan geliyorum ; aşı sonrası döküntü sandığımız şey meğersem pişik+mantarmış ,kaşınıp duruyoomuş kıpırım da haberim yokmuş yaaa , krem verdi 2 tane onları kullanıcazSümüklerimniz de hala devam ediyo ama ateş /öksürük yok ,sadece sümük , fısfısa devam ,ilaç yok ...
günaydın topikcanlarımmm
yağmmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhaba , bu gün çok güzel olsun hepimiz için , ( çok ama çokkkk umud a ihtiyacımız var düzelir mi , cık düzelmez galiba) ama dün nisan anneleri topiğinde aradığım habere ulaştım , sevindim paylaşayımistedim , daha önce nisan annelerinde birinin ricasını paylaşmıştım o arada duruma vakıf olanlar vardır , bebiş imiz artık kendisi nefes alabiliyormuş, hatta sondasını çıkartmışlar , halen uyumaya devam ediormuş ama durumunda olumlu gelişmeler varmış , bu arada bebeğin adı da Ayaz değil Selim olarak değiştirilmiş, (arada dua edenler varsa die söyliyeyim dedim )
iris kıpıra geçmiş olsun , çabucak geçer umarım , başka rahatsızlığı olan yok demi ???
anneler günü fotoğrafımda şu anda albümümde ,
Ne biliyim yaa , pişik olmuştur önce dedi ,sonra ıslak kaldıkça olmuştur dedi ,havalar da ısındı ya bi ara ,bi de bizimki çok terliyo sevmiyo sıcağı ondan azdı heralde
geçmiş olsun irisim
yerleşebildiniz mi eve
pişik kaşındıkça mı olmuş mantar ya, kıyamam kıpırımaçabucak iyileşir işallah, sıcaklar yaramadı yavrulara
biz bugün aşımızı olduk, kızamık kızamıkçık kabakulak, çünküüü 9 ayımızı doldurdukk
oğlan da evde, öksürük tam gaz, antibiyotik işe yarar inşallah
herkese iyi haftalar olsun işallah
Günaydınnnnn annecanlarım topikolarımmmmmm
toplu cewaplamak istedim Allahım reyhanlı dakilerin yardımcısı olsun yakın arkadasım war reyhanlıda hemen onu aradım kendisi de bebişide ii çok şükür ama medya olayı yansıtmıo dior suan ölü sayısı 170 180 civarı imiş.. akrabalarının çoğu kayıpmış Allah ım yardımcıları olsun çok çok üzüldüm.. anneler günümüz iyidi bizim fena sayılmaz ama kocayla kavgalı olunca idare eder waziyetteydi
cancanlar nasilsiniz
cancanlar nasilsiniz
Ahhhh geçmiş olsun yavruma nasıl kaşınıyordur o şimdi
herkese merhabalar....güzel, olumlu, mutlu,pozitif ,bol şifalı bir hafta diliyorumhasta bebeklere geçmiş olsun, bir önce iyileşsinler
ve tüm Annelerin Anneler Günü kutlu olsun, her günümüz Anneler Günü olsun
Pırlantam gayet iyi, çok şükür hasta vs hiç bir sıkıntımız yok. Büyümeye tam gaz devam
9 AYINI DOLDURAN TÜM BEBEKLER DOĞURU AŞIYA...AİLE HEKİMLİĞİNİZ ARAMAMIŞ OLSA BİLE BEBEĞİNİZİ HEMEN 3K EK DOZ AŞISINA GÖTÜRÜN...LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM. AŞININ YAN ETKİSİ YOK ,ATEŞ YAPMIYOR , BEBEKLERİN ÇOĞU AĞLAMIYOR BİLE, ÇÜNKÜ BU KORUMA AŞISI...YANİ DÜZENİ BOZULMUYOR BEBEĞİNHAYDI AŞIYAAAAAAAAAA
Allah yardımcıları olsunnnn , bu memleketin her yeri zor ,saçmasapan ama doğusunda /güneydoğusunda yaşayanlara daha çok yardım etsin
Eee didom kavgalı olunca ,elbise/ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?