2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun kipirima demek dokuntu degilmis.. Neden olurmus peki el kadar bebede mantar hadi pisigi anladik da:44:

Son düzenleme:
günaydın topikcanlarımmm
yağmmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhaba , bu gün çok güzel olsun hepimiz için , ( çok ama çokkkk umud a ihtiyacımız var düzelir mi , cık düzelmez galiba ) ama dün nisan anneleri topiğinde aradığım habere ulaştım , sevindim paylaşayımistedim , daha önce nisan annelerinde birinin ricasını paylaşmıştım o arada duruma vakıf olanlar vardır , bebiş imiz artık kendisi nefes alabiliyormuş, hatta sondasını çıkartmışlar , halen uyumaya devam ediormuş ama durumunda olumlu gelişmeler varmış , bu arada bebeğin adı da Ayaz değil Selim olarak değiştirilmiş, (arada dua edenler varsa die söyliyeyim dedim )

iris kıpıra geçmiş olsun , çabucak geçer umarım , başka rahatsızlığı olan yok demi ???

anneler günü fotoğrafımda şu anda albümümde ,

Gecmis olsun kipirima demek dokuntu degilmis.. Neden olurmus peki el kadar bebede mantar hadi pisigi anladik da:44:

Ne biliyim yaa , pişik olmuştur önce dedi ,sonra ıslak kaldıkça olmuştur dedi ,havalar da ısındı ya bi ara ,bi de bizimki çok terliyo sevmiyo sıcağı ondan azdı heralde

geçmiş olsun irisim
yerleşebildiniz mi eve
pişik kaşındıkça mı olmuş mantar ya, kıyamam kıpırıma çabucak iyileşir işallah, sıcaklar yaramadı yavrulara
biz bugün aşımızı olduk, kızamık kızamıkçık kabakulak, çünküüü 9 ayımızı doldurdukk
oğlan da evde, öksürük tam gaz, antibiyotik işe yarar inşallah

herkese iyi haftalar olsun işallah

Selim bebeğe çok sevindim ,dualarımız kabul oldu demek Günün en iyi haberi bu

Kremi sürücez ,geçer inşallah hemen

toplu cewaplamak istedim Allahım reyhanlı dakilerin yardımcısı olsun yakın arkadasım war reyhanlıda hemen onu aradım kendisi de bebişide ii çok şükür ama medya olayı yansıtmıo dior suan ölü sayısı 170 180 civarı imiş.. akrabalarının çoğu kayıpmış Allah ım yardımcıları olsun çok çok üzüldüm.. anneler günümüz iyidi bizim fena sayılmaz ama kocayla kavgalı olunca idare eder waziyetteydi

Ne biliyim yaa , pişik olmuştur önce dedi ,sonra ıslak kaldıkça olmuştur dedi ,havalar da ısındı ya bi ara ,bi de bizimki çok terliyo sevmiyo sıcağı ondan azdı heralde

Demek ki bunlara bezi en kisa zamanda biraktirmamiz gerekecek. Senaysen lazimlik aldim diyodu basladi mi acaba calismalara. Ben simdilik kaka yaptigini anladigim an aciyorum altini belki sartlanir da en azindan kakasini erken soyler

Selim bebege cok sevindim ben de Allah annesine babasina bagislamis

Ceydacim size de gecmis olsun ayrica ay donumunuz kutlu olsun

Sağol Ceydam
Yerleştik nihayet , anneler günü hediyesi olarak temilik istedim heriften ,akşama çalıştırdım ,en son akşam 8 di ," maçı seyredebilir miyim ,lütfeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn" dedi de azad ettim

9.aynız kutlu olsunnn ,aşınıza da geçmiş olsunnnnnnn

öksürük de biran önce bitsin

Ahhhh geçmiş olsun yavruma nasıl kaşınıyordur o şimdi

Allah yardımcıları olsunnnn , bu memleketin her yeri zor ,saçmasapan ama doğusunda /güneydoğusunda yaşayanlara daha çok yardım etsin

Eee didom kavgalı olunca ,elbise/ayakkabı

gunaydın kızlArr cok sıkıcı ve bunaltıcı bı hava var..kım der mayıs ayındayız diee

Ahhhh geçmiş olsun yavruma nasıl kaşınıyordur o şimdi

Sorma alsenim yaa , uyutmaya çalışırken kıpırdanıp duruyodu , ben de kaka mı yapıcak acaba diye düşünüyodum ,kaşınıyomuş yavrum

kızlarr ya ferrum verıyorumda ben kızıma daha 1 şısesı bıtmedı sorun olur mu ya..aynı sıseyemı devam etsem yenı sıse mı alsam

herkese merhabalar....güzel, olumlu, mutlu,pozitif ,bol şifalı bir hafta diliyorum hasta bebeklere geçmiş olsun, bir önce iyileşsinler
ve tüm Annelerin Anneler Günü kutlu olsun, her günümüz Anneler Günü olsun
Pırlantam gayet iyi, çok şükür hasta vs hiç bir sıkıntımız yok. Büyümeye tam gaz devam
9 AYINI DOLDURAN TÜM BEBEKLER DOĞURU AŞIYA...AİLE HEKİMLİĞİNİZ ARAMAMIŞ OLSA BİLE BEBEĞİNİZİ HEMEN 3K EK DOZ AŞISINA GÖTÜRÜN...LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM. AŞININ YAN ETKİSİ YOK ,ATEŞ YAPMIYOR , BEBEKLERİN ÇOĞU AĞLAMIYOR BİLE, ÇÜNKÜ BU KORUMA AŞISI...YANİ DÜZENİ BOZULMUYOR BEBEĞİN HAYDI AŞIYAAAAAAAAAA

masallh cnm bebegıne doru soluosun mutlaka ası vurdumalıyız bebeklerımıze ..ben de sorunsuz atlattım asıyı..ne ates ne huzursuzluk ..hatta ben o gun ası vuruldugunu bıle unuttum sankı hıc acı cekmedı mınık yavrum

Allah yardımcıları olsunnnn , bu memleketin her yeri zor ,saçmasapan ama doğusunda /güneydoğusunda yaşayanlara daha çok yardım etsin

Eee didom kavgalı olunca ,elbise/ayakkabı

ewet canım Allahım korusun hepsini.. elbise ayakkabı ve çiçek alındı canım almasa suan kapı onundeydi zaten cumartesi birbirimize girdik ya bugn sabahta dewam etti çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…