2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün anneler günü ya kendime bişeyler alayım dedim zara ya bir girdim lannn nasıl güzel şeyler var
Benim zıpırlara birsürü şey aldım çıktım
Kendime koça bir nanikkk

topikcanlarım bugn çok yorulduuz herhalde kmseden ses çıkmıyorbugn benm canım çok sıkıldım herkez gezmedeydi eğlendinz mi bari

kızlarrr anneler gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu günlere inşallah.buluşmuşsunuz haberim var keşke biz de olsaydık.bu arada bebeğinin yemeğine ilik ve kemik suyu ekleyen var mı cidden faydalı mı?bazı dr lar önermiyor.bizim ank da gittiğimiz profesör etin kendisi daha yararlı demişti.

KK nın en güzel anneleri hepimizin annler günü kutlu olsun, kuzucuklarla geçireceğimiz nice günlere inşallah
ben de her standart türk annesi gibi alışverişimi yapmanın haklı gururuyla yazıyorum(acayip indirimler vardı ve sanırım annelikle ilgilisi olup olmayan herkes bugünü beklemişti)
biraz geçmiş yapayım

topikcanlarım bugn çok yorulduuz herhalde kmseden ses çıkmıyorbugn benm canım çok sıkıldım herkez gezmedeydi eğlendinz mi bari
hee evde bi yoruldum bi yoruldum
berbat bi hava var burda sağanak yağmur
oğlan zaten hasta
oturdum yemek yaptım yedik içtik o kadan yanii
sen niye sıkıldım bakem?
sağol canım senin de kutlu olsun, ne zamadır girmiyordun, nasılsınız?
ben kemik suyunu vereyim diye kasmıyorum, biz ne yiyorsak ondan yiyor zaten ama ben oğlan doğduğundan beri dengeli bir yemek düzeni kurdum, protein, süt/yoğurt, sebze meyve vs dikkat ederim

dün hatayda olan patlamaya söylenecek çok şey var ama bir tek gerçek hissedilen acı, patlamada yakınlarını ve ailesini kaybedenlere Allahtan sabır diliyorum, devletlerin ve kişilerin çıkar davaları sürdükçe kurban hep masum insanlar olacak....

yha evde kmse yoktu burda da kmse yoktu sıkıldım içimde bi sıkıntı var bilmiyorum ndense

İyi akşamlar zor geldim kaç saattir açık ama evladım müsade etmedi hiç okuyup yazmama :)

Hepimizin ve annelerimizin anneler günü kutlu, mutlu olsun -olmuştur inşallah-
Anneler gününe ve hayatımıza anlam katan bebelerimiz iyi ki varlar
Rabbim isteyen,dileyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.
Daha nice nice anneler gününe sağlıkla,huzurla, sevdiklerimizle girmemiz dileğiyle :)

Özel birşeyler yapmadık. Düşününce hayatta normalde özel karşılamadığı hatta butür günleri sınırlandırmayı saçma bulanları bile etkileyen günlere bu şekilde dahil olabilmek güzelmiş. Bebelerimiz biraz büyüsün bence daha çok anlıycaz bugünlerin duygusallığını. Çocuklarının öptüğünü,hediye hazırladıgını yazan diğer arkadaşlarımız gibi :)

Buarada 3aylarımızda mübarek olsun. Busenede bu ayları görmek nasip oldu çok şükür.

Bende o dönemlerde çok gergin oluyorum yaaa her ay bu çekilirmi
Bende hala adet olmadım ama günü gelince aynı gerginliği ve kasık ağrılarını yaşıyorum, hala bekliyorum nezaman gelecekse
Akıllı telefon kullanan arkadaşlar yardım

Samsung galaxy mi
İphone mu
Hangisinden neden memnunsunuz
Ben anlamam bu işlerden canım ama eşim anlar. Ona göre samsung çünkü android hastası

Evet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin
Bencede gel buraya Enson nezaman geldin bilmiyorum ama son2senede bile çok değişti. Çok güzel çoook. Yani gel diye demiyorum çok güzel yaa Gel yani gel
Biz buluşunca lafa dalıp bebeleri unutmayalımda kitap okuma falan kalsın

Günaydın herkese:)
Sabah sütünü sağarken geçmişi okuyayım dedim ama zaten gece az yazılmış.. Topikde de kimsecikler yok, açılışı ben yapmış olayım. İnşallah mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta heçiririz.
İstanbul'da da hava berbat.. Simsiyah, iç sıkıcı.. Umarım açar, yoksa depresyona girerim bugün. Zaten Pazartesi(

adakentte arkadaşımız var yazın geldik gerçekten guzel oolmyş

günaydın arkideşlerim, herkeslerin anneler günü kutlu olsun, yavrularımızın ellerinde çiçeklerle bize gelip sarılıp anneler günümüzü kutladığı günleri de görürüz inşallah:))

hataylı topikcanların ve tüm ülkemizin başı sağolsun..

Günaydınnnnn annecanlarım topikolarımmmmmm

Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun tekrardan , geçmiş yapmaya çalışıcam hepsini yapamam belki , neler aldı herifleriniz bakalım

Doktordan geliyorum ; aşı sonrası döküntü sandığımız şey meğersem pişik+mantarmış ,kaşınıp duruyoomuş kıpırım da haberim yokmuş yaaa , krem verdi 2 tane onları kullanıcaz Sümüklerimniz de hala devam ediyo ama ateş /öksürük yok ,sadece sümük , fısfısa devam ,ilaç yok ...
Ben de üşüttüm bu arada ,kıpırdan fazla sümüklüyüm

Kalpler geri gelmiş , Kazen e mesaj yazmıştım ; bak isyan başlatıyoruz diye , işe yaradı demek

Gunaydinlaarrr
Memleketin ve havanin durumuna bakilirsa hic de aydinlik bir gun degil ama umutlarimizi yitirmedigimiz surece gunler aydinlanacak diyelim.
Umarimherkesin ilk anneler gunu guzel gcmistir. Biz epey kalabaliktik kvler annemler ablamlar falan coluk cocuk, torun tombalak yorucu bi gun gecirdik. Mira da yorulmus olmali ki gece diger gunlere gore az uyandi. Simdi de sabah sekerlemesini yapiyor.

Sizlerde ne var ne yok??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…