hee evde bi yoruldum bi yoruldumtopikcanlarım bugn çok yorulduuz herhalde kmseden ses çıkmıyorbugn benm canım çok sıkıldım herkez gezmedeydi eğlendinz mi bari
sağol canım senin de kutlu olsun, ne zamadır girmiyordun, nasılsınız?kızlarrr anneler gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu günlere inşallah.buluşmuşsunuz haberim var keşke biz de olsaydık.bu arada bebeğinin yemeğine ilik ve kemik suyu ekleyen var mı cidden faydalı mı?bazı dr lar önermiyor.bizim ank da gittiğimiz profesör etin kendisi daha yararlı demişti.
günaydın topikcanlar
herkesin anneler günü kutlu mutlu olsun diyeceğim ama içim burukkkkimbilir kaç annenin canı yanıyor şimdi, kimbilir kaç çocuk anasız kaldı
Allahım akıl fikir ver yarabbim, nezman huzura kavuşacak benim güzel ülkem
şmdi haberleri izledim hüngür hüngür ağladım yha kadın 8 aylık anne bizim gibi kvsine hediye almak için gidiyor bombalı saldırıda hayatını kaybediyor evden çıkarkn ikizlerden brini emzirmiş öbürünü emzirmemiş hemn gelicem demiş çıkmış şimdi Allahtan revamıdır 5 çocuk öksüz kaldı anneler evlat acısı çekiuor Allah belalarını versin o bombayı ypannda atanında
hee evde bi yoruldum bi yoruldum
berbat bi hava var burda sağanak yağmur
oğlan zaten hasta
oturdum yemek yaptım yedik içtik o kadan yanii
sen niye sıkıldım bakem?
sağol canım senin de kutlu olsun, ne zamadır girmiyordun, nasılsınız?
ben kemik suyunu vereyim diye kasmıyorum, biz ne yiyorsak ondan yiyor zatenama ben oğlan doğduğundan beri dengeli bir yemek düzeni kurdum, protein, süt/yoğurt, sebze meyve vs dikkat ederim
Bende hala adet olmadım ama günü gelince aynı gerginliği ve kasık ağrılarını yaşıyorum, hala bekliyorum nezaman gelecekseBende o dönemlerde çok gergin oluyorum yaaa her ay bu çekilirmi
Ben anlamam bu işlerden canım ama eşim anlar. Ona göre samsung çünkü android hastasıAkıllı telefon kullanan arkadaşlar yardım
Samsung galaxy mi
İphone mu
Hangisinden neden memnunsunuz
Ela'nın doktoru da Özgür bey:) Çok memnunum, süper gerçekten..
Alırım tabi, sen gel de..Tarih kesinleştiğinde haber ver de plan yapalım. Zaten pepik ve ice daisy'de gelirse, bu sefer bizim taraflarda buluşalım:) onlar da Başakşehir ve Beylikdüzü'nde oturuyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
Bencede gel burayaEvet ne kadar yaklaşsakda onlar çok uzakta oturuyo. ama bigun taşınırsak ist belikdüzü adakent favorim. Dılarda ne buluşcaz direk pepike gidelim o bizi yedirsin içirsin
Biz buluşunca lafa dalıp bebeleri unutmayalımda kitap okuma falan kalsınOralar da çok uzak be tatlişkom. Sen taşınırsanız bizim buralara gel, çok güzel siteler yapıldı..
Doğru gerçi ev oturması da yapabiliriz. Gün mü yapsak:) Bir blogda görmüştüm, kk benzeri bir paylaşım sitesi var ya, orda tanıştıkları ile ayda bir evlerde toplanıyorlarmış, çocuklar için de oyun grubu yapmışlar, bir hafta kitap okuyorlar, bir hafta film izliyorlar vs.
hayırdır inşallah:26:yha evde kmse yoktu burda da kmse yoktu sıkıldım içimde bi sıkıntı var bilmiyorum ndense
iyi geceler, bol uykular sabaha kadar kesintisiz uyumacalar
adakentte arkadaşımız var yazın geldik gerçekten guzel oolmyşİyi akşamlar zor geldim kaç saattir açık ama evladım müsade etmedi hiç okuyup yazmama :)
,
Bencede gel burayaEnson nezaman geldin bilmiyorum ama son2senede bile çok değişti. Çok güzel çoook. Yani gel diye demiyorum çok güzel yaa Gel yani gel
Biz buluşunca lafa dalıp bebeleri unutmayalımda kitap okuma falan kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?