Yuhh sidikli seni
Aysre yavrimuu ogunlerini soylermisun
aysre :80:
heyecanlanışını özledim kız
Sorun aksam yemegini yememesiyse gecicidir merak etme gayet guzel besliyosun aksam yemegini gunduzemi ceksen aksamda en azindan aksam isterse yine sutu icer uyur yada yigurt verirsinsabah 6:30 da kalktı ise
önce anne sütü
sonra meyve veriyorum (muz vs.gibi kahvaltıaltı )
8:30 gibi uyuyor 40 dk. sonra uyanıyor ortalama
10 gibi pekmez yumurta ıhlamur peynir den arada tam tahıllı yada çavdarlı ekmek ten oluşan kahvaltı yapıyor
12 sonrası meyve veriyorum
13 :00 gibi yeniden uyuyor 1 saate yakın (uyurken emerek uyuyor )
sonra yoğurt (sıralama değişebiliyor )
15:00-15:30 civarı dışarı çıktığımızda (hergün çıkıyoruz istisna olmadığı durumlarda )
18:00-19:00 arası akşam yemeği (yemek yanında kefir yada yoğurt yada ayran ,
ortalama20:00 civarı uyku (uyku arasında anne sütü )
eğer daha geç uyanırsa saatler kayıyor birebir aynı saatler değil de zaten arada aklına estikçe de emiyor ,
doktor normal dedi de dediğim gibi zaten bir akşam yemeği sebze et felen oluyor :26: onuda yemesse ,yani öyle bir alışkanlık edinebilir mi acaba ?
İçin sütünüzü çayınızı
Dedim bebeler uyudu kendime yeşil çay koydum bir yudum içmeden kız uyandı eeee çay oldu buz
Çayyyy bie haram bana
insanı heyecanları yaşatır güzelim
sen ne zamandır foto eklemedin ,bir heyecan dalgası yapsananolur nolurrr
Yedigim Mozaik cnm onlara top seklinde yaptim. Seni toy cakal seniii
Wavy ya bu aralar depresifim kendimi mutsuz hissediyorum
Kız öyle yoruyorki tahmin edemezsin hiç uyumuyor gündüzde uyumuyor dinlenemiyorum
Görümcede bu hafta bekliyorlar bebeği kv oğlanıda almıcak ben iyice çıldırırım artık
Hafta sonu eskişehire gidiyorum sonra hemen kendimi anamın yanına atıcam
Wavy ya bu aralar depresifim kendimi mutsuz hissediyorum
Kız öyle yoruyorki tahmin edemezsin hiç uyumuyor gündüzde uyumuyor dinlenemiyorum
Görümcede bu hafta bekliyorlar bebeği kv oğlanıda almıcak ben iyice çıldırırım artık
Hafta sonu eskişehire gidiyorum sonra hemen kendimi anamın yanına atıcam
Bende bunu yedim diye dondurmayi yemiyim bari dedim. Ben bayagdir yapmiyodum wavy ama harika oldu. Kucuk sardim tek lokmalik kestim hatta gecen arkadas icine portakal rendesi koymustu bayildimm
Bu arada kızıma süslü kilotlardan aldım 2 tanesi 24 tl den
ben sana sarılınca geçer
annen sarılınca hiçbirşeyin kalmaz
ama odun tekrar sarılırsa garanti veremicem
wavy sensin
kuru kayısı veya antep fıstığı koyan da var, ya da silikon muffin kalıplarında da dondurabilersin
ben cevizsiz pek sevmem mesela
Sorun aksam yemegini yememesiyse gecicidir merak etme gayet guzel besliyosun aksam yemegini gunduzemi ceksen aksamda en azindan aksam isterse yine sutu icer uyur yada yigurt verirsin
Eki Görüntüle 710740 Eki Görüntüle 710740 ahanda ispati wavyyy
ilerde kızın sana sıcaklarını yapıp getircek oğlun da mutfağa götürcek boşunu- öyle düşün relax relax
toplasan 4-5 foto çektik orda desem inanır mısın?
bizden geçti artık gençler eklesin aplam
ne mozaikmiş arkadaş bi senedir yiyoz yiyoz bitmiyoolsa da yesek demicem ziğğğra dondurma hüplettim ben de
dondurma demeyinn ya açok severimmo 4-5 foto da yeter waymmm bizim heyecanımıza
aysre sen benim nickimi hiç yazamıyonçok sempatik ama senin klavyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?