2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayse hadi bizde gidelim bare ceylanda burda yanlizlugiyla basbasa kalsin zaten varligiyla yoklugu bir bi topikcanimiz. (Korku filmide baslamisti bole yanliz izleyemem yatiyim bare)

tatlişkom bana kaldın :=)

sen de bana bakim , bu herşeye yetebilme becerin nasıl birşii ???

2 çoçuk ,timmiz ev hanımı, birde pc kurdu ,bir de el marifetleri ,

peki :) kapanış saatide geldi zaten , uyuyayım bari de kahvaltı için hayaller kurayım :) iiiiiiiiiiiiiii geceler topikcanlarım , burada olmayanlar içinde iyi geceler,biliyorum şu anda evinizdesiniz ama aklınızda bizde varız

Topic kapanmış yetişemedim
Elektrik kesintisi, temizlik, kısa bir misafirlik derken giremedimde. Kısmet olunca ödevimi bitirip sizi yakalarım
Azcık uyuyayım :)
Herkese huzurlu geceler diliyorum İnşallah amin

günaydın toppiklerim canikolarım ballarım
wavy için çamaşır yıka kuruyanları ütüle, yeni valize yerleştir günü aydın ne kadar olursa tabe

Bir Gunaydin da mersinden olsun

günaydınını aldım kocaman öpücük yolluyorum sana Adana dan kıs cumartesi mersinde eşimin yemeği war geliriz belkim

günaydın toppiklerim canikolarım ballarım
wavy için çamaşır yıka kuruyanları ütüle, yeni valize yerleştir günü aydın ne kadar olursa tabe

günaydınn aşkkuşum nereye gidiosun şekerim ya kaçırmışım bennn

Günaydın topikolarım diycem ama hiç topiko yok ,nerdesiniz ki :44::44::44:

tatlişkommmmmmm ,
naapıyon yaa geçmiş mi yapıyon ,ben de birazdan yapayım bari

oldun sen ceydam oldun , fazla da gevşemesin arada ver ayarını ama sen kafana takma ,o düşünsün

smıle ıste neyıne takılıosun cnm ...burdakı haberlere uzulduk o zamanda cıldırma noktasındakı bı smıle ıste

kikirdeyen smile gibi geldi de ondan takıldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…