2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Girmeye bi teşebbüs ettım ama kız sabah sabah bunalttı beni okula gec gitti ondan sonrası anlattıgım gşbi gelişti

Wavyy tesekkür ederim cnm.
Dun bende senin gibi isyandaydım iriscimmm zAr zor bikaç sayfa ilerlettik daha gücüm kslmadı pes ettım

Bu tüpçü tüpün yanında promosyon alo getirmiş nasıl guzel kokuyo. Renkli yıkadım şortumdan buram buram koku geliyo acaba beyazlarda nası leke cıkarıyomu

Bacim kalk bi dr a git bu ne

Iki uyuyor cnm yarim yarim 1 saat toplamda bu ara bi tanesini bazen uzun uyuyor sukuuuuurrr

güle güle okusunlar tatlişkom ailesi
Alo hiç kullanmadım

yavrum taze dişlim ,yerim onu bennnn

ev hanımları da hemfikir bence bu konuda ,evde olmak daha yorucu bence , ya da ben tembel ve yavaş bi anneyim,çok zorlanıyorum

he ya dün de öyleydi ,ben dün yok sayılırdım gerçi....telekom yarın engeç bağlayacağını söyledi ev telefonunu ,bakalım bekliyorum
çok kokulu deterjanları sevmiyore ben ama alo iyidir heralde , leke çıkarma işi de şehir efsanesi yaaa çıkmıyo o lekeler ,ya da ben beceremyiom lannn hiçbieyi beceremiyom ben

valizlerini topluyorlar canım birkaç güne gidecekler artık
ayyy uzun süre misafir ağırlamak da zor gerçekten, özel hayat kalmadı
(duyan da gerçekten halamlar bizde sancak)

kız wavym ,10 günde şikayet ettin özel hayat falan , misafir yokken bayağı özelsiniz heralde

valizlerini topluyorlar canım birkaç güne gidecekler artık
ayyy uzun süre misafir ağırlamak da zor gerçekten, özel hayat kalmadı
(duyan da gerçekten halamlar bizde sancak)

kız wavym ,10 günde şikayet ettin özel hayat falan , misafir yokken bayağı özelsiniz heralde

Iris ne 10 gunu b i 20 var rahat. Cnm özel hayatı gectim yurucek derman kalmaz

ne on günü kızım nisan sonundan beri "on" um ben
lohusayken de 40. gün finishi görmüştüm

eee 10 değil ,20 o zaman , bizim malum burda " aylaaaaar geçse de ,yıllaaaar geçse de " olduğu için kısa geldi

Cok merak ettım eve internet bağlanınca nolcak sanki önceden giriyodun. Bize bş faydan fenerden fenere vardı artık maçta yok hiç gelmezsin

Bu sefer alo alcam bi kullanayyım iris kosla kullan çıkarmadığı bi leke yok diyebilirim

Giriyodum ama arada ya aşkolsun ,küserim haaaa....Herif geç geliyo şekerim artık yaz sezonu ya ,işleri çok , Maltepeye park lazım
Hangi kosla ,bi ara vardı bende ama çıkaramıyodum

Noluyo kıs burda iriss ne fırıldak çeviriyon sen
tecrübelerimi paylaşıyorum şekerim taze annelerlen

Uni de kullandim alo dag esintisi beyazlaricin güzel nkokuyor gercekten

ıce_daisycim 9.ay aşılarını olduk 12.ayda bidaha varmış ama bizim tatile denk geliyor ordada bulamam belki gitmeden yada döndükten sonra vurdursam olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…