Bacim kalk bi dr a git bu neütü sesinden korkar mı bi çocuk ya
her buhar basışımda nasıl ağladı, uyuttum ben de
kadınlıktan gına geldiği moda girdim ben, halamlar hala evde
ütü var çamaşır var
akşama yemek yok
kızın öğünleri, altı üstü
valiz hazırlamaca
dağılan salonu toplamaca
ıyhhhhhhhhhh dizleeeeeem :95:
günde 1 kere mi uyuyor sadece , bitek benimki değil demek ki gündüz zombisi....çok zor oluyo di mi gündüz hiç uyumayınca , hiçbişe yapamıyo insan ,hele bide artık ordan oraya dolaşım halindeler ,sürekli gözetleme
Girmeye bi teşebbüs ettım ama kız sabah sabah bunalttı beni okula gec gitti ondan sonrası anlattıgım gşbi gelişti
Wavyy tesekkür ederim cnm.
Dun bende senin gibi isyandaydım iriscimmm zAr zor bikaç sayfa ilerlettik daha gücüm kslmadı pes ettım
Bu tüpçü tüpün yanında promosyon alo getirmiş nasıl guzel kokuyo. Renkli yıkadım şortumdan buram buram koku geliyo acaba beyazlarda nası leke cıkarıyomu
buhar kazanlılardan, bi tıkladın mı foşşşşşşşşşş oluyo kız haklı aslında
annesine bişey yapıyorlar sandı herhalde monnişim
şimdi ev hanımları bana saldırırlar da hakkaten yorgunken ve hepsi üst üste gelmişken illalah ettiriyor
Girmeye bi teşebbüs ettım ama kız sabah sabah bunalttı beni okula gec gitti ondan sonrası anlattıgım gşbi gelişti
Wavyy tesekkür ederim cnm.
Dun bende senin gibi isyandaydım iriscimmm zAr zor bikaç sayfa ilerlettik daha gücüm kslmadı pes ettım
Bu tüpçü tüpün yanında promosyon alo getirmiş nasıl guzel kokuyo. Renkli yıkadım şortumdan buram buram koku geliyo acaba beyazlarda nası leke cıkarıyomu
Bacim kalk bi dr a git bu ne
valizlerini topluyorlar canım birkaç güne gidecekler artık
ayyy uzun süre misafir ağırlamak da zor gerçekten, özel hayat kalmadı
(duyan da gerçekten halamlar bizde sancak)
kız wavym ,10 günde şikayet ettin özel hayat falan , misafir yokken bayağı özelsiniz heralde
valizlerini topluyorlar canım birkaç güne gidecekler artık
ayyy uzun süre misafir ağırlamak da zor gerçekten, özel hayat kalmadı
(duyan da gerçekten halamlar bizde sancak)
kız wavym ,10 günde şikayet ettin özel hayat falan , misafir yokken bayağı özelsiniz heralde
yavrum taze dişlim ,yerim onu bennnn
ev hanımları da hemfikir bence bu konuda ,evde olmak daha yorucu bence , ya da ben tembel ve yavaş bi anneyim,çok zorlanıyorum
he ya dün de öyleydi ,ben dün yok sayılırdım gerçi....telekom yarın engeç bağlayacağını söyledi ev telefonunu ,bakalım bekliyorum
çok kokulu deterjanları sevmiyore ben ama alo iyidir heralde , leke çıkarma işi de şehir efsanesi yaaa çıkmıyo o lekeler ,ya da ben beceremyiom lannn hiçbieyi beceremiyom ben[/Qcanım sana maılden mesaj gonderdım
ne on günü kızım nisan sonundan beri "on" um ben
lohusayken de 40. gün finishi görmüştüm
Iris ne 10 gunu b i 20 var rahat. Cnm özel hayatı gectim yurucek derman kalmaz
Cok merak ettım eve internet bağlanınca nolcak sanki önceden giriyodun. Bize bş faydan fenerden fenere vardı artık maçta yokhiç gelmezsin
Bu sefer alo alcam bi kullanayyım iris kosla kullan çıkarmadığı bi leke yok diyebilirim
tecrübelerimi paylaşıyorum şekerim taze annelerlenNoluyo kıs burda iriss ne fırıldak çeviriyon sen
Cok merak ettım eve internet bağlanınca nolcak sanki önceden giriyodun. Bize bş faydan fenerden fenere vardı artık maçta yokhiç gelmezsin
Bu sefer alo alcam bi kullanayyım iris kosla kullan çıkarmadığı bi leke yok diyebilirim
Noluyo kıs burda iriss ne fırıldak çeviriyon sen
Bugün bu moddayım
İdare edin beni siZi okumak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?