sağol muffin , aslında dışarı çıktıkça çoçuklar büyüdük çe sevimli oldukça millet ayyyyyy alabilirmiyim dedik çe ,ne yapmalıyımda insanlara hayır diyebilmeliyim diye arada aklıma takılıyordu ama şu an düşündüm de bahane ye gerek yok ki, açık açık söylemek gerek , ''kusura bakmayın ama yabancı insanları bilmesi açısından tanımadıklarımıza sevdirttirmiyorum diye yada vermiyorum diye '' bu konuda tabi eş de destek olmalı , evet ne yazık ki eskisi gibi değil ortalık yada eskiden de vardı (ki ben buna inannıyorum ) ama yeni yeni ortaya çıkmaya başladı , evet artık büyüyorlar ve bizimde kişiliklerinin üstüne bir şeyler ekleme zamanımız geldi de geçiyor sanırım..tekrar sağol muffin ,
Allah analı babalı büyütsünDemin eltım doğurdu çok mutlu oldum sanki ben doğurdum. Ama o istanbulda yanında olanadım. Onun hakkını ödeyemem gittim bi kaö gun onda kaldım sabaha kadar oğlanınbaşında o oturdu ben uyudum. Cok dinlendirmiltş beni sabah bi kalkardım 5 te göktğga masaj yapıyo olurdu allah razı olsun
Biz dün 10 aylık olduk bu arada , kutlamamızı es geçmeyelim :119::119::119::119::119::119::119:
hayır canımkızlar aranızda yazlık kiralayan oldumu internetten daha önce güvenilir bir site arıyorum:44:
ya haftanın 1günü size katılabiliyorum ondada kimse yokbuarada demir paşa çorbaya kıyma ekleyince içmiyor bende ona kıymalı biber dolması yaptım 1 tane dolmayı yedi
kızlar merhaba.bizim küçük hanım çok güleryüzlü bir bebek.dışarı çıkardığımızda yüzünde güller açıyo gezmeyi seviyo.millet de bunu görünce sevmek istiyo.dokunanlar da oluyo ki bundan hiç hoşlanmıyorum.yanağına dokunanlar ,makas almaya çalışanlar vb vb.ben yüz vermiyorum millete.ortam çok kötü oldu.bence çocukların biraz yabancı insanları algılamaya ihtiyaçları var.hatta hayat bilgisi kitabında bile bu konu vardı birkaç sene önce.yabancılardan bişey almamak,onların çağırdığı yere gitmemek vb .birileri uzaktan sevince rahatsız olmuyorum ama dokunmaya çalışınca hoşuma gitmiyor.şu linkte paylaşılmış bir okuyun kızlar.valla ortam kötü.bebekleri mıncıklayarak sevenlere delicesine gıcık oluyorum.eşim de böyle davranma diyo.napiyim millet dokunmaya çalıştıkça gülücük mü dağıtayım.okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.bir pedagogun araştırması da var ve korkutucu bir araştırma.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.akrabalar sevebilir öpebilir ama hiç tanımadığım sokaktaki vatandaş ne diye ellesin benim çocuğuma.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...-tum-anne-babalarin-okumasi-gereken-konu.html
Evet yaa cok acı okudum yine tuylerim ürperdi. Bende mesela kızıma sokakta etek elbise vs giydirmiyorum. Sürekli tembihlerim tanıdıkta olsa kimsenin kucağına gitme. Zaten öpülmekten nefret eder gider hemen yuzünu yıkar onu uzaktan sevceniz. Artık cinsiyet ayrımı yapmaksızın koruyalım erkek diye sokaga göndermekte olmaz.ama herkeze şüpheyle yaklaşımda ne kadar doğru bilmem. İkisinin ortasını söylesinler.
Ohh ne guzel valla yukledin bi resim çekıldin kenara ceyda hnm kız aysre muhtesem sülüman topiklerınde fınk atıcana foto yukle. Alayınıza fotoo yukleyın diyorum yaa özledım alla allaa
bir fragman izledim yahu nasıl gördün attın tuttumu yoksa , yok fink atmıyom valla bu konu kafamı fena sardı o pedagog senin bu mahremiyet öğretisi benim dolandımkaldım , valla koyucam bir iki güne de telefondan pc ye atıyım önce birrr ,
Kizlar yaa cok hassas ve onemli bi konuya deginmissiniz. Ben insanlara hayir diyemiyorum hic. En son pazarda bi pazarci tuttu elinden optu Miranin ben bisey diyemeden. Ondan sonra daha net tavir sergilemeye basladim. Hatta gecen 10 yaslarinda bi kiz sevmek istedi gel falan dedi bizimki de hemen atliyo gel diyene. Ben de yok simdi gelemez dedim. Kiz ne dese... Gribim zaten ben
Yani eger bi sekilde bu yol yontem bileniniz varsa paylassin. Aysre arastirdim diyosun ya ise yarar seyler bulursan paylas olur mu?
ben okumadım yazıyı tahmin edebiliyorum dediklerinden, şimdi okuyunca moralim bozulacak o sebeple, zaten az biraz paranoyağım
oğlumda çekinir söylemezdim, ondan sonra da içim içimi yerdi, şimdi ellemeye çalışırlarsa izin vermiyorum
lütfen dokunmayın diyorum
elimi de uzatıp engelliyorum
benden izin almadan yok öle yağma
ancak arkadaşlarım ve akrabalarım sevebilir
hele erkeklerin böle sevmesine hepten gıcığım hoşlanmam ben
bi de zaten sokakte görseniz beni beş karış suratla gezeri, sıkar biraz bana diklenmek
Evet yaa cok acı okudum yine tuylerim ürperdi. Bende mesela kızıma sokakta etek elbise vs giydirmiyorum. Sürekli tembihlerim tanıdıkta olsa kimsenin kucağına gitme. Zaten öpülmekten nefret eder gider hemen yuzünu yıkar onu uzaktan sevceniz. Artık cinsiyet ayrımı yapmaksızın koruyalım erkek diye sokaga göndermekte olmaz.ama herkeze şüpheyle yaklaşımda ne kadar doğru bilmem. İkisinin ortasını söylesinler.
dikkatli bir anne olcaz ne yapalım canım allah iyilerle karşılaştırsınİcim sisti muffin. Tahammulum yok bu konulara hic. Goz ardi etmemek ve bundan sonra dikkatli olmak gerek cevredekilere karsi. Olay sadece bu boyutta degil de burasi yeri degil bunu konusmanin. Herkesten korumak gerek yavrulari asil is okula baslayinca basliyor. Ozmn herkesten sakinmak gerek. Zor buzmnda cocuk yetistirmek
bence bu konunun açılması iyi oldu aslında ,kendi adıma çünkü ne yapabilirim kendisine nasıl öğretebilirim bilemiyorum çok fazla okuduklarımvs.ne kadar doğru yönlendirir ondan da emin değilim, ama sizlerle konuşarak bir şeyler öğrenebiliriz diye düşünüyorum ,akıl akıldan üstündür ne de olsaaa
Kizlar yaa cok hassas ve onemli bi konuya deginmissiniz. Ben insanlara hayir diyemiyorum hic. En son pazarda bi pazarci tuttu elinden optu Miranin ben bisey diyemeden. Ondan sonra daha net tavir sergilemeye basladim. Hatta gecen 10 yaslarinda bi kiz sevmek istedi gel falan dedi bizimki de hemen atliyo gel diyene. Ben de yok simdi gelemez dedim. Kiz ne dese... Gribim zaten ben
Yani eger bi sekilde bu yol yontem bileniniz varsa paylassin. Aysre arastirdim diyosun ya ise yarar seyler bulursan paylas olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?