kızlar aranızda yazlık kiralayan oldumu internetten daha önce güvenilir bir site arıyorum:44:
bizim bu ara gunduz uykularimiz teke dustu ama suresi uzadi biraz
ama gece cok uyanmaya basladik 7 gibi yatiyoruz sabah 5 te ayaktayiz haa o zamana kadar da saat basi uyaniyoruz bu ara
bir de cok uykumuz oldugu halde uyuturken can hiras feryat figaniz hem kipirdamaca hem aglamaca
zaten hareketsiz durduklari an uyuyorlar ama ne mumkun
yine sus pus oldunuz hatunlar
nereye gidiyor bu topic canim olmaz ki boyle
dişler çıkınca biraz daha kesinitisiz uyumaları başladı bizim , başka ne olabilir ki , diştir mutlaka sizin de hunilim :44:
zırt pırt uyanınca çok zor oluyo ya ,tam bir zombi oluyodum ben o zamnlarda ,sen nasıl yapıyosun ,herif de kalkıyo mu gece? peki ikisi birden ciyaklayınca ne yapıyon , birini alıp öbürünü bekletiyon mu , ya da sıyırıp ikisini de bırakıyosundru arada ,kesin
ne zor senin işin yaaa ,hayal bile edemiyom ben :111::111::111:
he yaaa ,nerde bu millet , nooluyonuz lan
kızlar aranızda yazlık kiralayan oldumu internetten daha önce güvenilir bir site arıyorum:44:
dişler çıkınca biraz daha kesinitisiz uyumaları başladı bizim , başka ne olabilir ki , diştir mutlaka sizin de hunilim :44:
zırt pırt uyanınca çok zor oluyo ya ,tam bir zombi oluyodum ben o zamnlarda ,sen nasıl yapıyosun ,herif de kalkıyo mu gece? peki ikisi birden ciyaklayınca ne yapıyon , birini alıp öbürünü bekletiyon mu , ya da sıyırıp ikisini de bırakıyosundru arada ,kesin
ne zor senin işin yaaa ,hayal bile edemiyom ben :111::111::111:
bizimde dişten yavrum önce gazdan uyuyamıyordu şimdi dişten ağrı kesici verince ancak ağlaması kesilip tekrar uykuya dalıyor nezamn bitcek ya daha 1 tane yeni biri göründü o da ön diş değil
nazar degdirdiler iriscan nerdeyse bir haftadir boyle
yakisiyor mu bize
Demin eltım doğurdu çok mutlu oldum sanki ben doğurdum. Ama o istanbulda yanında olanadım. Onun hakkını ödeyemem gittim bi kaö gun onda kaldım sabaha kadar oğlanınbaşında o oturdu ben uyudum. Cok dinlendirmiltş beni sabah bi kalkardım 5 te göktğga masaj yapıyo olurdu allah razı olsun
yok hic bilmiyorum canim
herif kalksa da bunlar herifin kucaginda durmuyorlar ki canim
arada birakiyorum ya da bagiriyorum walla
sonra derin nefes alip devam ediyorum
bir de degisik huylarimiz var mesela oglan koynumda uyuyor yataktan alinca ama dalinca kesin yataga koyucan rahat edemiyor sipa
kizcemi de yataktan aldiysan ayakta gezdiricen oturmuycan bile
yani hem kucak hem yatak istiyoruz
ee bende kol but kalmadi 10 kg gectik herhalde ben zaten 50 kg yum tasi tasi imanim gevriyor
ya haftanın 1günü size katılabiliyorum ondada kimse yokbuarada demir paşa çorbaya kıyma ekleyince içmiyor bende ona kıymalı biber dolması yaptım 1 tane dolmayı yedi
Yakında 40 olursun o zaman sen hunilim ,keşke baştan avrupalılar gibi yapsaydık , beşiğe koy bırak ,ağlasın dursun,sonra alışır
Bu ara genel bi seyreklik var canım
biskuileri kırmak 1 dk karışımı hazırlamakta 1 dakika ee bide 1 dk yoğur etti 3 dk. Ama yemesipaha biçilemez
Yicem tabi daha niye zayuflıyorum
Kız baktım neresi dıcak 24 dereceymiş. Mersin adana ikilisi 28, ankarada 21 derece
Yavrımu nere esiyodu cumartesi butun gun dışardaydık oğlan şortlaydık. Nere geldin arkadaşınamı
naber fıstıklar
sahilde yürüyüş yaptık kızımla ama ben piştim, kız da kakasını yaptı bi güzel, baktım ağzı da ayrılcak hadi dedim koş odaya da temizliyim seni uyu
babamız 5 buçukta çıkcak sonra vınn yapcaz
siz napıyor?
ben normalde besikte uyutuyorum zaten kucagi birakali cok oldu ama gece ara ara istiyorlar ee gece olunca da uyuyan bebeyle didisince hepten bagiriyor gozum yemiyor o yuzden
ohhh sefanız olsun .... dışarı çıkar çıkmaz kıpır da yapıyo yaaa , zor yetişiyorum gideceğim yere
kimseler yok bugün ,yavaş dönüyo muhabbet
çok şükür işimi bitirdim günlerdir bu ne yoğunluk anacım anlamadım yaaa size bile laf yetişdiremedim
iriscan fotoları gördüm ama yorum yazamıom kızı sallıyom çok beğendim yine ıssırasım geldi kıpırımı
biz de günahını alıyoduk ,kahve içiyodur dayre başkanıylan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?