2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda yazlık kiralayan oldumu internetten daha önce güvenilir bir site arıyorum:44:

dişler çıkınca biraz daha kesinitisiz uyumaları başladı bizim , başka ne olabilir ki , diştir mutlaka sizin de hunilim :44:
zırt pırt uyanınca çok zor oluyo ya ,tam bir zombi oluyodum ben o zamnlarda ,sen nasıl yapıyosun ,herif de kalkıyo mu gece? peki ikisi birden ciyaklayınca ne yapıyon , birini alıp öbürünü bekletiyon mu , ya da sıyırıp ikisini de bırakıyosundru arada ,kesin
ne zor senin işin yaaa ,hayal bile edemiyom ben :111::111::111:

bizimde dişten yavrum önce gazdan uyuyamıyordu şimdi dişten ağrı kesici verince ancak ağlaması kesilip tekrar uykuya dalıyor nezamn bitcek ya daha 1 tane yeni biri göründü o da ön diş değil

yok hic bilmiyorum canim
kızlar aranızda yazlık kiralayan oldumu internetten daha önce güvenilir bir site arıyorum:44:

herif kalksa da bunlar herifin kucaginda durmuyorlar ki canim
arada birakiyorum ya da bagiriyorum walla
sonra derin nefes alip devam ediyorum
bir de degisik huylarimiz var mesela oglan koynumda uyuyor yataktan alinca ama dalinca kesin yataga koyucan rahat edemiyor sipa
kizcemi de yataktan aldiysan ayakta gezdiricen oturmuycan bile
yani hem kucak hem yatak istiyoruz
ee bende kol but kalmadi 10 kg gectik herhalde ben zaten 50 kg yum tasi tasi imanim gevriyor

ya haftanın 1günü size katılabiliyorum ondada kimse yok buarada demir paşa çorbaya kıyma ekleyince içmiyor bende ona kıymalı biber dolması yaptım 1 tane dolmayı yedi

bizimde dişten yavrum önce gazdan uyuyamıyordu şimdi dişten ağrı kesici verince ancak ağlaması kesilip tekrar uykuya dalıyor nezamn bitcek ya daha 1 tane yeni biri göründü o da ön diş değil

Sanırım 1,5 yaşa kadar böyle ,ara ara çıktıkça zorlayacak bizi....

nazar degdirdiler iriscan nerdeyse bir haftadir boyle
yakisiyor mu bize

Yaaa evet ama sıcaktan baygınlık geçiriyo millet sanırsam

Olmyo ama böyle yaaa

Cnm saglikla buyutsun kuzusunj. Gozunuz aydin.

Yakında 40 olursun o zaman sen hunilim ,keşke baştan avrupalılar gibi yapsaydık , beşiğe koy bırak ,ağlasın dursun,sonra alışır

ya haftanın 1günü size katılabiliyorum ondada kimse yok buarada demir paşa çorbaya kıyma ekleyince içmiyor bende ona kıymalı biber dolması yaptım 1 tane dolmayı yedi

Bu ara genel bi seyreklik var canım

naber fıstıklar
sahilde yürüyüş yaptık kızımla ama ben piştim, kız da kakasını yaptı bi güzel, baktım ağzı da ayrılcak hadi dedim koş odaya da temizliyim seni uyu
babamız 5 buçukta çıkcak sonra vınn yapcaz
siz napıyor?

ben normalde besikte uyutuyorum zaten kucagi birakali cok oldu ama gece ara ara istiyorlar ee gece olunca da uyuyan bebeyle didisince hepten bagiriyor gozum yemiyor o yuzden
Yakında 40 olursun o zaman sen hunilim ,keşke baştan avrupalılar gibi yapsaydık , beşiğe koy bırak ,ağlasın dursun,sonra alışır

Bu ara genel bi seyreklik var canım

yok canım eşimin veda yemeği wardı gezecek gibi olsak haber werecektim sana.. direk yemeğe geldik sahilde adnan menderesde hatay sofrası diye bir yerdi canım

ohhh sefanız olsun .... dışarı çıkar çıkmaz kıpır da yapıyo yaaa , zor yetişiyorum gideceğim yere
kimseler yok bugün ,yavaş dönüyo muhabbet

ben normalde besikte uyutuyorum zaten kucagi birakali cok oldu ama gece ara ara istiyorlar ee gece olunca da uyuyan bebeyle didisince hepten bagiriyor gozum yemiyor o yuzden

bu saatten sonra olmaz zaten hunilimmm ,apartmanı yıkar bunlar bu oktavla

çok şükür işimi bitirdim günlerdir bu ne yoğunluk anacım anlamadım yaaa size bile laf yetişdiremedim

iriscan fotoları gördüm ama yorum yazamıom kızı sallıyom çok beğendim yine ıssırasım geldi kıpırımı

neeeee ,yorum yapmıyon muuu ,siliyom o zaman seni

yaz geldi ,g.tü başı açtık , ısırabilrsin wavymmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…