bende bu aralar yiyorum ya Alalh sonumuzu hayır etsinbugun hafif yersen dünü dengelersin canımmm
Amin
ben bugün hiç yemiyim ozman ooof of
anca dengelenir
Hemşom dün ev taşıdık gün boyu onla ugraştık amanerdesin hemşo ya görüşemiyoz kaç gündürrr
karam beğene beğene geliyo
Gunaydınn
Sabah oğlana mama yaptım içmedi artık onuda istemıyo bende 7 de kalktım mamayı kahvaltuya cevirdim. Şimdi tekrar uyudu. Nolcak boyle sudan başka birşşey içmiyo
Hemşom dün ev taşıdık gün boyu onla ugraştık ama
Her şey nırmale döndük ekbirligiyle hallettik
Bu gelen karamın ayakseslerii
Hepimizi begeniyom ben
İris hayırdır bir dolandırma mı olmuştelden giriyorum sarjım az ondan okuyamadım sayfayı
Saol canım gel beklerim balkonum site içine bskıyor yeşillik agaçlar tam dedikodulukhayırlı olsun canımmm ewinn güle güle otur gelince kahwe içerik artık balkonunda
evet ama halletim evelallah
Ablamın vardı tam yatmıyodu ama guzel rahattı çıcuk uyuyaniliyo ben beğendımkızlarrr mothercare baston puset ini kullanan varmı tam yatıyormu acaba
chicco tam yatmıyor
arabamız çok büyük rahat bişi almak istiyorum karar veremedim
Evet yaaa resmen iğğ yaptı. Kokuyo mama. Ben inek sutunu akşam tahıllıda kullanıyorym. Biberonda vermedim. Doktugum mamayada acıyorum ne yalan söliyimEmirde 2 aydir uykusunda zor yiyor. Cok kotu kokuyor mamalar artik istemiyorlar sanirim. Ananeye gidince inek sutune baslicam hernekadar dr asla desede
evet ama halletim evelallah
Ablamın vardı tam yatmıyodu ama guzel rahattı çıcuk uyuyaniliyo ben beğendım
Evet yaaa resmen iğğ yaptı. Kokuyo mama. Ben inek sutunu akşam tahıllıda kullanıyorym. Biberonda vermedim. Doktugum mamayada acıyorum ne yalan söliyim
Kız kim kimi bi anlat adam lazımsa geleyım
Saol canım gel beklerim balkonum site içine bskıyor yeşillik agaçlar tam dedikoduluk
Sevindim adına geçmiş olsun
Kuz gırdim çıkamıyorum iris kafam karıstı nerde o elmalı turta. Daha 7. Sayfadayım telden anca ilerliyorum
gelecez canım diyarbakıra inşallah okullar kapanmadan ozaman wururuz dedikodunun dibinnee
Seyyah oldun geziyosun bare sana tv program yapsalar diyo karış karış turkiye diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?