2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin

ben bugün hiç yemiyim ozman ooof of
anca dengelenir

hiç yemezsen olmaz işde diyetisyene gide gide diyetisyen oldum sonunda bugün ekmeği ağzına koyma öğlen yada akşam yemeğinde 4 yemek kaşığı sebze yemeği ye yoğurla gün içersinde de 2 2.5 saate bir ara öğün olarak meyve ye süt iç tabi abartmadan

Gunaydınn
Sabah oğlana mama yaptım içmedi artık onuda istemıyo bende 7 de kalktım mamayı kahvaltuya cevirdim. Şimdi tekrar uyudu. Nolcak boyle sudan başka birşşey içmiyo

Emirde 2 aydir uykusunda zor yiyor. Cok kotu kokuyor mamalar artik istemiyorlar sanirim. Ananeye gidince inek sutune baslicam hernekadar dr asla desede

Gece beslenmesinden konuşmuşken kafama takılan bir şey sorayım
Geceleri acıkmazlarmış bebekler diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz
Dün çok yorgundum eşim efeyle yattı bir gibi yanına geçti emzirdigimi sanım efe uyandıkça sallamış
Halbuki akşam yarım kase tahıllı verip üstüne emzirmiştim
Saat 10 gibi bu sabah 8 de besledim

kızlarrr mothercare baston puset ini kullanan varmı tam yatıyormu acaba
chicco tam yatmıyor
arabamız çok büyük rahat bişi almak istiyorum karar veremedim
Ablamın vardı tam yatmıyodu ama guzel rahattı çıcuk uyuyaniliyo ben beğendım
Emirde 2 aydir uykusunda zor yiyor. Cok kotu kokuyor mamalar artik istemiyorlar sanirim. Ananeye gidince inek sutune baslicam hernekadar dr asla desede
Evet yaaa resmen iğğ yaptı. Kokuyo mama. Ben inek sutunu akşam tahıllıda kullanıyorym. Biberonda vermedim. Doktugum mamayada acıyorum ne yalan söliyim
evet ama halletim evelallah

Kız kim kimi bi anlat adam lazımsa geleyım

Son düzenleme:
Yeni evin hayırlı olsun ,güle güle otur
Hemen yerleşmişsin ne güzel , benimki bayağı uzun sürmüştü yaaa

Kuz gırdim çıkamıyorum iris kafam karıstı nerde o elmalı turta. Daha 7. Sayfadayım telden anca ilerliyorum

Kimseler konuşmuyo gene ya ,ben biraz fotolara bakayım

arkideşlerim merhaba, kız iki gündür ishal yediği bir şey yokundu sanırım. hepinizi ilgiyle ve sevgiyle takip ediyorum herkeslere bol muhabbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…