2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh sefan olsun wavy im
kokosumu op yerimizee

Selam topikcanlar:))
Biz kvlerle aile saadeti yaşıyoruz. Pikniğe geldîk.. Bugün yarın izinliyim:)) tostosumla beraberim ya, kvlerde olmak bile güzel.. Sîze de bir selam vereyim dedim.. Öpüldünüz...

günahımı ala ala kalmadı zaten ya alışverişde ya kahvede dersiniz iş yaptım anacım iş

adın çıkmış dokuza didom ,sekize indiremiyoz ,ne zaman kaybolsan aha diyoz mangoya giitttiiiiiii

Selam topikcanlar:))
Biz kvlerle aile saadeti yaşıyoruz. Pikniğe geldîk.. Bugün yarın izinliyim:)) tostosumla beraberim ya, kvlerde olmak bile güzel.. Sîze de bir selam vereyim dedim.. Öpüldünüz...

Anammmm ne güzelll ,nerde senin kaynana , açıkhava oksijen yaramış ,kv ile olmak bile güzel dediğine göre

Slm kızlar nasılsınız
Afacan uyurken bakem dedim
didem gecmis olsun cnm tez vakitte iyilesir kuzucuk inş

adın çıkmış dokuza didom ,sekize indiremiyoz ,ne zaman kaybolsan aha diyoz mangoya giitttiiiiiii

Anammmm ne güzelll ,nerde senin kaynana , açıkhava oksijen yaramış ,kv ile olmak bile güzel dediğine göre

bu aralar gitmiyorum ara werdim arabam yokk serwisde öyle topuklularla da oraya buraya gidemiomm

sen nereye gittin yaaa ,bi göründün kayboldunnnn :44:

iriss kaçar , hoşçakalın topikolarımmmm ,bacım gelecek akşama ,kıpırı ona satarsam belki akşam evden online iriss

Herkesler gitmiş
Mouseun pili yok çok üşendim bugün girmeye

Sonra yapcam geçmiş

Alperenada yok kaçgündür, kızı hastaydı en son iyileşmişmiydi tam hatırlayamadım:44:

kızlar merhaba.bizim küçük hanım çok güleryüzlü bir bebek.dışarı çıkardığımızda yüzünde güller açıyo gezmeyi seviyo.millet de bunu görünce sevmek istiyo.dokunanlar da oluyo ki bundan hiç hoşlanmıyorum.yanağına dokunanlar ,makas almaya çalışanlar vb vb.ben yüz vermiyorum millete.ortam çok kötü oldu.bence çocukların biraz yabancı insanları algılamaya ihtiyaçları var.hatta hayat bilgisi kitabında bile bu konu vardı birkaç sene önce.yabancılardan bişey almamak,onların çağırdığı yere gitmemek vb .birileri uzaktan sevince rahatsız olmuyorum ama dokunmaya çalışınca hoşuma gitmiyor.şu linkte paylaşılmış bir okuyun kızlar.valla ortam kötü.bebekleri mıncıklayarak sevenlere delicesine gıcık oluyorum.eşim de böyle davranma diyo.napiyim millet dokunmaya çalıştıkça gülücük mü dağıtayım.okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.bir pedagogun araştırması da var ve korkutucu bir araştırma.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.akrabalar sevebilir öpebilir ama hiç tanımadığım sokaktaki vatandaş ne diye ellesin benim çocuğuma.

http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...-tum-anne-babalarin-okumasi-gereken-konu.html

sağol muffin , aslında dışarı çıktıkça çoçuklar büyüdük çe sevimli oldukça millet ayyyyyy alabilirmiyim dedik çe ,ne yapmalıyımda insanlara hayır diyebilmeliyim diye arada aklıma takılıyordu ama şu an düşündüm de bahane ye gerek yok ki, açık açık söylemek gerek , ''kusura bakmayın ama yabancı insanları bilmesi açısından tanımadıklarımıza sevdirttirmiyorum diye yada vermiyorum diye '' bu konuda tabi eş de destek olmalı , evet ne yazık ki eskisi gibi değil ortalık yada eskiden de vardı (ki ben buna inannıyorum ) ama yeni yeni ortaya çıkmaya başladı , evet artık büyüyorlar ve bizimde kişiliklerinin üstüne bir şeyler ekleme zamanımız geldi de geçiyor sanırım..tekrar sağol muffin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…