naber fıstıklar
sahilde yürüyüş yaptık kızımla ama ben piştim, kız da kakasını yaptı bi güzel, baktım ağzı da ayrılcak hadi dedim koş odaya da temizliyim seni uyu
babamız 5 buçukta çıkcak sonra vınn yapcaz
siz napıyor?
günahımı ala ala kalmadı zaten ya alışverişde ya kahvede dersiniz iş yaptım anacım iş
Selam topikcanlar:))
Biz kvlerle aile saadeti yaşıyoruz. Pikniğe geldîk.. Bugün yarın izinliyim:)) tostosumla beraberim ya, kvlerde olmak bile güzel.. Sîze de bir selam vereyim dedim.. Öpüldünüz...
adın çıkmış dokuza didom ,sekize indiremiyoz ,ne zaman kaybolsan aha diyoz mangoya giitttiiiiiii
Anammmm ne güzelll ,nerde senin kaynana , açıkhava oksijen yaramış ,kv ile olmak bile güzel dediğine göre
Foto foto foto foto
İriss kıpırin fotolara baktim cok tatli cimcime maşallah
nedemekk yesin onu teyzesiiisağol asemb teyzeeee
Görusuruz cnmiriss kaçar , hoşçakalın topikolarımmmm ,bacım gelecek akşama ,kıpırı ona satarsam belki akşam evden online iriss
Anammmm ne güzelll ,nerde senin kaynana , açıkhava oksijen yaramış ,kv ile olmak bile güzel dediğine göre
hani kız foto , bizi mi kandırıyon sen?
kızlar merhaba.bizim küçük hanım çok güleryüzlü bir bebek.dışarı çıkardığımızda yüzünde güller açıyo gezmeyi seviyo.millet de bunu görünce sevmek istiyo.dokunanlar da oluyo ki bundan hiç hoşlanmıyorum.yanağına dokunanlar ,makas almaya çalışanlar vb vb.ben yüz vermiyorum millete.ortam çok kötü oldu.bence çocukların biraz yabancı insanları algılamaya ihtiyaçları var.hatta hayat bilgisi kitabında bile bu konu vardı birkaç sene önce.yabancılardan bişey almamak,onların çağırdığı yere gitmemek vb .birileri uzaktan sevince rahatsız olmuyorum ama dokunmaya çalışınca hoşuma gitmiyor.şu linkte paylaşılmış bir okuyun kızlar.valla ortam kötü.bebekleri mıncıklayarak sevenlere delicesine gıcık oluyorum.eşim de böyle davranma diyo.napiyim millet dokunmaya çalıştıkça gülücük mü dağıtayım.okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.bir pedagogun araştırması da var ve korkutucu bir araştırma.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.akrabalar sevebilir öpebilir ama hiç tanımadığım sokaktaki vatandaş ne diye ellesin benim çocuğuma.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...-tum-anne-babalarin-okumasi-gereken-konu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?