Alperanada da yok ne zamandır kesin biyere gittiler asanki bi yere gidcez dedi gibi hatırlıyorum
Alsenn kuzen gittimi? Sen ıpade mail adresi tanımlıyon dimi
mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşverne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum
irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah
ne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum
irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah
mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşver
evet canım apple kmliği oluyor o bir tane mail adresini giriyorsun oyun indirirken onu kullanıyorsun
Hee ondan işte facetime yapıyorsun
noolyo lan hava mı atıyosunuz ,ayfon ,ayped ,samsun not ,ezmeyin lan biziHee ondan işte facetime yapıyorsun
Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştikYeni evin hayırlı olsun ,güle güle otur
Hemen yerleşmişsin ne güzel , benimki bayağı uzun sürmüştü yaaa
gelecez canım diyarbakıra inşallah okullar kapanmadan ozaman wururuz dedikodunun dibinnee
Tatliskom bu facetime beles midir?? Yani internet uzerinden mi
Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştik
Alimaallahh
Ee yakınmış kızz vuralım dibine dibine
Evet cnm beleş ama ıphone ve ıpadler arası. Ama androidlerdede tango programı var store dan indiriyon beleşe görüş mesajlaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?