2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alperanada da yok ne zamandır kesin biyere gittiler asanki bi yere gidcez dedi gibi hatırlıyorum

karasuya falan mı gidecekti , bebekler iyi olsun da nereye giderse gitsin ,arada döner gelir nasılsa ,bizi bırakamaz kimse

Haftasonu falan başka kim foto koydu lan , kaçırıyom ben hepsini

ne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum

irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah
mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşver

ne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum

irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah

hee dünden beri böyle , havalar ısındı yaylar gevşedi sanırsam
koy koy bakalım zıpırlara ........

mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşver

evet canım apple kmliği oluyor o bir tane mail adresini giriyorsun oyun indirirken onu kullanıyorsun

Yeni evin hayırlı olsun ,güle güle otur
Hemen yerleşmişsin ne güzel , benimki bayağı uzun sürmüştü yaaa
Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştik
Alimaallahh
gelecez canım diyarbakıra inşallah okullar kapanmadan ozaman wururuz dedikodunun dibinnee

Ee yakınmış kızz vuralım dibine dibine

Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım

Ev aldı başını gidiyo dağınıklıkta son noktadayım. Koltuk kılıflarını yıkıyorum her biri bi yerde

Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştik
Alimaallahh

Ee yakınmış kızz vuralım dibine dibine

Valla tktim , eline sağlık hepsinin ,allah razı olsun ,ben çok hırpalandım bu taşınmada

Evet cnm beleş ama ıphone ve ıpadler arası. Ama androidlerdede tango programı var store dan indiriyon beleşe görüş mesajlaş

hehe , facetime yapın ,buraya da gelmeyin ,wavy yokken onun smileyle trip atayım

yapmayın face meys time
bende yok iphone

irisss bacım dedektiflik yaptın anladığım kadarıylan

iriss sen bizim herşeyimizssin

başka topiklere gitmeeee
kaparlar seni çok akıllı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…