Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım
yapmayın face meys time
bende yok iphone
irisss bacım dedektiflik yaptın anladığım kadarıylan
iriss sen bizim herşeyimizssin
başka topiklere gitmeeee
kaparlar seni çok akıllı diye
Ben de o haftasonu gidiyom bodruma. Temmuzda yokum. 28inden onceki hafta goruselim iste veya 25-26 gibi sen bi gun izin al haftaici bulusalim tatliskom gelmis olursaYa sen ne zaman geliyon beee , 28 i haftasonu burda yokum , kayınçom evleniyomuş 28inde ,o haftasonu düsce de olucaz
Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım
Senin marka ne telinBen de o haftasonu gidiyom bodruma. Temmuzda yokum. 28inden onceki hafta goruselim iste veya 25-26 gibi sen bi gun izin al haftaici bulusalim tatliskom gelmis olursa
Ben de viber kullaniyorum deniyim bakalim facetime'i bi ara
Senin marka ne telin
Biz yaptık oldu aalsen le
çoçuğun boynu isilik yaptı yapacakhemde kolsuz çıtçıtlı bod ile, dün eczaneye güneş kremi sordum ne önerirsiniz diye,bana koruma faktörü değil filtresi önemli diye bir şeyler anlattı , sonra organik bir marka verdi (adı aklımda kalmadı )çok pahalı leyn 110 tl neyse baktı ki pahalı almıyacağım sonra başka pomad vari birşey daha önerdi hem normal isilikler içinde çözüm oluyormuş hemde günlük kullanım olarak ta kullanbilirmişiz, neyse ben o anda pek aklımda tutmadım bu kremin adını da (eczane evin dibinde diye ) onun fiyatı daha uygundu 33 tl ama dur ben araştırayım dedim çıktım , alıcam galiba da
şimdi
bu islik şeysileri ile güneş kremleri farklımı ?
koruma faktörü ile filtreleme arasındaki fark ne ?
bu çoçukları ter nedeni ile oluşabilecek olan isiliklerden bol bol sık sık su ile haşrı neşir etmenin dışında nasıl koruruz
pudra kullanan var mı ? ne şekilde
izin alırım ben sorun yok haftaiçi de buluşuruz ...Ben de o haftasonu gidiyom bodruma. Temmuzda yokum. 28inden onceki hafta goruselim iste veya 25-26 gibi sen bi gun izin al haftaici bulusalim tatliskom gelmis olursa
Ben de viber kullaniyorum deniyim bakalim facetime'i bi ara
ya konuşmuşlar bilee üstteki mesajda diyo tatlışkom:84::84::84::84::84::84:bende de yok lan ,ezdiler bizi çok pis
yaptım yaptım ,hem de çok pis foyalar çıkardım ,bi kere gittim böyle oldu ,kuzenime bi kanguru alıcaktım dolandırıcıya rastladım,o da beni buldu ama yanlış adama tosladı
isilik terden oluyo güneş kremiyle bi alakası yokki:44:çoçuğun boynu isilik yaptı yapacakhemde kolsuz çıtçıtlı bod ile, dün eczaneye güneş kremi sordum ne önerirsiniz diye,bana koruma faktörü değil filtresi önemli diye bir şeyler anlattı , sonra organik bir marka verdi (adı aklımda kalmadı )çok pahalı leyn 110 tl neyse baktı ki pahalı almıyacağım sonra başka pomad vari birşey daha önerdi hem normal isilikler içinde çözüm oluyormuş hemde günlük kullanım olarak ta kullanbilirmişiz, neyse ben o anda pek aklımda tutmadım bu kremin adını da (eczane evin dibinde diye ) onun fiyatı daha uygundu 33 tl ama dur ben araştırayım dedim çıktım , alıcam galiba da
şimdi
bu islik şeysileri ile güneş kremleri farklımı ?
koruma faktörü ile filtreleme arasındaki fark ne ?
bu çoçukları ter nedeni ile oluşabilecek olan isiliklerden bol bol sık sık su ile haşrı neşir etmenin dışında nasıl koruruz
pudra kullanan var mı ? ne şekilde
devir kötü kollaaaaa ......İris üşenmedim 22 sayfayı okudum
Helal olsun iris
Devir kötü kollayalım kendimizi
nasıl yapıoz bizede anlat tatlişkom ya bende tango war teldede kimse ekli değil:)) nasıl eklemeyecemki
oburcan yatağın içnde yüzüyor nasıl güldüm ya
Alsenın evi hiç dağınık değildi pis gibiydi pasparlaktı o kızıda cok çirkinn
heee ,balkonu nasıldı ,ormana mı bakıyo , bi kahve yapaydı da içeydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?