2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım

Ya sen ne zaman geliyon beee , 28 i haftasonu burda yokum , kayınçom evleniyomuş 28inde ,o haftasonu düsce de olucaz

yapmayın face meys time
bende yok iphone

irisss bacım dedektiflik yaptın anladığım kadarıylan

iriss sen bizim herşeyimizssin

başka topiklere gitmeeee
kaparlar seni çok akıllı diye

bende de yok lan ,ezdiler bizi çok pis

yaptım yaptım ,hem de çok pis foyalar çıkardım ,bi kere gittim böyle oldu ,kuzenime bi kanguru alıcaktım dolandırıcıya rastladım,o da beni buldu ama yanlış adama tosladı

çoçuğun boynu isilik yaptı yapacak hemde kolsuz çıtçıtlı bod ile, dün eczaneye güneş kremi sordum ne önerirsiniz diye,bana koruma faktörü değil filtresi önemli diye bir şeyler anlattı , sonra organik bir marka verdi (adı aklımda kalmadı )çok pahalı leyn 110 tl neyse baktı ki pahalı almıyacağım sonra başka pomad vari birşey daha önerdi hem normal isilikler içinde çözüm oluyormuş hemde günlük kullanım olarak ta kullanbilirmişiz, neyse ben o anda pek aklımda tutmadım bu kremin adını da (eczane evin dibinde diye ) onun fiyatı daha uygundu 33 tl ama dur ben araştırayım dedim çıktım , alıcam galiba da
şimdi
bu islik şeysileri ile güneş kremleri farklımı ?
koruma faktörü ile filtreleme arasındaki fark ne ?
bu çoçukları ter nedeni ile oluşabilecek olan isiliklerden bol bol sık sık su ile haşrı neşir etmenin dışında nasıl koruruz
pudra kullanan var mı ? ne şekilde

Ya sen ne zaman geliyon beee , 28 i haftasonu burda yokum , kayınçom evleniyomuş 28inde ,o haftasonu düsce de olucaz
Ben de o haftasonu gidiyom bodruma. Temmuzda yokum. 28inden onceki hafta goruselim iste veya 25-26 gibi sen bi gun izin al haftaici bulusalim tatliskom gelmis olursa

Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım

Ben de viber kullaniyorum deniyim bakalim facetime'i bi ara

Ben de o haftasonu gidiyom bodruma. Temmuzda yokum. 28inden onceki hafta goruselim iste veya 25-26 gibi sen bi gun izin al haftaici bulusalim tatliskom gelmis olursa

Senin marka ne telin
Biz yaptık oldu aalsen le

bana da yengem demişti ; korumayı sağlayan çinkooksit ve titanyum oksitmiş ,önemli olan bunların içerikteki oranları...ben buluşmaya geleceğimiz zaman bizim eczaneden almak zorunda kaldım hiç araştıramadan ama eczacımıza güvernim , bioderma 50+ faktörlü bi krem verdi çocuklar için , 49 tl verdim ama yaz boyu yeter sanırım , bu güneş zamazingoları da çok pahalı hakkaten....

izin alırım ben sorun yok haftaiçi de buluşuruz ...
teyzenin yazlıkta bana da bi oda istemiştim ,nooldu o iş

ya konuşmuşlar bilee üstteki mesajda diyo tatlışkom:84::84::84::84::84::84:
isilik terden oluyo güneş kremiyle bi alakası yokki:44:
isilik oluoysa kıyafetsiz gezdirme, teri üstünde değil kıyafette kalsın, sonra değiştirirsin
pudra kullnamadım
İris üşenmedim 22 sayfayı okudum
Helal olsun iris
Devir kötü kollayalım kendimizi
devir kötü kollaaaaa ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…