2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin marka ne telin
Biz yaptık oldu aalsen le
İphone benimki haziran bulusmasina katilamazsam o seklde katilrim artik
Nolcak cevap vermeme gerek var mi al kipirimi gel

canım geçen hafta eşim aradı dr kontrolü vardı kızın sabaha aldım acele et dedi ben de kızı bizim yatağınortasına koydum saçımı yapıyorum gözüm onda tam toplarken küt diye bir ses kızım yerde ağlamalar elim ayağıma dolaştı şok geçirdim resmen halı yok parkeye çarptı ve nasıl düştüğünü görmedim düştüğü yerin dibinde komidin var köşesi sivri ona çarptı mı düşerken bilmiyorum elim ayağım boşaldı resmen hemen gelinimizi aradım sakinleş çocuğu da sakinleştir diyo kız susmuyo emzik veriyorum vitrindeki ilginç şeyleri seviyordu onları veriyorum yok giderken arabada fışkırarak kustu uyutmayım dedim uyudu(uyku saatiydi)ben iyice kötü oldum röntgen tomografi hepsi temiz çıktı ama ömrümden ömür gitti

iriss
gel biz de plan yapalım
beraber tatile gidelim

dur ceydam , acil bi işim var halledip geliyom ,yap sen pilanı pirogramı ( akılsız telefonu olanlar tatilde konu başlığıylan ) ben uyarım sana

Kız ceyda yüz ver azcık

Olur mu ki benim telde internet yok bare wifi lı bi yer secelimde allah rızası için şifre dileniriz
vermiceeeem küstüm
zaten belliydi sonunun böle olacağı
sürekli bi laf çarpmalar bi takılmalarrr

dur ceydam , acil bi işim var halledip geliyom ,yap sen pilanı pirogramı ( akılsız telefonu olanlar tatilde konu başlığıylan ) ben uyarım sana
yaptım pilanı
kocalar yok
biz ve bebeler
e bide aslancanım tebi
ne diyon temmuza

ben gidiyim de tatlışkosuyla alsen konuşsun rahat rahat
telefondan zahmet olur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…