İphone benimki haziran bulusmasina katilamazsam o seklde katilrim artikSenin marka ne telin
Biz yaptık oldu aalsen le
Nolcak cevap vermeme gerek var mi al kipirimi gelbana da yengem demişti ; korumayı sağlayan çinkooksit ve titanyum oksitmiş ,önemli olan bunların içerikteki oranları...ben buluşmaya geleceğimiz zaman bizim eczaneden almak zorunda kaldım hiç araştıramadan ama eczacımıza güvernim , bioderma 50+ faktörlü bi krem verdi çocuklar için , 49 tl verdim ama yaz boyu yeter sanırım , bu güneş zamazingoları da çok pahalı hakkaten....
izin alırım ben sorun yok haftaiçi de buluşuruz ...
teyzenin yazlıkta bana da bi oda istemiştim ,nooldu o iş
konuşmayalım bunlarlaaaaaa
bu arada dünü anlatmayı unuttum koltukda oturmuş top oynuyoduk kızımla babasıda odadaydı topu yere attı alayım die eğilmemle küt die bir ses lina yerde nasıl bağırdım nasıl ağladım çıtırım daha çok korktu beni öyle görünce dahada ağladı Allah ım korudu kızımı yüz üstü gövdesinin üstüne düşdü Allah korusun baska bişe olarak düşünmek istemiorum
Kız ceyda yüz ver azcık
Olur mu ki benim telde internet yok bare wifi lı bi yer secelimde allah rızası için şifre dilenirizİphone benimki haziran bulusmasina katilamazsam o seklde katilrim artik
Nolcak cevap vermeme gerek var mi al kipirimi gel
iriss
gel biz de plan yapalım
beraber tatile gidelim
Kız ceyda yüz ver azcık
Olur mu ki benim telde internet yok bare wifi lı bi yer secelimde allah rızası için şifre dileniriz
vermiceeeem küstümKız ceyda yüz ver azcık
Olur mu ki benim telde internet yok bare wifi lı bi yer secelimde allah rızası için şifre dileniriz
yaptım pilanıdur ceydam , acil bi işim var halledip geliyom ,yap sen pilanı pirogramı ( akılsız telefonu olanlar tatilde konu başlığıylan ) ben uyarım sana
Evdeki modemle hava da biyere kadar tabi
Mosemmm ayarını yap sıra sende
Allahım wavy delirecek kuduracak yicek bizi
Ben ev kadınıyım napıyım benşm borum evde öter
Size bi teklifim var ben im 2 kişiye avea da referans hakkım var 2000 dk 25 tl ye referansınız olabilirim haberınız olsun
Siz şimdi çıkın anca gidersiniz tatile
:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?