2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakkaten miiiii
o da mı odtülü odtücanım?
benim kocam da odtülü

bizde skype yapalımmmm

Kız ceyda benlede sky yap oda var allahıma bin şükür ama yükliyim bi msn hali var
O dido bi guzel kız vallahı yuzunede söledim ay parcası gibi resimden daha guzel

Kız ceyda benlede sky yap oda var allahıma bin şükür ama yükliyim bi msn hali var
O dido bi guzel kız vallahı yuzunede söledim ay parcası gibi resimden daha guzel
hee benle de skype yap mış
şimdi mi aklına geldi tatlışkom hanım
en son bize
resimde de güzel ki zaten
ayyy bende tatlişkoma misafirliğe gittim geldimmm oleyyy oburcanımıda sewdimmmm:119::119::119:
afferim size
teprik ederim

vermiceeeem küstüm
zaten belliydi sonunun böle olacağı
sürekli bi laf çarpmalar bi takılmalarrr

yaptım pilanı
kocalar yok
biz ve bebeler
e bide aslancanım tebi
ne diyon temmuza
hemen özelden detayları yaz bakem ceydam ,ortadan yazma ,nazara gelmeyelim

Siz şimdi çıkın anca gidersiniz tatile
Neoldiiii ,zoruna mı gitttiiiiiiiii

Ceyda napıyım ıyfonun olaydı tangon olaydı alla allaa ağlıcak bişe yok sende amerakaya gidcen biz kıskanıyozmu
Ben kıskanıyom,keşke ben de gidebilsem şu lanet memleketten

yok yeeaaaaaa
bana neeeee

zaten ben gitmek istemiyom ki
kocam istiyo
ondan gidecem

gidince zaten burayla da konuşamam
hergün sohbet edersiniz rahat rahat

Beni de götür ,sabah akşam muhabbet edelim ceydam

ceyda bunu beğenmedi
inşallah eniştem yapmaz

iriss de beğenmediiiii ,ben zırt pırt arayıp çaldırayım bunları bari de ,kesintiye uğrasın muhabbetleri, dur sana da vereyinm numaralrı sen de çaldır

Geçmiş olsun Muffinnim yaaa ,allah korumuş kuzumu ...ne zaman oldu ki bu olay :44:

hakkaten miiiii
o da mı odtülü odtücanım?
benim kocam da odtülü

bizde skype yapalımmmm

heee şimdi de odtü dayanışması , bizde hiç yok odtülü ,hepten dışlayın lan beni

Sağol cnm benim harikasın

ayy diyene bakınn öperim seni

siz de bşrbirinize iltifat edip durmayın be ,sanaldan sanaldan buluşup kahve içeceğinize ,o dido mersinlere gelip fink atacağına bi uğrayıversin sana ,boş işler bunlar

Ceydaa ben senı kısa süreliğine gidcen sanıyodum çoçuk okul felan uzun kalcan o zaman öylemii
Ne guzel bi kere ingiltereye basvurmuştum bekarkene red vermişlerdi utanmazlar

mesai bitti ,iriss kaçar , hoşçakalın topikolarımmmm ,bugün yoğundum sizleri ihmal ettim diycem ama genel bi yavaşlık var , buna bi çözüm bulalım ,olmuyo böyle

Mutlusu eve geldinmi biraz önce aklımdan geçtın vardımı acep diye. Nasıldı yolculuk kız yyudumu yolda

kız iris bizim sayfaya uğramıyosun ne zamandır hayırsız seni evlatlıktan reddetcez ona göre

evde net yoktu ki muffinimm ,haftasonu açıldı , biz evde ddğildik , dün de bacım gelmişti glemedim ,bu akşam gelecem allahın izniylen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…