hakkaten miiiii
o da mı odtülü odtücanım?
benim kocam da odtülü
bizde skype yapalımmmm
Kız ceyda benlede sky yap oda varallahıma bin şükür ama yükliyim bi msn hali var
O dido bi guzel kız vallahı yuzunede söledim ay parcası gibi resimden daha guzel
hee benle de skype yap mışKız ceyda benlede sky yap oda varallahıma bin şükür ama yükliyim bi msn hali var
O dido bi guzel kız vallahı yuzunede söledim ay parcası gibi resimden daha guzel
afferim sizeayyy bende tatlişkoma misafirliğe gittim geldimmmoleyyy oburcanımıda sewdimmmm:119::119::119:
hee benle de skype yap mış
şimdi mi aklına geldi tatlışkom hanım
en son bize
resimde de güzel ki zaten
afferim size
teprik ederim
hee benle de skype yap mış
şimdi mi aklına geldi tatlışkom hanım
en son bize
resimde de güzel ki zaten
afferim size
teprik ederim
hemen özelden detayları yaz bakem ceydam ,ortadan yazma ,nazara gelmeyelimvermiceeeem küstüm
zaten belliydi sonunun böle olacağı
sürekli bi laf çarpmalar bi takılmalarrr
yaptım pilanı
kocalar yok
biz ve bebeler
e bide aslancanım tebi
ne diyon temmuza
Neoldiiii ,zoruna mı gitttiiiiiiiiiSiz şimdi çıkın anca gidersiniz tatile
Ben kıskanıyom,keşke ben de gidebilsem şu lanet memlekettenCeyda napıyım ıyfonun olaydı tangon olaydı alla allaa ağlıcak bişe yok sende amerakaya gidcen biz kıskanıyozmu
yok yeeaaaaaa
bana neeeee
zaten ben gitmek istemiyom ki
kocam istiyo
ondan gidecem
gidince zaten burayla da konuşamam
hergün sohbet edersiniz rahat rahat
ceyda bunu beğenmedi
inşallah eniştem yapmaz
sağol tatlım bıngıldak koruyormuş esnek mi oluyor muş ne öyle diyolar.ama o gün öldüm dirildim.sadece röntgen istemişlerdi gittiğimiz özel(bizim hep gittiğimiz özel) tomografiyi bizim ilçedeki hastaneye getirince sorduk çekmeleri lazımdı dediler gittik çektirdik kız çekilirken uyuması lazımmış tam da yeni uyanmıştı haydiii arabayla kaç tur attık bir de sıcaktı hava o zaman uyumuyo bir türlü.klimayı açtık serinleyince daldı tam tomografi merkezine götürdük gözünü açtı cep tel filan şarkı markı dikkatini çektim kımıldamadı akıllı kızım benim annesine yardımcı oldu.2 dk sürdü .eğer kımıldasa bir daha çekilip radyasyon alacaktı.valla çok dua ettim temiz çıktı didem allah korusun onları ya
hakkaten miiiii
o da mı odtülü odtücanım?
benim kocam da odtülü
bizde skype yapalımmmm
Sağol cnm benim harikasın
ayy diyene bakınn öperim seni
Kız ceydaaaa o irise özelden ne veriyosan banada ver bende istiyorum
sen alsenle msoeyle didoyla kaave iç , biz özelden amele amele yazışıyoz işte
hiç demiyonuz kalplerın çoğaldığınıı yıhuuuu amann sabahlar olmasın
bundan soora çoğalmaz ,facetimeden buna vakit bulamazsın
bundan soora çoğalmaz ,facetimeden buna vakit bulamazsın
kız iris bizim sayfaya uğramıyosun ne zamandır hayırsız seni evlatlıktan reddetcez ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?