Ceyda napıyım ıyfonun olaydı tangon olaydı alla allaa ağlıcak bişe yok sende amerakaya gidcen biz kıskanıyozmu
canım geçen hafta eşim aradı dr kontrolü vardı kızın sabaha aldım acele et dedi ben de kızı bizim yatağınortasına koydum saçımı yapıyorum gözüm onda tam toplarken küt diye bir ses kızım yerde ağlamalar elim ayağıma dolaştı şok geçirdim resmen halı yok parkeye çarptı ve nasıl düştüğünü görmedim düştüğü yerin dibinde komidin var köşesi sivri ona çarptı mı düşerken bilmiyorum elim ayağım boşaldı resmen hemen gelinimizi aradım sakinleş çocuğu da sakinleştir diyo kız susmuyo emzik veriyorum vitrindeki ilginç şeyleri seviyordu onları veriyorum yok giderken arabada fışkırarak kustu uyutmayım dedim uyudu(uyku saatiydi)ben iyice kötü oldum röntgen tomografi hepsi temiz çıktı ama ömrümden ömür gitti
Noldu kızlarr nere kayboldunuz
Didoo sen hiç tangpyu denemedinmi gülüm internet varmı telde
yok yeeaaaaaa
bana neeeee
zaten ben gitmek istemiyom ki
kocam istiyo
ondan gidecem
gidince zaten burayla da konuşamam
hergün sohbet edersiniz rahat rahat
Gevherin mi ordaydı sanki öle hatırluyorum
evet
ama onund ahiç sesi çıkmıyo
o da boston daydı biz de oraya gitcez
Hımm bostonmuş NBA maçlarından başka bi yerde duyamam adını yanından hiç geçemem
gitmekde ne var daBasketbol da geciyo bi onu duydum valka çok şanslısında nası cekcen o yolu. Git git bitmez sağı solu bulut
Mosemmm ayarını yap sıra sende
Allahım wavy delirecek kuduracak yicek bizi
gitmekde ne var da
oraya gitcen
evi tutcan içini döşeyecen
o hoooo
araba alcan oğlanı okula yazdıracan getirip götürceen çooooook iş
sen arada didoyla konuştun demi
beni de burdan oyalıyon:18:
çoçuğun boynu isilik yaptı yapacakhemde kolsuz çıtçıtlı bod ile, dün eczaneye güneş kremi sordum ne önerirsiniz diye,bana koruma faktörü değil filtresi önemli diye bir şeyler anlattı , sonra organik bir marka verdi (adı aklımda kalmadı )çok pahalı leyn 110 tl neyse baktı ki pahalı almıyacağım sonra başka pomad vari birşey daha önerdi hem normal isilikler içinde çözüm oluyormuş hemde günlük kullanım olarak ta kullanbilirmişiz, neyse ben o anda pek aklımda tutmadım bu kremin adını da (eczane evin dibinde diye ) onun fiyatı daha uygundu 33 tl ama dur ben araştırayım dedim çıktım , alıcam galiba da
şimdi
bu islik şeysileri ile güneş kremleri farklımı ?
koruma faktörü ile filtreleme arasındaki fark ne ?
bu çoçukları ter nedeni ile oluşabilecek olan isiliklerden bol bol sık sık su ile haşrı neşir etmenin dışında nasıl koruruz
pudra kullanan var mı ? ne şekilde
ayyy canım ya Allah korumuşşş yaa çok üzüldüm okurken Allahıma çok şükür temiz çıkış benimkide direk parkeye düşdü çok şükür kusmadı bende götürmedim dr a bişe olmamısdır die düşündüm ama iyi gibi inşallah bişe olmamışdır
ceyda bunu beğenmedi
inşallah eniştem yapmaz
Yapar o yapar bi de ustune seninle gorusmem icin de bisiler ayarlar odtucanim. Hele de odtulu oldugunu duyarsa hemen yapar
hakkaten miiiii
o da mı odtülü odtücanım?
benim kocam da odtülü
bizde skype yapalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?