2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ceyda napıyım ıyfonun olaydı tangon olaydı alla allaa ağlıcak bişe yok sende amerakaya gidcen biz kıskanıyozmu

Ceyda napıyım ıyfonun olaydı tangon olaydı alla allaa ağlıcak bişe yok sende amerakaya gidcen biz kıskanıyozmu

yok yeeaaaaaa
bana neeeee

zaten ben gitmek istemiyom ki
kocam istiyo
ondan gidecem

gidince zaten burayla da konuşamam
hergün sohbet edersiniz rahat rahat

ayyy canım ya Allah korumuşşş yaa çok üzüldüm okurken Allahıma çok şükür temiz çıkış benimkide direk parkeye düşdü çok şükür kusmadı bende götürmedim dr a bişe olmamısdır die düşündüm ama iyi gibi inşallah bişe olmamışdır

Basketbol da geciyo bi onu duydum valka çok şanslısında nası cekcen o yolu. Git git bitmez sağı solu bulut

Basketbol da geciyo bi onu duydum valka çok şanslısında nası cekcen o yolu. Git git bitmez sağı solu bulut
gitmekde ne var da
oraya gitcen
evi tutcan içini döşeyecen
o hoooo
araba alcan oğlanı okula yazdıracan getirip götürceen çooooook iş
sen arada didoyla konuştun demi
beni de burdan oyalıyon:18:

gitmekde ne var da
oraya gitcen
evi tutcan içini döşeyecen
o hoooo
araba alcan oğlanı okula yazdıracan getirip götürceen çooooook iş
sen arada didoyla konuştun demi
beni de burdan oyalıyon:18:

Yok cnm misafir geldi oturuyoruz aslında başka komşuya geldi banada uğradı

atopik dermatit olabilir mi aysre?

sağol tatlım bıngıldak koruyormuş esnek mi oluyor muş ne öyle diyolar.ama o gün öldüm dirildim.sadece röntgen istemişlerdi gittiğimiz özel(bizim hep gittiğimiz özel) tomografiyi bizim ilçedeki hastaneye getirince sorduk çekmeleri lazımdı dediler gittik çektirdik kız çekilirken uyuması lazımmış tam da yeni uyanmıştı haydiii arabayla kaç tur attık bir de sıcaktı hava o zaman uyumuyo bir türlü.klimayı açtık serinleyince daldı tam tomografi merkezine götürdük gözünü açtı cep tel filan şarkı markı dikkatini çektim kımıldamadı akıllı kızım benim annesine yardımcı oldu.2 dk sürdü .eğer kımıldasa bir daha çekilip radyasyon alacaktı.valla çok dua ettim temiz çıktı didem allah korusun onları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…