Ne o sizin gizli sayfanızmı varkız iris bizim sayfaya uğramıyosun ne zamandır hayırsız seni evlatlıktan reddetcez ona göre
evde net yoktu ki muffinimm ,haftasonu açıldı , biz evde ddğildik , dün de bacım gelmişti glemedim ,bu akşam gelecem allahın izniylen
ah canııımmm ezikliyon mu kız sen beniKız ben bunu aldım alalı skpı unuttum valla
bak bak baksağda çıkan telefondan aldırıver herfe katıl aramıza ceydacım
evet tatloşum minimum 1 seneCeydaa ben senı kısa süreliğine gidcen sanıyodum çoçuk okul felan uzun kalcan o zaman öylemii
Ne guzel bi kere ingiltereye basvurmuştum bekarkene red vermişlerdi utanmazlar
Kız ceydaaaa o irise özelden ne veriyosan banada ver bende istiyorum
heee demi irisssen alsenle msoeyle didoyla kaave iç , biz özelden amele amele yazışıyoz işte
Mutlusu eve geldinmi biraz önce aklımdan geçtın vardımı acep diye. Nasıldı yolculuk kız yyudumu yolda
evde net yoktu ki muffinimm ,haftasonu açıldı , biz evde ddğildik , dün de bacım gelmişti glemedim ,bu akşam gelecem allahın izniylen
Ne o sizin gizli sayfanızmı var
Sende akşamları o sayfaya giriyon demek bize gelmiyosun maşallah çok güzel wavyy gelsin o senın hakkından gelir
Geldik tatlilkom:)Yol idare ederdi.. Az uyudu tostosum, koltuğundan kalkmak için çok ağladı önce. Ama çok kararlı davrandım, çıkarmadım. Biraz ağladı, sustu. Eve kadar koltukta geldi:)) tabi oyunlarla, şarkılarla.. Eve gelince oynadık biraz. Şimdi Ela uyudu, benim de utkum var ama valizi boşaltmam, yıkamam vs. lazım, en gıcık olduğum işlerden.... Size iyi muhabbetler, uğrarım yine.. Foto da koyacaktım ama îphonedan boyut büyük oldu, bilgisayarı açınca ordan koyarım artık..
İyi ettın bazen insan bişe yapmak istemiyo bende gecenlerde öle olmuştum
Mosem yanlış bi bilgi verdıgımın farkına vardım. Eğer internetın sınırsızsa bedava face yada tango ama sınırlıysa GB dan düşer haberin olsun
gel gelsular kesildi ders çalışamadın di mi?
Vayy kimler gelmis :)
Tatliskom tahmin ettim zaten benim cebin interneti o kadar yavas ki dizilerdeki alkol veya sigara sahneleri gibi buzlaniriz konusmaya kalksak. Evdeyken konusuruk.
Yav bu sicagin ustune bi de regl oldum. Ve daha da kotusu utu yapmam lazim imdaaatttt :84: :84: :84:
Vayy kimler gelmis :)
Tatliskom tahmin ettim zaten benim cebin interneti o kadar yavas ki dizilerdeki alkol veya sigara sahneleri gibi buzlaniriz konusmaya kalksak. Evdeyken konusuruk.
Yav bu sicagin ustune bi de regl oldum. Ve daha da kotusu utu yapmam lazim imdaaatttt :84: :84: :84:
Ütü konsunda yardımcı olamıycam ,zira bende de ufak bir tepe şeklini aldı bekleyenler
LAn bu wavy bugün hiç gelmedi mi ,kansızlıktan fenalaşmış olmasın lan :44::44::44:
İnternetiniz kadar konusun diyosun
Valla ya bismillah diyip basladim utuye. Azcik esiyo simdi
Wavy akcakocada geziyodur efil efil oohhh
atopik dermatit olabilir mi aysre?
Aynen öyle diyom ayfonlarınızla hava atıyonuz ama sizin hükümdarlık sadece evde , sokağa çıkınca hepimiz nokia yız
Yap yap ,başlamadan bitmez o ütü ,kolikim uyuyo mu
naberlerrr topikcanlarbende tatil istiyorum iris can ,neyin tatilini yapıcaksamevde, way yolculuğa çıkmıyacakmıydı bugün :26::26::26: İris sayfanı oku oku bitiremedim ama son sayfaya baktım seni alkışlıyorum akıllı hatunun hali başka tabi
he bu arada tatlişkom Mira ya isteyeniniz varmı demişsin ya Mira haremimiz bizim
ayrıca büşra,umay,ela daMsoe' ada haremimiz de heee
çokeşliliğe karşıyım gerçi ama olsun haremimiz onlar bizim
yok terlemiş olmasından :)
naberlerrr topikcanlarbende tatil istiyorum iris can ,neyin tatilini yapıcaksamevde, way yolculuğa çıkmıyacakmıydı bugün :26::26::26: İris sayfanı oku oku bitiremedim ama son sayfaya baktım seni alkışlıyorum akıllı hatunun hali başka tabi
he bu arada tatlişkom Mira ya isteyeniniz varmı demişsin ya Mira haremimiz bizim
ayrıca büşra,umay,ela daMsoe' ada haremimiz de heee
çokeşliliğe karşıyım gerçi ama olsun haremimiz onlar bizim
yok terlemiş olmasından :)
Yok kiz kolik 10dan once uyumaz aha boyle
Babasina sattim :13:
Ne hırs yaptın tatlişkom bee milletlen canlı görüşecem diyeCeydaa napıyosun skyp yukledim bende demin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?