hhhh içimin yağları eridi valla alsenide gördum didoyuda bak bu mutlusununda var heee
Noldu nazar etme molur çalış seninde olur. Sende mi skype cısın
hhhh içimin yağları eridi valla alsenide gördum didoyuda bak bu mutlusununda var heee
Noldu nazar etme molur çalış seninde olur. Sende mi skype cısın
En soın mesaj yazmıştım ya, ela uyudu valizi kaldıracağım diye, bîlin bakalım ne oldu.. Ela uyandı ve hiç birşey yapamadım. Şimdi uyudu bakalım, uyanmaz inşallahh.. Ben de yarın giyebileceğim bir şeyler bulup ütüleyeyim bari.. Biz yolken yaz gelmiş zaten, hiç kıyafetim de kalmamış, geçen sene hamilelikle geçince tabi..
İris dolandırıcıkık mevzusunu okuyamadım tam ama sert kayaya çarpmış arkadaş..
Herkese iyi geceler..
Hem mutlusuyu gördün de ne oldu , yağmurdan biraz daha uzun çıtırık bişe işte
Yok mutlusuyu görmedim onunda ayponı var yani facetime diyorum tango diyorum:
iris be bir de bana ar ge ci diordunuz araştırmalara bak ,
tatlişkom geçende bir yerde hatırlamıorum amaonur üyesi die bir şey gördüm birde taç vardı kalplerinin yanında ,o nasıl bişiki ?
Çayı kendime ,kanguruyu kuzenimne aldım...Hee para gitti ,sadaka niyetine artıkSen caymı aldın kangyrumy onu anlayamadım. Gecen kuzenime alcam dediğin kangyru sahibimi bu. Ee gittimi para
Kız ben dolandırıldıktan sonra yaptım saf gibi ar-ge 'yi , ama olsun o da bişey ,iyi iş çıkardım - perihel i de anmam lazım ,ortak çalıştıkiris be bir de bana ar ge ci diordunuz araştırmalara bak ,
tatlişkom geçende bir yerde hatırlamıorum amaonur üyesi die bir şey gördüm birde taç vardı kalplerinin yanında ,o nasıl bişiki ?
Öyle deme ,orası benim çocuğum,ben varettim orayı ....Bakıyom kimler daha dökülcek diye ...Sardı galiba diğer topik iriscan bakıyorumda hep ordasın. Bende bulcam kendşme bi topik
o kürkler nasıl bişi ben hiç rstlamadım, bu sıcak ta napcan ya kürkü , boşverr,
Sardı galiba diğer topik iriscan bakıyorumda hep ordasın. Bende bulcam kendşme bi topik
Olsun yeter çıktı işte ortaya dön topiğe yoksa ayaklanma çıkarcam
Bizim topikimiz burası lan ,gitme biyere ,heriften izin alabilrsen burun topiklerine gideblrsin bak
Yok yok gidcem kendime topik arıyorum yitir yaaa bi ayseden cekiyıduk senidemi sağdan soldan toplucaz
Kim yokki söle bulaşayım. Biz bence pepik in can sıkıntısını çözelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?