2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hhhh içimin yağları eridi valla alsenide gördum didoyuda bak bu mutlusununda var heee

Noldu nazar etme molur çalış seninde olur. Sende mi skype cısın

Buluşmamıza o kadar hasetlendin ki zaten bu atraksiyon için geç bile kalmıştın beeee

Ben telefonumla sadece konuşabiliyom ,arada turkcell de mesaj yolluyo

hhhh içimin yağları eridi valla alsenide gördum didoyuda bak bu mutlusununda var heee

Noldu nazar etme molur çalış seninde olur. Sende mi skype cısın

Hem mutlusuyu gördün de ne oldu , yağmurdan biraz daha uzun çıtırık bişe işte

En soın mesaj yazmıştım ya, ela uyudu valizi kaldıracağım diye, bîlin bakalım ne oldu.. Ela uyandı ve hiç birşey yapamadım. Şimdi uyudu bakalım, uyanmaz inşallahh.. Ben de yarın giyebileceğim bir şeyler bulup ütüleyeyim bari.. Biz yolken yaz gelmiş zaten, hiç kıyafetim de kalmamış, geçen sene hamilelikle geçince tabi..
İris dolandırıcıkık mevzusunu okuyamadım tam ama sert kayaya çarpmış arkadaş..
Herkese iyi geceler..

Çok pis afişe ettim

Sen caymı aldın kangyrumy onu anlayamadım. Gecen kuzenime alcam dediğin kangyru sahibimi bu. Ee gittimi para

iris be bir de bana ar ge ci diordunuz araştırmalara bak ,
tatlişkom geçende bir yerde hatırlamıorum amaonur üyesi die bir şey gördüm birde taç vardı kalplerinin yanında ,o nasıl bişiki ?

tatlişkom geçende bir yerde hatırlamıorum amaonur üyesi die bir şey gördüm birde taç vardı kalplerinin yanında ,o nasıl bişiki ?

Kız bize onu kayık görmezler ımu ağır toplara verıyodurlar vana kürk de olsa olur

Sen caymı aldın kangyrumy onu anlayamadım. Gecen kuzenime alcam dediğin kangyru sahibimi bu. Ee gittimi para
Çayı kendime ,kanguruyu kuzenimne aldım...Hee para gitti ,sadaka niyetine artık

Kız ben dolandırıldıktan sonra yaptım saf gibi ar-ge 'yi , ama olsun o da bişey ,iyi iş çıkardım - perihel i de anmam lazım ,ortak çalıştık

Sardı galiba diğer topik iriscan bakıyorumda hep ordasın. Bende bulcam kendşme bi topik
Öyle deme ,orası benim çocuğum,ben varettim orayı ....Bakıyom kimler daha dökülcek diye ...

Yok yok gidcem kendime topik arıyorum yitir yaaa bi ayseden cekiyıduk senidemi sağdan soldan toplucaz

Yok anam ama merak da ediyom kız ,başka vakalar da çıkıcak gibi görünüyo ,hem benim yerim yurdum belli ,aysre gibi fink atmıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…