Kim yokki söle bulaşayım. Biz bence pepik in can sıkıntısını çözelim
Pepıkknasılsın
İris erkrnden gelmisin bide kimse yok diyin. Her bebe kipir mi erkenden yatsin. Bak kucakcan anca uyudu.
Basim agriyir gunlerdir enerjimi yedi bitirdi. Yemekde yapmadim bugun adanalari caktik gece gece
Bombaaaaa gibi.napmis bu iris takip edemedim bi bakim nerdeymis
Kııııızzzz ben onu derken gündüzleri kastettiydim pepikommmmmm
Erken yatıyo ama sabah da ezana kalkıyoz naaber
İris erkrnden gelmisin bide kimse yok diyin. Her bebe kipir mi erkenden yatsin. Bak kucakcan anca uyudu.
Basim agriyir gunlerdir enerjimi yedi bitirdi. Yemekde yapmadim bugun adanalari caktik gece gece
Ohhh Afiyet olsun löp löp yağ olsun aman nolcak. Yaa ben sana gelmek istiyorum pepik sen iste hepsini satayım tek geleyım
Cnm kisin di ezana kslkmasi ezan kacta biliyon muuuuu??? Bizinki de 7 de kalkiyoooo
Ohhh Afiyet olsun löp löp yağ olsun aman nolcak. Yaa ben sana gelmek istiyorum pepik sen iste hepsini satayım tek geleyım
Tatliskom yaa ben persembe kursa baslicam ve oglusu nasil birakcam die kara kara dusunuyorum. En son 3 aylikti 2 saat ayri kaldigimizda. Bide bu ara disde cikariyor iyicede memeye duskun oldu anliyor sanki birakcagimi
Kim kaçıyo kız baan mı diyon ,burdayım da en son iyi geceler dedim hala laf yetiştiriyomBak pepik şahitsin bi yazıp kaçıyo yazıp kaçıyo.hiperaktif çocuk gibi kurtlu yerınde dyramıyo. Dur bakalım nere kadar zıplıcak
Bak pepik şahitsin bi yazıp kaçıyo yazıp kaçıyo.hiperaktif çocuk gibi kurtlu yerınde dyramıyo. Dur bakalım nere kadar zıplıcak
Sahitim bi var bi yok bide yatiyor erkenden
Gece 1 kez mamaya kalkıp kesintisiz uyursa 6 yı bulmuyoruz ama dişten fişten mızıklarsa gece 7 yi zorla buluyoruz , ama 7 yi 1 dakika geçmişliğimiz yok hiç
Abooooo ,anında sattın beeeeee ,oysa ki son model kilimalı arabamlan götürecektim seni.....Anaaaaaaa ayfonum yok ama arabam var lannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?