2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İris erkrnden gelmisin bide kimse yok diyin. Her bebe kipir mi erkenden yatsin. Bak kucakcan anca uyudu.
Basim agriyir gunlerdir enerjimi yedi bitirdi. Yemekde yapmadim bugun adanalari caktik gece gece

İris erkrnden gelmisin bide kimse yok diyin. Her bebe kipir mi erkenden yatsin. Bak kucakcan anca uyudu.
Basim agriyir gunlerdir enerjimi yedi bitirdi. Yemekde yapmadim bugun adanalari caktik gece gece

Kııııızzzz ben onu derken gündüzleri kastettiydim pepikommmmmm

Erken yatıyo ama sabah da ezana kalkıyoz naaber

Ohhh Afiyet olsun löp löp yağ olsun aman nolcak. Yaa ben sana gelmek istiyorum pepik sen iste hepsini satayım tek geleyım

Yatıyom ben ,çok uykum var ,herif de dolandırdı beni , gelmedi ,yalnızım bu gece ....
Öpiyirum hepinizi ,iyi geceler

Tatliskom yaa ben persembe kursa baslicam ve oglusu nasil birakcam die kara kara dusunuyorum. En son 3 aylikti 2 saat ayri kaldigimizda. Bide bu ara disde cikariyor iyicede memeye duskun oldu anliyor sanki birakcagimi

Bak pepik şahitsin bi yazıp kaçıyo yazıp kaçıyo.hiperaktif çocuk gibi kurtlu yerınde dyramıyo. Dur bakalım nere kadar zıplıcak

Cnm kisin di ezana kslkmasi ezan kacta biliyon muuuuu??? Bizinki de 7 de kalkiyoooo

Gece 1 kez mamaya kalkıp kesintisiz uyursa 6 yı bulmuyoruz ama dişten fişten mızıklarsa gece 7 yi zorla buluyoruz , ama 7 yi 1 dakika geçmişliğimiz yok hiç

Ohhh Afiyet olsun löp löp yağ olsun aman nolcak. Yaa ben sana gelmek istiyorum pepik sen iste hepsini satayım tek geleyım

Abooooo ,anında sattın beeeeee ,oysa ki son model kilimalı arabamlan götürecektim seni.....Anaaaaaaa ayfonum yok ama arabam var lannnnnnnnn

İleri bi tarihe alamıyomusun tekrar bidahaki kur a git olmammı? Neden bu kadar stres oldun acelesimi var pepiko.

Tatliskom yaa ben persembe kursa baslicam ve oglusu nasil birakcam die kara kara dusunuyorum. En son 3 aylikti 2 saat ayri kaldigimizda. Bide bu ara disde cikariyor iyicede memeye duskun oldu anliyor sanki birakcagimi

Hala netleşmedi mi o konu ,ee naapcan peki , denize düştün kv ye sarılacan ,mecburrrrr

Bak pepik şahitsin bi yazıp kaçıyo yazıp kaçıyo.hiperaktif çocuk gibi kurtlu yerınde dyramıyo. Dur bakalım nere kadar zıplıcak
Kim kaçıyo kız baan mı diyon ,burdayım da en son iyi geceler dedim hala laf yetiştiriyom

Heee dur o zaman bidaha düşüneyim doğru sen yoksan bana otobus yada biyere kadar metrobus neysee ben düşündüm taşındım irise kaynak olmayakarat verdim

ahan da yattım , dua edin kıpır kıpırdamadan uyusun ,ben de sizinkilere decem ,söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…