İleri bi tarihe alamıyomusun tekrar bidahaki kur a git olmammı? Neden bu kadar stres oldun acelesimi var pepiko.
Heee dur o zaman bidaha düşüneyim doğru sen yoksan bana otobus yada biyere kadar metrobus neysee ben düşündüm taşındım irise kaynak olmayakarat verdim
Geliyomuş madem düşünme sen de bu kadar yaaa ,hallolur bişekilde ,allah başka sıkıntı vermesin ,15 gün ne ki ...ben 3 aylıkken bıraktım işe gittim lan ,çöp atmaya bile çıkmamıştım hiç .Yok alamiyorum. Hic birakmadim endiseliyim biraz yarin geliyor kv hayirlisi bakalim
En buyuk iriss
heee neoldiii ,rengun soldiiiTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başakşehirde oturiyi pepikoooo ,otobüs bile biyere kadar MSOE ye de söyleyim de o da almasın seni ,dışardayken facetime yapamıyonuz nasılsa
Hadi yat yat tatluskomu almadan gelme
anacım kız uyuyor oğlan ayakta oğlan uyuyor kız ayakta
Geliyomuş madem düşünme sen de bu kadar yaaa ,hallolur bişekilde ,allah başka sıkıntı vermesin ,15 gün ne ki ...ben 3 aylıkken bıraktım işe gittim lan ,çöp atmaya bile çıkmamıştım hiç .
ver gazı uçur lazı hemşommmm ,uçuyom yatağa doğru
Muhteşem lülecanımı otobüslere bidnirmem ben bi kerem
Facetime cok harciyor interneti. İris gordun mu herkes geldiiii
Facetime cok harciyor interneti. İris gordun mu herkes geldiiii
Zor oluyor dimi ilk birakmalar. Kiyamiyorum yaa. Keske herkes 4 yasa kadar kendi baksa bebesine. Devlet parayi verse tabi
sadece tatlişkom olsa iyi ; en son istanbul buluşması takımı + tatlişkom
zammbak da gelecekti bi ara istanbula nooldu :44:
Minibus kiralayin kiz toplaya toplaya getirsin sizisadece tatlişkom olsa iyi ; en son istanbul buluşması takımı + tatlişkom
zammbak da gelecekti bi ara istanbula nooldu :44:
ben nie şimdiye kadar pepik e gitmedimkibak görüyon mu kursa da başlıcak, bu havalarda kursta çekilmez pepikom ya ,
(gezesim var da ) ıceeeeeeeeee sen nerdeydin gülüm sana geliyim ben bari
tatlişkommm sen bana takıyon da asıl ceyda nasıl geziyor biliyormusun ,
Eevet sınırsızsa olmaz. İris gidiyo du hayden iyi geceler hemşomm
Beni mutlusuda alır nolcak ona yamulayım en iyisi
En buyuk mutlusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?