2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi anadolu yakası pirogramı yapmazsam buluşmaca yapsak mı lan , ama sen ereğliye mi gidiyodun , bizim düsce haftaya kaldı :44:

Bu sene yaglar erimedi ondan dicem de sende yag kalmamisss. Sicak durulmuyor ewde disarda hic bi yerde

çok zayıfsın ,kansızlıktan sıcak basıyo 8uydurmaya çalıştım ama olmadı sanırsam ) ,yarın sen karaköy güllüoğlu

kapatsana kız topiği ,çenem düştü tutamıyommm

iriss gitti ,yok ,onsuz devam edin ,o sabah geçmiş yapacakmış ,selam söyledi.

Bu sene yaglar erimedi ondan dicem de sende yag kalmamisss. Sicak durulmuyor ewde disarda hic bi yerde

çok zayıfsın ,kansızlıktan sıcak basıyo 8uydurmaya çalıştım ama olmadı sanırsam ) ,yarın sen karaköy güllüoğlu

bence hava sıcak hakkaten dimi yaaa , iris şu yeniden toplanmaişini sevdim amasen haftaya gidion bir ihtimal bende haftaya düğün var oraya gitcemsonra da hazirana gelicek zaten ,tatlşkomu almaya gitcess otogardan ,havalimanından
kapatsana kız topiği ,çenem düştü tutamıyommm

daha 1 saat var kapanış a , zaten sıcaklar dan çoçuklardan topik randımandan düştü,erken kapatamayız , bayramlarda felen ancak

bu arad iris in topik inde biri yazmış çoçuum kiraz yedi, kirazda ki ilaçtan ağzı pamukçuk oldu die, hadi bol su ileyıkıyoruz da suda mı bekletsek , napsak acaba ????

Ben valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık

Uzun sure de burdasin nasilsa. ) ben yokken toplsnirsiniz siz bi kesin duramazsiniz da.kredin sonunu beklemen sartmi. Bacilarin geliyor mu sen burdayken

Uzun sure de burdasin nasilsa. ) ben yokken toplsnirsiniz siz bi kesin duramazsiniz da.kredin sonunu beklemen sartmi. Bacilarin geliyor mu sen burdayken

:bacılarım biri temmuz ortasında gelcek ama bekleyemem bende cok yorgunum prpiko. Bakma çaktırmuyorum

bilmiyorum ki sormadım , kel alaka birtopikte yazınca ,konuyu dağıtmıyayım diye düşündüm ,amamantıklı geldi bana , ee kayısı yıdamı suda bekletices

Ayyy evet ya taaaaaaaaaaaaaaaaaa basakşehirde kız yapmayın etmeyın ben ettım sen etme sen ettin bare mosem etmesin
Hee alirim seni diycektim ama vazgectim bi bana en buyuk msoe yazmamissin

Ben de dua ediyom iki gundur iyi ki bu sene hamile degilim diye. Bu yaz daha sicak olacakmis
cumartesi anadolu yakası pirogramı yapmazsam buluşmaca yapsak mı lan , ama sen ereğliye mi gidiyodun , bizim düsce haftaya kaldı :44:
Ben yokum hafta sonu karasudayim bulusmayinnnn
Ben valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık
Yav krese devam zorunlulugu mu var gondermezsin olur biter
Moseemm oku oku bitmedimi yatıyoruz haberın olsun. Hallettın mi o işi facetoface
Gece gece ceneniz dusmus kizim napiimm. Face to face ok. Yarin benden haber bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…