ben nie şimdiye kadar pepik e gitmedimkibak görüyon mu kursa da başlıcak, bu havalarda kursta çekilmez pepikom ya ,
(gezesim var da ) ıceeeeeeeeee sen nerdeydin gülüm sana geliyim ben bari
tatlişkommm sen bana takıyon da asıl ceyda nasıl geziyor biliyormusun ,
Bak kıvırıp durma kalacan ortada metrobüse bile binemeyecen bu gidişlen
Yok yok senınleyım kız ilk pepike gidelim nolur olmazmı
zambak ta 26 sı gibi gelicekti diye hatırlıyorum ,bende kısmetse haftasonu gezmelere gidiceğim ,oradan giremem forum a herhalde ,
leyn istanbul yanıyormu ben mi öle hissediyorum ??? hadi geçen sene bahanem vardı hamiştim bu ne böyle yahu ?
zambak ta 26 sı gibi gelicekti diye hatırlıyorum ,bende kısmetse haftasonu gezmelere gidiceğim ,oradan giremem forum a herhalde ,
leyn istanbul yanıyormu ben mi öle hissediyorum ??? hadi geçen sene bahanem vardı hamiştim bu ne böyle yahu ?
Bu sene yaglar erimedi ondan dicem de sende yag kalmamisss. Sicak durulmuyor ewde disarda hic bi yerde
çok zayıfsın ,kansızlıktan sıcak basıyo 8uydurmaya çalıştım ama olmadı sanırsam ) ,yarın sen karaköy güllüoğlu
Bu sene yaglar erimedi ondan dicem de sende yag kalmamisss. Sicak durulmuyor ewde disarda hic bi yerde
çok zayıfsın ,kansızlıktan sıcak basıyo 8uydurmaya çalıştım ama olmadı sanırsam ) ,yarın sen karaköy güllüoğlu
kapatsana kız topiği ,çenem düştü tutamıyommm
Sen nezmn geliyosun tatliskom
bu arad iris in topik inde biri yazmış çoçuum kiraz yedi, kirazda ki ilaçtan ağzı pamukçuk oldu die, hadi bol su ileyıkıyoruz da suda mı bekletsek , napsak acaba ????
Ben valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık
Uzun sure de burdasin nasilsa.) ben yokken toplsnirsiniz siz bi kesin duramazsiniz da.kredin sonunu beklemen sartmi. Bacilarin geliyor mu sen burdayken
Hee alirim seni diycektim ama vazgectim bi bana en buyuk msoe yazmamissinAyyy evet ya taaaaaaaaaaaaaaaaaa basakşehirde kız yapmayın etmeyın ben ettım sen etme sen ettin bare mosem etmesin
Ben de dua ediyom iki gundur iyi ki bu sene hamile degilim diye. Bu yaz daha sicak olacakmiszambak ta 26 sı gibi gelicekti diye hatırlıyorum ,bende kısmetse haftasonu gezmelere gidiceğim ,oradan giremem forum a herhalde ,
Ben yokum hafta sonu karasudayim bulusmayinnnncumartesi anadolu yakası pirogramı yapmazsam buluşmaca yapsak mı lan , ama sen ereğliye mi gidiyodun , bizim düsce haftaya kaldı :44:
Yav krese devam zorunlulugu mu var gondermezsin olur biterBen valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık
Gece gece ceneniz dusmus kizim napiimm. Face to face ok. Yarin benden haber bekleMoseemm oku oku bitmedimi yatıyoruz haberın olsun. Hallettın mi o işi facetoface
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?