Ne acemisi kiz 13 yillik ehliyetim var 15 yildir aktif arac kullanicisiyim benKuz sen gelebilirmisinki acemi değilmisin
Eğer değilsen en büyük mosemm
Kreşin parasını daha yeni verdik yaa ayıptır gunahtır son gune kadar gidecek
Evet ben de fark ettim gece yatmadan okuyup cevaplayip yatiyorum ya ondan ama okuyamayadabilirdim cevaplayamayadabilirdim oyle dusunDikkatimi çekiyoda sen bunu huy haline getirdin.
Ayse gidemedin tam yarım saattir hala başka topiklerde laf yetiştiriyon. Yok ya bende bulcam bi topik olmadı kendım açıcam 2012 mersinli ağustos anneleri diye
Ne acemisi kiz 13 yillik ehliyetim var 15 yildir aktif arac kullanicisiyim benHa bebekle basbasa yola cikmisligim az ama
Evet ben de fark ettim gece yatmadan okuyup cevaplayip yatiyorum ya ondan ama okuyamayadabilirdim cevaplayamayadabilirdim oyle dusun
Hee kendi kendine konusur durursun
Gunaydın senaysen dikildik sabah sabah ayağa. Sen süt veriyomuydun
gitmeeeYok yok gidcem kendime topik arıyorum yitir yaaa bi ayseden cekiyıduk senidemi sağdan soldan toplucaz
hee geziyom vallaben nie şimdiye kadar pepik e gitmedimkibak görüyon mu kursa da başlıcak, bu havalarda kursta çekilmez pepikom ya ,
(gezesim var da ) ıceeeeeeeeee sen nerdeydin gülüm sana geliyim ben bari
tatlişkommm sen bana takıyon da asıl ceyda nasıl geziyor biliyormusun ,
bütün meyveleri suda beklşetmeden vermiyommbu arad iris in topik inde biri yazmış çoçuum kiraz yedi, kirazda ki ilaçtan ağzı pamukçuk oldu die, hadi bol su ileyıkıyoruz da suda mı bekletsek , napsak acaba ????
nazar nazargünaydın herkeslereee tatlişkom kalbin hayırlı olsun kendin gibi kalbinde çok güzel.. dün yine yoğun bir akşam geçirdim sabah bizim oduncanla kawga ettim cinlerim tepemdee uykum war bidee
kurudu mu kiya kizlar bir de kizimin dirseginde hafif bir beyazlik ortaya cikti canim bir de ona sikildi neden olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?