2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuz sen gelebilirmisinki acemi değilmisin
Eğer değilsen en büyük mosemm
Kreşin parasını daha yeni verdik yaa ayıptır gunahtır son gune kadar gidecek

ben gidiommmmm , biraz işler güçler e bakımm sonra da uyuyayım , sabah ta uyanamayım , kapanış saatide glemiş zati, yarın akşama muhteşem topikinde buluşalım
can canları koklayın benim içinnnnnnnnn ,by

Uyumadımı kız yoksa candy demisin
Ben hayday dayım bi meyve suyum kaldı onuda yretıp yatcam çok fena uykum geldii

Ayse gidemedin tam yarım saattir hala başka topiklerde laf yetiştiriyon. Yok ya bende bulcam bi topik olmadı kendım açıcam 2012 mersinli ağustos anneleri diye

Günaydın herkese,
Sabah sütünü sağıp, kahvaltı yapmaya çalışıyorum..
Tatlişkom ben alırım seni, evimiz de yakın zaten:))
Gerçi iris izin alırsa haftaiçi buluşma planı yapmışsınız ama... Biz de seherindeyle ikimiz buluşuruz artık haftasonu...tatlişkomla da adliyede buluşuruz:))
Bugün çarşamba ama ben pazartesi sanıyorum.. Çok işim birikti 2 güne ama olsun 2 gün sonra cuma:))
Herkese iyi günler, az konuşun..Geçmiş yapamıyorum sonra...

Kuz sen gelebilirmisinki acemi değilmisin
Eğer değilsen en büyük mosemm
Kreşin parasını daha yeni verdik yaa ayıptır gunahtır son gune kadar gidecek
Ne acemisi kiz 13 yillik ehliyetim var 15 yildir aktif arac kullanicisiyim ben Ha bebekle basbasa yola cikmisligim az ama
Dikkatimi çekiyoda sen bunu huy haline getirdin.
Evet ben de fark ettim gece yatmadan okuyup cevaplayip yatiyorum ya ondan ama okuyamayadabilirdim cevaplayamayadabilirdim oyle dusun
Ayse gidemedin tam yarım saattir hala başka topiklerde laf yetiştiriyon. Yok ya bende bulcam bi topik olmadı kendım açıcam 2012 mersinli ağustos anneleri diye

Hee kendi kendine konusur durursun

Şu istanbula bi atayım kendimi 3 gun uyucam

Mosem gecen demiştinya 10 km gittim diye bende yeni şoför nebahat sandım çocukla oldupunu amlsmamışım pardonn aevındım o zaman en buyuk mosemm

Bu oğlan gecede mama içmiyo inek sutu verdım onuda içmedi. Sabahın 6 sında kahvaltı yaptırdım aç yatmasına dayanamadım çunku dun en son 7 de yemişti

Demek 2 yılda ehliyetsiz kullandın seni trafik canavarı. Kendin itiraf ettin.

Kalplere dikkatt bi hayırlı olsun demediniz kıskançlıktan

Son düzenleme:
günaydın herkeslereee tatlişkom kalbin hayırlı olsun kendin gibi kalbinde çok güzel.. dün yine yoğun bir akşam geçirdim sabah bizim oduncanla kawga ettim cinlerim tepemdee uykum war bidee

evet veriyorum tatliskom yaklasik 2 aydir falan hem de
biz bu ara uyumuyoruz zaten kudurmus vaziyetteyim
dun tam cildirdim allahtan annemler yetisti
atak midir nedir bilmiyorum ya
Gunaydın senaysen dikildik sabah sabah ayağa. Sen süt veriyomuydun

didom napti oduncan yine kiyamam sana

Yok yok gidcem kendime topik arıyorum yitir yaaa bi ayseden cekiyıduk senidemi sağdan soldan toplucaz
gitmeee
hee geziyom valla
çok eğleniyom
kocam da diyoki aklını bunlara mı veriyon
ben de dedim fazlasını veriyom napıyım yazııııkk
bu arad iris in topik inde biri yazmış çoçuum kiraz yedi, kirazda ki ilaçtan ağzı pamukçuk oldu die, hadi bol su ileyıkıyoruz da suda mı bekletsek , napsak acaba ????
bütün meyveleri suda beklşetmeden vermiyomm
zaten mümkün olduunca organik alıyom
kazandıım para yemeğe gidiyooo
keşke bi bahçem olsa ekip biçsem çocuklarım da yanımda olsa
günaydın herkeslereee tatlişkom kalbin hayırlı olsun kendin gibi kalbinde çok güzel.. dün yine yoğun bir akşam geçirdim sabah bizim oduncanla kawga ettim cinlerim tepemdee uykum war bidee
nazar nazar
güzel didoooo
üzülmee
ya kizlar bir de kizimin dirseginde hafif bir beyazlik ortaya cikti canim bir de ona sikildi neden olabilir ki
kurudu mu ki
diilse bi dermatoloğa gidin bence

Günaydın topikolarımmmmm
Nassınız görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…