gün aydın olsun hepimize
tatlişkom bence takma kafaya zaten bir süre sonra gece süt içn uyanmayacaklar normal olanı bu aslında onlar yetişkinliğe adım atıyorlar
ceyda
dido
irisss mutlusu ve msoe sizede günaydın
senaysen canım dönem dönem değişebiliyorlar benim oğlanda 1 haftadır çıldırdı uyumak bilmiyor koa sıpa düşün
Burası o kadar sıcak değil aslında yaa biraz ormanımsıyız ya o bakımdan ,sizin orada binalar da çok artırıyo tabi ısıyı , kap cincanı gel ,yazı bende geçirbence hava sıcak hakkaten dimi yaaa , iris şu yeniden toplanmaişini sevdim amasen haftaya gidion bir ihtimal bende haftaya düğün var oraya gitcemsonra da hazirana gelicek zaten ,tatlşkomu almaya gitcess otogardan ,havalimanından
daha 1 saat var kapanış a , zaten sıcaklar dan çoçuklardan topik randımandan düştü,erken kapatamayız , bayramlarda felen ancak
Tamam 11 haziranda yola çıksanız ,en geç 12 hazirana pilan pirogramı yapıyom ,pepiko gitmedenBen valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık
Siz de alırsınız be kırk yılda bir 1 güncük izin ,haftaiçi sakin saki takılırızGünaydın herkese,
Sabah sütünü sağıp, kahvaltı yapmaya çalışıyorum..
Tatlişkom ben alırım seni, evimiz de yakın zaten:))
Gerçi iris izin alırsa haftaiçi buluşma planı yapmışsınız ama... Biz de seherindeyle ikimiz buluşuruz artık haftasonu...tatlişkomla da adliyede buluşuruz:))
Bugün çarşamba ama ben pazartesi sanıyorum.. Çok işim birikti 2 güne ama olsun 2 gün sonra cuma:))
Herkese iyi günler, az konuşun..Geçmiş yapamıyorum sonra...
Ne acemisi kiz 13 yillik ehliyetim var 15 yildir aktif arac kullanicisiyim benHa bebekle basbasa yola cikmisligim az ama
Evet ben de fark ettim gece yatmadan okuyup cevaplayip yatiyorum ya ondan ama okuyamayadabilirdim cevaplayamayadabilirdim oyle dusun
Hee kendi kendine konusur durursun
Şu istanbula bi atayım kendimi 3 gun uyucam
Mosem gecen demiştinya 10 km gittim diye bende yeni şoför nebahat sandım çocukla oldupunu amlsmamışım pardonn aevındım o zaman en buyuk mosemm
Bu oğlan gecede mama içmiyo inek sutu verdım onuda içmedi. Sabahın 6 sında kahvaltı yaptırdım aç yatmasına dayanamadım çunku dun en son 7 de yemişti
Ne kavga edip duruyonuz siz yaa ,nooldu gene didom :44:günaydın herkeslereee tatlişkom kalbin hayırlı olsun kendin gibi kalbinde çok güzel.. dün yine yoğun bir akşam geçirdim sabah bizim oduncanla kawga ettim cinlerim tepemdee uykum war bidee
evet veriyorum tatliskom yaklasik 2 aydir falan hem de
biz bu ara uyumuyoruz zaten kudurmus vaziyetteyim
dun tam cildirdim allahtan annemler yetisti
atak midir nedir bilmiyorum ya
didom napti oduncan yine kiyamam sana
Kısa kollu giydiğinden biyere sürtmüştür belki :44:ya kizlar bir de kizimin dirseginde hafif bir beyazlik ortaya cikti canim bir de ona sikildi neden olabilir ki
Açık süt mü alıyon şişe süt mü , sulandırıyon mu yoksa direk ısıtıp veriyon mu hunilim
Kısa kollu giydiğinden biyere sürtmüştür belki :44:
gidip inegin memesinden aliyorum iriscan
sonra getirip minimum 1 saat fokur fokur kaynatiyorum
sonra ustunde yaklasik 1 parmak kaymak oluyor onu kahvaltida veriyorum
geri kalan sutu de aynen hafif ilitip (ben kendim de sicak sutu sevmem de) veriyorum hic sulandirmiyorum
bayila bayila iciyorlar
ne biliim meyveli sutlerini falan da ondan yapiyorum
insallah bir yere surtmustur ya da kurumustur canim canim sıkıldı walla :26:
memeye direk ulaşabiliyosun yani ,ne güzel
1 saat nasıl kaynatıyon yaa taşmıyo mu ,ben bitürlü kaynatamıyom:44: meyvelisütü nasıl yapıyon peki ( cahil anne iriss )
annemlerin yakininda koy var ordan aliyorum kadini da biliyorum cok temiz gozumun onunde sagiyor
1 saat surekli karistirarak bir de annemin deyimiyle boyle savuturta savurta kaynatiyorum
favori meyveli sutumuz cilekli ya da kayisili
icine cilegi ya kayisiyi en ince tarafla rendeliyorum hafif posali da kaliyor suluklarimizin agzini da genislettigimiz icin takilmadan icebiliyorlar
Demek 2 yılda ehliyetsiz kullandın seni trafik canavarı. Kendin itiraf ettin.
Kalplere dikkatt bi hayırlı olsun demediniz kıskançlıktan
yanlış topik canım ,istersen biz sana tecrübelerimiz aktaralım sen doğurduğunda 6-7 aylık olmuştuk bizGüzel hamişler nasılsınız, umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur, ben mart annesiyimhamilelikte doğumda muhteşem birşey her anını doya doya yaşayın, evet uykusuz geceler, doğum sancıları, emzirmek için çabalar, ama inanın herşeye değer , ben şimdiden 2. bebeği düşünüyorum, 19 martta normal doğumla aldım oğlumu kucağıma. Tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim, emzirirken sorun yaşamayın diye bir yazı yayınladım umarım faydalı olur, takipte olun bebek alışverişi-doğum teknikleri ve süt arttırma yöntemleriyle yeni yazılarım önümüzdeki günlerde sizlerle olacak, Bebeğinizin tekmelerinin eksik olmadığı huzurlu sağlıklı bir gün dilerim,
ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı
ANNESİNİN PRENSİ: Hamilelikte Sıfır Çatlak...
Sevgiler,
çok şanslısın o zaman hunilim
ben bu savurta savurtayı döke saça yaprım kesinbenim kıpır suluktan içemiyo hala , çok çekiyo boğulacak gibi oluyo hala biberondan su içiyo süt vermeye başlayınca deniycem bunu , meyveli yoğurtu biliyodum ama meyvelisüt hiç aklıma gelmezdi
Valla kullandim ama yakin mesafe
İyi ki kalplerin var ha Allah once icine sindirsinhayirli olsun
İrican 12-13 hazirana cak programi gulum
Senaysen biraz bepantn falan surup dene istersen her derde deva. Olmadi dr.a goturursun:44:
Valla kullandim ama yakin mesafe
İyi ki kalplerin var ha Allah once icine sindirsinhayirli olsun
İrican 12-13 hazirana cak programi gulum
Senaysen biraz bepantn falan surup dene istersen her derde deva. Olmadi dr.a goturursun:44:
len ben de agustosta gelicem muhtemelen istanbula ama bebeler olmayacak benle de buluscaniza benle de buluscanizaaa
sen gel yere ki hunilim ,buluşmak ne demekbebelersiz niye geliyon ki ,iş münasebetiylen mi :44:
geldimm yine yoğunumm ya
gidip inegin memesinden aliyorum iriscan
sonra getirip minimum 1 saat fokur fokur kaynatiyorum
sonra ustunde yaklasik 1 parmak kaymak oluyor onu kahvaltida veriyorum
geri kalan sutu de aynen hafif ilitip (ben kendim de sicak sutu sevmem de) veriyorum hic sulandirmiyorum
bayila bayila iciyorlar
ne biliim meyveli sutlerini falan da ondan yapiyorum
insallah bir yere surtmustur ya da kurumustur canim canim sıkıldı walla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?