2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gün aydın olsun hepimize

tatlişkom bence takma kafaya zaten bir süre sonra gece süt içn uyanmayacaklar normal olanı bu aslında onlar yetişkinliğe adım atıyorlar

ceyda
dido
irisss mutlusu ve msoe sizede günaydın
senaysen canım dönem dönem değişebiliyorlar benim oğlanda 1 haftadır çıldırdı uyumak bilmiyor koa sıpa düşün

alsenim bizim bebeleri bir odaya koysak basbasa kalsalar nolur acaba
bakarsin hepsi birbirini uyutur
bir de yeni huy ne kadar uykulari olursa olsun uyuturken resmen kavga ediyorlar benimle
salya sumuk agliyoruz zaten sabit durdugumuz anda uyuyoruz
tecrubeli anneler bu bebeleri hani nnenene uyku vaktiye nasil ve ne zaman alistiricaz

Burası o kadar sıcak değil aslında yaa biraz ormanımsıyız ya o bakımdan ,sizin orada binalar da çok artırıyo tabi ısıyı , kap cincanı gel ,yazı bende geçir

Ben valla zorluyorum ama kızın kreşi 10 haxıran bitiyo işte ondan sonra heran olabilir. Sınırları zorluyorum eşime baskı yapıyorum valla bende sıkıldım artık
Tamam 11 haziranda yola çıksanız ,en geç 12 hazirana pilan pirogramı yapıyom ,pepiko gitmeden

Siz de alırsınız be kırk yılda bir 1 güncük izin ,haftaiçi sakin saki takılırız

Arada didoyla konuşur haftasonları mersine falan gidiyo ya

Aç olsa uyuyo mu ki ,kıpır hayatta uyumaz yırtar k.çını

günaydın herkeslereee tatlişkom kalbin hayırlı olsun kendin gibi kalbinde çok güzel.. dün yine yoğun bir akşam geçirdim sabah bizim oduncanla kawga ettim cinlerim tepemdee uykum war bidee
Ne kavga edip duruyonuz siz yaa ,nooldu gene didom :44:

evet veriyorum tatliskom yaklasik 2 aydir falan hem de
biz bu ara uyumuyoruz zaten kudurmus vaziyetteyim
dun tam cildirdim allahtan annemler yetisti
atak midir nedir bilmiyorum ya

didom napti oduncan yine kiyamam sana

Açık süt mü alıyon şişe süt mü , sulandırıyon mu yoksa direk ısıtıp veriyon mu hunilim

ya kizlar bir de kizimin dirseginde hafif bir beyazlik ortaya cikti canim bir de ona sikildi neden olabilir ki
Kısa kollu giydiğinden biyere sürtmüştür belki :44:

gidip inegin memesinden aliyorum iriscan
sonra getirip minimum 1 saat fokur fokur kaynatiyorum
sonra ustunde yaklasik 1 parmak kaymak oluyor onu kahvaltida veriyorum
geri kalan sutu de aynen hafif ilitip (ben kendim de sicak sutu sevmem de) veriyorum hic sulandirmiyorum
bayila bayila iciyorlar
ne biliim meyveli sutlerini falan da ondan yapiyorum
insallah bir yere surtmustur ya da kurumustur canim canim sıkıldı walla :26:
Açık süt mü alıyon şişe süt mü , sulandırıyon mu yoksa direk ısıtıp veriyon mu hunilim

Kısa kollu giydiğinden biyere sürtmüştür belki :44:

ha eger inegin memesine gidemezsem de sek in ya da aoç nin falan gunluk sutunu aliyorum yine sulandirmadan veriyorum

memeye direk ulaşabiliyosun yani ,ne güzel
1 saat nasıl kaynatıyon yaa taşmıyo mu ,ben bitürlü kaynatamıyom:44: meyvelisütü nasıl yapıyon peki ( cahil anne iriss )

annemlerin yakininda koy var ordan aliyorum kadini da biliyorum cok temiz gozumun onunde sagiyor
1 saat surekli karistirarak bir de annemin deyimiyle boyle savuturta savurta kaynatiyorum
favori meyveli sutumuz cilekli ya da kayisili
icine cilegi ya kayisiyi en ince tarafla rendeliyorum hafif posali da kaliyor suluklarimizin agzini da genislettigimiz icin takilmadan icebiliyorlar
memeye direk ulaşabiliyosun yani ,ne güzel
1 saat nasıl kaynatıyon yaa taşmıyo mu ,ben bitürlü kaynatamıyom:44: meyvelisütü nasıl yapıyon peki ( cahil anne iriss )

çok şanslısın o zaman hunilim
ben bu savurta savurtayı döke saça yaprım kesin benim kıpır suluktan içemiyo hala , çok çekiyo boğulacak gibi oluyo hala biberondan su içiyo süt vermeye başlayınca deniycem bunu , meyveli yoğurtu biliyodum ama meyvelisüt hiç aklıma gelmezdi

Güzel hamişler nasılsınız, umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur, ben mart annesiyim hamilelikte doğumda muhteşem birşey her anını doya doya yaşayın, evet uykusuz geceler, doğum sancıları, emzirmek için çabalar, ama inanın herşeye değer , ben şimdiden 2. bebeği düşünüyorum, 19 martta normal doğumla aldım oğlumu kucağıma. Tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim, emzirirken sorun yaşamayın diye bir yazı yayınladım umarım faydalı olur, takipte olun bebek alışverişi-doğum teknikleri ve süt arttırma yöntemleriyle yeni yazılarım önümüzdeki günlerde sizlerle olacak, Bebeğinizin tekmelerinin eksik olmadığı huzurlu sağlıklı bir gün dilerim,

ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

ANNESİNİN PRENSİ: Hamilelikte Sıfır Çatlak...

Sevgiler,

Demek 2 yılda ehliyetsiz kullandın seni trafik canavarı. Kendin itiraf ettin.

Kalplere dikkatt bi hayırlı olsun demediniz kıskançlıktan

Valla kullandim ama yakin mesafe

İyi ki kalplerin var ha Allah once icine sindirsin hayirli olsun

İrican 12-13 hazirana cak programi gulum

Senaysen biraz bepantn falan surup dene istersen her derde deva. Olmadi dr.a goturursun:44:

yanlış topik canım ,istersen biz sana tecrübelerimiz aktaralım sen doğurduğunda 6-7 aylık olmuştuk biz

yerim ben kipirimi
biz su icerken sebeklik yapacaksak cok cekip sonra oksurerek disari geri cikartiyoruz
bebeler yuzunden yaraticiligimin sinirindayim iriscan mesela artik meyveli yogurdumuzun da iceri degisti artik seftali visne suyu ve elmadan olusuyor

iyi fikir msoem bir deniyim bepan ni insallah ise yarar

Senaysen biraz bepantn falan surup dene istersen her derde deva. Olmadi dr.a goturursun:44:

Hee ,geldi geldi , gelmedi gıyabında toplaşırız

len ben de agustosta gelicem muhtemelen istanbula ama bebeler olmayacak benle de buluscaniza benle de buluscanizaaa

sen gel yere ki hunilim ,buluşmak ne demek bebelersiz niye geliyon ki ,iş münasebetiylen mi :44:

yok canim dugun var kv deye kalsa iki bebeyi de getircekmisim dugune (bir de ev sahibiyiz) ben de hadi ordan diyerek kocayi saldim ustune
yani birazcik kacamak anlayacagin
sen gel yere ki hunilim ,buluşmak ne demek bebelersiz niye geliyon ki ,iş münasebetiylen mi :44:

didom seni cok calistiriyorlar ayol
geldimm yine yoğunumm ya

direk alıyosan memeden 10-15 dk yeter odtücanım napıyon 1 saat
yeterli bu sen bana güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…