bizim heriflede araba yüzünden kavga ettik
direk alıyosan memeden 10-15 dk yeter odtücanım napıyon 1 saat
yeterli bu sen bana güven
arabada serviste degil miydi didom hayirdir :44:
yogurdu da bu sutten mayaliyorum ya odtucanim ondan cok sert oluyor yogurt suyu gidince
cidden 10 - 15 dk yeter mi yahu :44:
arabada serviste degil miydi didom hayirdir :44:
yogurdu da bu sutten mayaliyorum ya odtucanim ondan cok sert oluyor yogurt suyu gidince
cidden 10 - 15 dk yeter mi yahu :44:
yok canım çıkdı dün kendisinin sıfır arabası wardı ew almak için sattık benimkine kaldık şimdi artık araba bende kalsın sabah seni işe bırakırım aksamda otobüsle dönersin dedi sabah cinlerim tepeme çıkdı birbirimize girdik
:44:
e biraz gıcık bi durummuş
ona da bi şahin alıverin ya
onla gitsin gelsin
direk alıyosan memeden 10-15 dk yeter odtücanım napıyon 1 saat
yeterli bu sen bana güven
yok canım çıkdı dün kendisinin sıfır arabası wardı ew almak için sattık benimkine kaldık şimdi artık araba bende kalsın sabah seni işe bırakırım aksamda otobüsle dönersin dedi sabah cinlerim tepeme çıkdı birbirimize girdik
olur tabi sert suyunu buharlaştırmışın
yeter yeter
pastörize sütleri 15 san kaynatıyolar
ben 15 dak kaynatıyom
sen 1 saat
anla artık
yok canim dugun var kv deye kalsa iki bebeyi de getircekmisim dugune (bir de ev sahibiyiz) ben de hadi ordan diyerek kocayi saldim ustune
yani birazcik kacamak anlayacagin
didom seni cok calistiriyorlar ayol
olur tabi sert suyunu buharlaştırmışın
yeter yeter
pastörize sütleri 15 san kaynatıyolar
ben 15 dak kaynatıyom
sen 1 saat
anla artık
Yazıyorum hemşommm ,pilanı yaptık biz bu arada , 13 haziran perşembe /istanbul - detayları sonra konuşucazSız yazın ben yetişirim
Oğlan hemen uyudu mutfağı topluyım geliyorum
yemekli mi kız düğün ,biz de toplaşıp gelelim ,yemeği de beleşe getiririziki bebeyle düğüne mi gitcekmşin , benim de
kaynımın var düğün ,kıpırı bırakmayı düşünüyom , bi ihtimal evin bahçesinde yapacaklarmış ,öyle olursa götürürüm ,salonda olursa götürmiycem
he walla guzel olur len hem de acik hava kir dugunu kilikli olcak fransiz bahcelerimi ne varmis zannimca sana da yakin iriscan salariz bebeleri cimlere
kv ye hava hos tabii bebeleri susleyecez sonra damizlik gibi gosterecek millete aglayinca uykusu gelince de benim bir tarafim yirtilicak
haa bi de dugun avrupa yakasinda kalacagimiz ev anadolu yakasinda
dedigin gibi ev falan olsa neyse de oteki turlu yok anacim
Sen geliyon diye yapıyoz planı zaten saksıSiz tapın planınıxı ben yetişirsem gelirim napıyım daha bastırayım bare ama demiştim samsuna gitmek istiyo eşim bide ve babasının mezarını ziyaret etmek istşyo buyuk ihtimal yetişemicem size
Haziran 20 yi bulur gibi geliyo bendw surekli soruyorum ama oda napsın işi değişiyoya ona göre olmazsa ben gelicem samsuna felanda gitmeyız. Siz 20 ye plan yapsanız
Bu wavy hala yok
Anaaammm burda ya fransız bahçeleri ,dibime kadar gelcen lannnn
Benimki de aynı ,giydir süsle ver bana millete göstereyim derdinde
Kalacak yeri ne düşünüyon kız ,düğünden bizim eve geçeriz hemen ,yatağımız yorganımız var allaha şükür ,kaçında geliyon
yemekli mi kız düğün ,biz de toplaşıp gelelim ,yemeği de beleşe getiririziki bebeyle düğüne mi gitcekmşin , benim de kaynımın var düğün ,kıpırı bırakmayı düşünüyom , bi ihtimal evin bahçesinde yapacaklarmış ,öyle olursa götürürüm ,salonda olursa götürmiycem
Bak sen sosyetik enişteme , çocuğa bakan o mu sen mi anlamadımKendi binsin otobüse , hem bebek kimdeyse araba onda kalmalı , allah korusun acil durum olur , bebeği gezdirmek olur , acil mangoya gitmek gerekebeilir
Yoğurt dediniz de ,dün markette balmar yoğurt sütü gördüm ve de aldım ama bugün mayalıycam ,bildiğiniz kutu süt ,ne farkı var bilmiyorum ama ilk defa gördüm ,denemek için aldım 1 lt.
Yazıyorum hemşommm ,pilanı yaptık biz bu arada , 13 haziran perşembe /istanbul - detayları sonra konuşucaz
harbiden mii iriscan
29 agustostaymis dugun walla ayarlayalim o zaman
bizim kv gecen anneler gununde millete gosteriyim dedi kizcem kucagina hic gitmedi zaten zorla oglani aldi o da gulucuk falan atmadi (normalde de pit desen guler bebe) gosteris yapacakti millet muhtemelen ne huysuz bebeler demistir ordan annemlere gectik guller acti bizimkilerde
Çocuk yoksa senle ne işim var deseydin yasorma ya deliricem anlamıo bide demezmi çocuğu koz olarak kullanma diye deliricektim.. zaten bir mango zewkim wardı araba olmazsa optimuma da gidemem sinir oldum daha fazla fazla
sorma ya deliricem anlamıo bide demezmi çocuğu koz olarak kullanma diye deliricektim.. zaten bir mango zewkim wardı araba olmazsa optimuma da gidemem sinir oldum daha fazla fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?