Harbiden ya bebeeem ,tarabyada olur bu mekan ,benim ev de tarabyada ,işyeri de yeniköyde ,hertürlü dibimdesin
Ben de düscelere giderken özellikle paspalak giydiriyom ( çok da kokoş kıyafetimiz yok ama olsun ) ,amacına ulaşmasın yellozAynen bizimki de pek sırıtmaz onun kucağındayken ,işi biliyo yavrimom
Çocuk yoksa senle ne işim var deseydin yaNe kadar sürüyo peki işten eve gitmen otobüsle :44:
hay o koz ...... deseydim didomtobe tobe
lan bir gun birakican bunlara bir gunden bebelere bisi olmaz gorecekler hanyayi konyayi kozu
Tartışmanın sonu ne oldy peki arabaya kim bindi. Üzülme napcan arada git otobusle nolcak. Sanki trafikmi var.aradada taksitle gidersin
hay o koz ...... deseydim didomtobe tobe
lan bir gun birakican bunlara bir gunden bebelere bisi olmaz gorecekler hanyayi konyayi kozu
o bindi tabikide he belediyeden ew taksiyle 25 tl alıo ona okadar wereceğime 2 lira otobüse weririm kalan 23 lirayla mangoya kosarımm
Gördüm bi wavyy gördüm sanki
Evet diddo haklısın cokmuş ben 5 10 tutar sandım. Sen yine paşa paşa otobuse bin.
topkeklerim :80:
nasıl benim kankişkolarım bakayım?
bizden son durum şu :
herif bütün gün toplantıda, bi yemeklerde görüşebiliyoruz
kokoş resmen sinir harbi yaşatıyo bana
arabasında sürekli kafayı arkaya atıyo, yemeklerden yemiyo doğru düzgün
dün mercimek çorbası içti geçe de ben onun yüzünden bi şişe şarap içecektim valla :95:
şimdi uyutmaya geldim,
halamların size selamı varüstüne bir de galiba bu kadar uzun sürmesinden midir nedir sistit oldum
ama deniz, oda, hazır yemek, kapıya bi yazı as odan temizlensin, kahven çayın masanda.. paha biçilemez
dün şehir merkezindeydik, dediğiniz gibi küçük bi yer ama insan denizden başka bi yere bakası gelmiyo zaten.
yarın Hamsi'deyiz inşallah
biraz oyuncaklarıyla oynasın, uyutcam 3 gibi
Sen ne diyon yaa hala berabermisiniz halandamı geldi?
Valla leyleği havada yakaladın hee sürekli bi yerdesin bense 2 sokak ileriyi geçemiyorum bu ara
yeminlen aynısını düşünüyom , 1 gün de dedğil hunilim ,sabah bırakalım öğlene alalım bakalım yeminlen şaşı bakarlar dünyaya :111::111::111:
Benim herbokolog da sabah aramış (akşam teyzesinde kalmıştı) rapor veriyom ; akşam konuştuğumuzda çok dönerek yatıyo demiştim - bu ara hepten turluyo uyurken ,düz koyuyom çarpraz alıyom- bana diyo ki ;akşam devam sütü veriyon ya ( gece ve de sabah uyanınca) ondan gaz maz oluyodur ondan dönüp duruyodur , işim de var zaten ,bi bağırdım , çözümünü söyle bakalım dedim ,hep katı mı yesin ya da onun yerine su mu içsin ,rakı mı verelimyok diyo ,dönüyo ya ondan diyom ,tövbe allahım yaaaaa
evet tatlişkom beraberiz hala, kdv si gıcık bi enişte de var benle yanında
ben de seni özledim( bunu da özlemişsindir)
yeminlen aynısını düşünüyom , 1 gün de dedğil hunilim ,sabah bırakalım öğlene alalım bakalım yeminlen şaşı bakarlar dünyaya :111::111::111:
Benim herbokolog da sabah aramış (akşam teyzesinde kalmıştı) rapor veriyom ; akşam konuştuğumuzda çok dönerek yatıyo demiştim - bu ara hepten turluyo uyurken ,düz koyuyom çarpraz alıyom- bana diyo ki ;akşam devam sütü veriyon ya ( gece ve de sabah uyanınca) ondan gaz maz oluyodur ondan dönüp duruyodur , işim de var zaten ,bi bağırdım , çözümünü söyle bakalım dedim ,hep katı mı yesin ya da onun yerine su mu içsin ,rakı mı verelimyok diyo ,dönüyo ya ondan diyom ,tövbe allahım yaaaaa
wavymmmmmmmmmmm hoşgeldinnn ,sen yokken hep senin smile kullanıyolar ha benden söylemesi
halanlar hala mı sizde lan , daha bu saatten sonra gitmezler
benimki birakir kacar lan
iyi yapmissin walla cok iyi biliyorlar ya
gecen de benimki sozumona cocukla oynuyor bebe otururken kaykildi oyuncagin ustune dustu basti yaygarayi
ben de hemen kaldirdim baska oyuncak falan gosteriyorum hani akli dagilsin diye
benimkinden laf "sen boyle yapiyorsun diye agliyor bunlar senin tarzini degistirmen lazim"
ben de dedim ki "simdi ben senin tarzini bir degistiricem ondan sonra insan icine cikamiycan tobe yarabbim"
yalniz bu arada konuyla alakasiz ama biz de aksam yatmadan once ve gece devam sutu iciyoruz
ama uykularimiz bu ara hep mizik mizik
acaba acikiyorlar mi diye dusunuyorum yatmadan once kasik mamasi falan mi versem acep :44:
senin yokluğunu fırsat biliyolar işte wavym ,boş bırakma buralarıııııııiriscanım gözbebeğim, hoşbulduk
boşver halamı, takılsın ultra emici yatağındasistit kötü oldu be anacım ama damacana içiyom geçer herhalde
niye kullanıyorlar len benim smileyimi?
kim kime takılıyor, üstüne gidiyor söyleyin bakem hiç geçmiş yapamıcambu smiley kolay kolay kullanılmaz da, hatta uy haçan da
Buda benim smilem olsun :76::76::76:
wavy immm hosgeldinnn
benim halam bir kere 4 ay kalmisti aman seninki de ona benzemesin
hoşgeldin bebemm tatilin iyi geçmesine sewindim geçmiş olsun özledik walla seniiii
aman yavrum yokkk, o kadar nasıl dayandın sen bakem yarım kadar bünyenle
pko lu olduğum için bana her yol mübah ya, 3 ay olmam sonra bi olurum vs
hoşbulduk dido naninam, da daha pazara kadar burdayız annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?