kal kal canım yaa hatta benide al yanına kocamla kavga etsem çocuğu alıp gelsem 3 aylığınaa
at avrat silah üçlemesindeki at ibaresinin tarihi açıklaması galiba senin kocanın durumunu özetliyor didom, azıcık geçmiş yaptım da :44:
uzun vadeli bi çözüm bulmanız lazım, artık tek araba var
bi taraf üzülcek ne yazık ki
ewet bakalım ne olacak yok halanda gelmişken hazır bende geleyim oyüzden dedim de hiçç o tarafa değinmedin bakıyorum
Noldu be bianda çoğu gitti azı kaldı. Alsennn sende hiç bişeye cvp vermıyon hayırdır
canım bugün oğlanda evde şimdi uyuyor gerçi
ama bende tam kızı emziriyordum o halde cevap versemiydim
Benım için farketmez
Öyle olsun sa başka bişi olmasın. Face için aramız bızulmasın. Görünce büyüsümü gitti acep dedim
geçmiş olsun gıdıcanıma ,bu ara pek geliyo böyle haberler aman dikkat...SLM KIZLAlar nasılsınız..ben bu hafta bi turlu oturamadım valla ancak gezıorm evde oturmayı ozledım desem yerıdırdun kızım koltuktan dustu neysekı bıse olmadı.. yanında ben oturuodum oysa kı nasıl oldu ben bıle anlamaıdm kızlar cok dıkkat etmek gerek
Noldu be bianda çoğu gitti azı kaldı. Alsennn sende hiç bişeye cvp vermıyon hayırdır
neyi görünce?
face ne noluyo ya? :44:
hangi taraf kız baba tarafı mı?
sen halamı pek takip etmedin galiba yaklaşık bi aydır bizde de
off geçmiş yapanlar son 3 sayfa halamı yaad edecekler
wavymm bunlar bi de dünden beri facetime yapıyolar ayfonlarıylan eziyolar ceydaylan beni , ama akşam çok pis rövanşımı aldım , benim de arabam var dedim
geçmiş olsun gıdıcanıma ,bu ara pek geliyo böyle haberler aman dikkat...
Misafirim geldi açıktı ama bakamadım
wavymm bunlar bi de dünden beri facetime yapıyolar ayfonlarıylan eziyolar ceydaylan beni , ama akşam çok pis rövanşımı aldım , benim de arabam var dedim
kim baba tarafımı kız bizim iletişim koptu hazır senin halan yanındayken vede tatildeyken benide al yanına halan bebelere bakar bizde yan gelir yatarız dedim içimden ama dışımdan ne anlattım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?