2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kal kal canım yaa hatta benide al yanına kocamla kavga etsem çocuğu alıp gelsem 3 aylığınaa

at avrat silah üçlemesindeki at ibaresinin tarihi açıklaması galiba senin kocanın durumunu özetliyor didom, azıcık geçmiş yaptım da :44:
uzun vadeli bi çözüm bulmanız lazım, artık tek araba var
bi taraf üzülcek ne yazık ki

ewet bakalım ne olacak yok halanda gelmişken hazır bende geleyim oyüzden dedim de hiçç o tarafa değinmedin bakıyorum

bugün işlerim vardı zıpırları kv bıraktım yeni geldim oğlanı kv uyuttu bende kızı sallıyorum
sizler ne yaptınız
didoo valla çocuklar olmasa boşayacam ben adamı yeminlen bak

SLM KIZLAlar nasılsınız..ben bu hafta bi turlu oturamadım valla ancak gezıorm evde oturmayı ozledım desem yerıdır dun kızım koltuktan dustu neysekı bıse olmadı.. yanında ben oturuodum oysa kı nasıl oldu ben bıle anlamaıdm kızlar cok dıkkat etmek gerek

geçmiş olsun gıdıcanıma ,bu ara pek geliyo böyle haberler aman dikkat...

Noldu be bianda çoğu gitti azı kaldı. Alsennn sende hiç bişeye cvp vermıyon hayırdır

Misafirim geldi açıktı ama bakamadım

neyi görünce?
face ne noluyo ya? :44:

wavymm bunlar bi de dünden beri facetime yapıyolar ayfonlarıylan eziyolar ceydaylan beni , ama akşam çok pis rövanşımı aldım , benim de arabam var dedim

hangi taraf kız baba tarafı mı?
sen halamı pek takip etmedin galiba yaklaşık bi aydır bizde de
off geçmiş yapanlar son 3 sayfa halamı yaad edecekler

kim baba tarafımı kız bizim iletişim koptu hazır senin halan yanındayken vede tatildeyken benide al yanına halan bebelere bakar bizde yan gelir yatarız dedim içimden ama dışımdan ne anlattım bilmem

Hahahayttt kıs sen ne diyon ceyda sattı seni biz onla sabah skype yaptık ooo bi sohbet bi sohbet benim oğlanın uykusu geldide kapattı kız yaa sonrada gitti gelmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…