tatlişkom akşam çocukları oynatalım barii:)
kız didoo sen bunun halası kim biliyonmu. Hiç bilme
şimdi anlaşıldı %100 cotonum, adanalı bombam
ne desem bilemedim, gel tabi gel
Aynen dido verelim ellerine andrıidleri tangoda kaynaşsınlar
facetime nedir? :44:
lan ben uzaya mı gittim ne oluyo hiç bişey anlamıyom
neeeeeeeeeeeeeeee ,tek mi kaldım ben şimdi lannnnnnnnnnnn ,küstüm ,msoe alsın seniHahahayttt kıs sen ne diyon ceyda sattı seni biz onla sabah skype yaptık ooo bi sohbet bi sohbet benim oğlanın uykusu geldide kapattı kız yaa sonrada gitti gelmedi daha
Aynen dido verelim ellerine andrıidleri tangoda kaynaşsınlar
sende mi bilmiyon kız abooo ,senin telefon akıllı değil mi , sen de mi bendensin
neeeeeeeeeeeeeeee ,tek mi kaldım ben şimdi lannnnnnnnnnnn ,küstüm ,msoe alsın seni
ben de kıpırı göstermiycem size
irisim bizi kıpırsızzz bırakma amaaaa
yok göstermiycem siz görüntülü mörüntülü konuşup durun ben burda tek kalayım ,olmaz ,fukara topiklerine gidecem ben
iriscan benimki çok akıllı telefon da ayfon değil semsang değil hatta internet paketi filan da yok
ama sevindim ben ya, görüşün kaynaşın tabi
benım telefonda akıllı telefon ama bende hıc duymadım facetıme mı:26:
yok göstermiycem siz görüntülü mörüntülü konuşup durun ben burda tek kalayım ,olmaz ,fukara topiklerine gidecem ben
görüşsünler diyosun da burda birbirlerini sevip duruyolar ,şöyle güzelsin böyle kibarsın ,evin de tertemiz .................
sen ne yapacan fukara topiklerinde doğurduğun geceleri fink attığın topik halkına gidersin anca
[/QUOTE]ben de arkadan gelıyorumm ırısss benı de bekklee
olsun sevsinler
ben de kazenle facetime yapsam (ne oldugunu bilmiyom) bana 10 kalp verir mi?
ne diyon didom hiçbişe anlamadım
bu kızın uyanacağı yok, ben de biraz uzanayım dinleneyim diyom ama sizi de bırakamıyom
sayfa yenilemekten kendimi yenileyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?