2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımmmmmm anlaşıldı şimdi
e yapın tabi anacım görüşün kaynaşın
biz de pazar günü inşallah kucaklaşcaz ankaranın bağlarında

facetime nedir? :44:
lan ben uzaya mı gittim ne oluyo hiç bişey anlamıyom

sende mi bilmiyon kız abooo ,senin telefon akıllı değil mi , sen de mi bendensin

Hahahayttt kıs sen ne diyon ceyda sattı seni biz onla sabah skype yaptık ooo bi sohbet bi sohbet benim oğlanın uykusu geldide kapattı kız yaa sonrada gitti gelmedi daha
neeeeeeeeeeeeeeee ,tek mi kaldım ben şimdi lannnnnnnnnnnn ,küstüm ,msoe alsın seni

Aynen dido verelim ellerine andrıidleri tangoda kaynaşsınlar

ben de kıpırı göstermiycem size

iriscan benimki çok akıllı telefon da ayfon değil semsang değil hatta internet paketi filan da yok
ama sevindim ben ya, görüşün kaynaşın tabi

iriscan benimki çok akıllı telefon da ayfon değil semsang değil hatta internet paketi filan da yok
ama sevindim ben ya, görüşün kaynaşın tabi

görüşsünler diyosun da burda birbirlerini sevip duruyolar ,şöyle güzelsin böyle kibarsın ,evin de tertemiz .................

bu kızın uyanacağı yok, ben de biraz uzanayım dinleneyim diyom ama sizi de bırakamıyom
sayfa yenilemekten kendimi yenileyemedim

bu kızın uyanacağı yok, ben de biraz uzanayım dinleneyim diyom ama sizi de bırakamıyom
sayfa yenilemekten kendimi yenileyemedim

uyusun işte ne istiyon ,kıpır bugün 5 te kalktı lan , yazıyla da yazayım ; beş lan beşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…