ay irisim beni öldürecen bugün küçükken su falan kaçınca denizden sonra kulak tıkanınca bir kulağı elimizle kapatıp diğerinin üzerinde zıplardık ya onun espirisini yaptım daaa nerdeeeee beni anlayannn
Kız o facebok degil facetime telden görüşme
Wavyy kız biz karadenizliler cok zekiyizdir IQ tavan yapmalıydı
Bende cıkcam birazdan kızımı alıcam
halan da şemsiye tutar zaten hemen ıslanmazsın
aaa evet zıplarlar ben genelde avuçimle pomoalarımay irisim beni öldürecen bugün küçükken su falan kaçınca denizden sonra kulak tıkanınca bir kulağı elimizle kapatıp diğerinin üzerinde zıplardık ya onun espirisini yaptım daaa nerdeeeee beni anlayannn
Kıs sen dr gittinmi aradınmı ondandır kan kaybından hersey yerde heebenim IQ baya yüksek olduğundan karadeniz etkisiyle tavana takılıp düşüşe geçti herhalde tatlişkom hatun
görüş bakalım telden, yakında o kocan kırcak telefonunu sonra tweet atamayan demet akalın gibi olcan
+18 topiği oldu lan ne diyon sen ayıp ayıp
zıplamadım ki ben hiç öyle nerden bileyim yaa alla allaaaaa ,bilimsel bi dayanağı var mıdır diye sordum ,ne bileyim senin çocukluğuna döndüğünü
irisscan bizden habersiz kanguru ve çay almış 2.el satan topiklerden hatunun biri dolandırmış
kkda ha?
vay anasını sayın seyirciler
ee parası kaldı mı orda? üzüldüm yaaa
konu kapandı dediğine göre halletti herhalde, nedir sonuç?
yok canım parası sadakam olsun dedi asil irisim ürünler gemiş ama dandik ötesiymiş
anladım, ne diyelim gelmiş geçmiş olsun iriscanımyarın sabah burayı okursun
kız uyanmadı ama babamız çıkmak üzere, ben hazırlanıyorum öptüm sizi
fırsat buldukça girmeye çalışırım, kendinize iyi bakın
didom özellikle sen dikkat et hasta olma
Kisss ben 5 haziran 8/30 ucagiyla yolcuyumBurası o kadar sıcak değil aslında yaa biraz ormanımsıyız ya o bakımdan ,sizin orada binalar da çok artırıyo tabi ısıyı , kap cincanı gel ,yazı bende geçir
Tamam 11 haziranda yola çıksanız ,en geç 12 hazirana pilan pirogramı yapıyom ,pepiko gitmeden
Siz de alırsınız be kırk yılda bir 1 güncük izin ,haftaiçi sakin saki takılırız
Arada didoyla konuşur haftasonları mersine falan gidiyo ya
Aç olsa uyuyo mu ki ,kıpır hayatta uyumaz yırtar k.çını
Ne kavga edip duruyonuz siz yaa ,nooldu gene didom :44:
Açık süt mü alıyon şişe süt mü , sulandırıyon mu yoksa direk ısıtıp veriyon mu hunilim
Kısa kollu giydiğinden biyere sürtmüştür belki :44:
Kız mosem gördünmü pepik hemen kendine bilet almış.
Bittin sen pepik dilimize düştün bi kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?