2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay irisim beni öldürecen bugün küçükken su falan kaçınca denizden sonra kulak tıkanınca bir kulağı elimizle kapatıp diğerinin üzerinde zıplardık ya onun espirisini yaptım daaa nerdeeeee beni anlayannn

zıplamadım ki ben hiç öyle nerden bileyim yaa alla allaaaaa ,bilimsel bi dayanağı var mıdır diye sordum ,ne bileyim senin çocukluğuna döndüğünü

Kız o facebok degil facetime telden görüşme

Wavyy kız biz karadenizliler cok zekiyizdir IQ tavan yapmalıydı

Bende cıkcam birazdan kızımı alıcam

benim IQ baya yüksek olduğundan karadeniz etkisiyle tavana takılıp düşüşe geçti herhalde tatlişkom hatun

görüş bakalım telden, yakında o kocan kırcak telefonunu sonra tweet atamayan demet akalın gibi olcan

halan da şemsiye tutar zaten hemen ıslanmazsın

+18 topiği oldu lan ne diyon sen ayıp ayıp

Benim mesai bitti doluştunuz gene ,akşam da öyle yapıyonuz ;uykum geliyo topik doluyo ,oynamıyom yaaa ,gidiyom ben küstüm

aaa evet zıplarlar ben genelde avuçimle pomoalarım

Kıs sen dr gittinmi aradınmı ondandır kan kaybından hersey yerde hee

yok canım parası sadakam olsun dedi asil irisim ürünler gemiş ama dandik ötesiymiş

anladım, ne diyelim gelmiş geçmiş olsun iriscanım yarın sabah burayı okursun
kız uyanmadı ama babamız çıkmak üzere, ben hazırlanıyorum öptüm sizi
fırsat buldukça girmeye çalışırım, kendinize iyi bakın
didom özellikle sen dikkat et hasta olma

saoll canım benim sanada iyi eğlenceler öpüldünnn

Ewimi temizledik ohh cicek oldu bi kucuk banyo var onuda anca yarin aksama. Kv gelicek biraz yemegim var bisiler ekleyip aalata yaptimmi ohhh nefis. Cok sicakti bugun yinee. Sizde nevar neyok. Tosun uyursa bi gecmis yaparim.

Kisss ben 5 haziran 8/30 ucagiyla yolcuyum

Eee pepik elbet döncen sen ben ağustos sonuna kadar ordayım. Andım olsun ki Senın buzdolabını bitirmeden dönmıcem

lllaaaaaan
çenenize tükürüyüm sizin
kaç sayfa okucam diye ardım çıktı, bi iş yapıyom bi topiğe geliyom
tatloşuuum
öğleden sonra işteydim ya, toplantı vardı da, unutmuşum tamamen

ee nerdesin arıyom arıyom açmıyon?

irissss
canım beniim küsme banaaaa
ben seni seviyomki
skype indirsene bilgisayarına
ordan özel mesajla mail adresimizi bildirir konuşuruz no problem bebeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…