Ceydaaa konusma bizle zati kustum oynamiyom benn
Günaydın herkese,
Sabah sütünü sağıp, kahvaltı yapmaya çalışıyorum..
Tatlişkom ben alırım seni, evimiz de yakın zaten:))
Gerçi iris izin alırsa haftaiçi buluşma planı yapmışsınız ama... Biz de seherindeyle ikimiz buluşuruz artık haftasonu...tatlişkomla da adliyede buluşuruz:))
Bugün çarşamba ama ben pazartesi sanıyorum.. Çok işim birikti 2 güne ama olsun 2 gün sonra cuma:))
Herkese iyi günler, az konuşun..Geçmiş yapamıyorum sonra...
Güzel hamişler nasılsınız, umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur, ben mart annesiyimhamilelikte doğumda muhteşem birşey her anını doya doya yaşayın, evet uykusuz geceler, doğum sancıları, emzirmek için çabalar, ama inanın herşeye değer , ben şimdiden 2. bebeği düşünüyorum, 19 martta normal doğumla aldım oğlumu kucağıma. Tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim, emzirirken sorun yaşamayın diye bir yazı yayınladım umarım faydalı olur, takipte olun bebek alışverişi-doğum teknikleri ve süt arttırma yöntemleriyle yeni yazılarım önümüzdeki günlerde sizlerle olacak, Bebeğinizin tekmelerinin eksik olmadığı huzurlu sağlıklı bir gün dilerim,
ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı
ANNESİNİN PRENSİ: Hamilelikte Sıfır Çatlak...
Sevgiler,
bende bende buluşcam fransız bahçelerine gelicem ,:)len ben de agustosta gelicem muhtemelen istanbula ama bebeler olmayacak benle de buluscaniza benle de buluscanizaaa
kim baba tarafımı kız bizim iletişim koptu hazır senin halan yanındayken vede tatildeyken benide al yanına halan bebelere bakar bizde yan gelir yatarız dedim içimden ama dışımdan ne anlattım bilmem
Hahahayttt kıs sen ne diyon ceyda sattı seni biz onla sabah skype yaptık ooo bi sohbet bi sohbet benim oğlanın uykusu geldide kapattı kız yaa sonrada gitti gelmedi daha
uyusun işte ne istiyon ,kıpır bugün 5 te kalktı lan , yazıyla da yazayım ; beş lan beşşşşşş
anacım hastaaa oluyommm hapşırıyomm burnum akıo boğazım batıoo anam hasta olmayayımmm yaa
kafa mı kaldı bende ,kulağım hala kapalı , onu söylemedim lan , cumadan beri sağ kulağım kapalı ,sesler kafamda dönüp dönüp bana geri geliyo :111::111::111::111::111::111::111:
ohh misgibim güle güle kirlett ,senin kurs ne oldu ?Ewimi temizledik ohh cicek oldu bi kucuk banyo var onuda anca yarin aksama. Kv gelicek biraz yemegim var bisiler ekleyip aalata yaptimmi ohhh nefis. Cok sicakti bugun yinee. Sizde nevar neyok. Tosun uyursa bi gecmis yaparim.
Ordan oku burdan oku kafam karıştı aysre biryerde yazmışsın alıntıda gördüm ama aslını bulamadım canımcım
Metrobüse bin son duraktayım ben, taksiyle alırım seni ama pepikin evi gibi hazırlıklar bekleme, düş krıklığına uğrama
Hazır pasta, börek
ohh güle güle kirlet mis gibi olmuşturEwimi temizledik ohh cicek oldu bi kucuk banyo var onuda anca yarin aksama. Kv gelicek biraz yemegim var bisiler ekleyip aalata yaptimmi ohhh nefis. Cok sicakti bugun yinee. Sizde nevar neyok. Tosun uyursa bi gecmis yaparim.
hallettım sesi galiba oldu bi kaç deneme yaptım çalıyo. Kız onun webcam yokmuş bişesi yok atıyo bol kesedenlllaaaaaan
çenenize tükürüyüm sizin
kaç sayfa okucam diye ardım çıktı, bi iş yapıyom bi topiğe geliyom
tatloşuuum
öğleden sonra işteydim ya, toplantı vardı da, unutmuşum tamamen
ee nerdesin arıyom arıyom açmıyon?
irissss
canım beniim küsme banaaaa
ben seni seviyomki
skype indirsene bilgisayarına
ordan özel mesajla mail adresimizi bildirir konuşuruz no problem bebeeeem
skyp tango facetime hangisi varsa bana olurCeydaaa konusma bizle zati kustum oynamiyom benn
Hiç işte laf var icraat yoknoldu ben anlamadıııım:44:
ne yaptım yaa
tatloşumla konuştum diye mi
e sizle de konuşalım
yükleyin skype
iris leynn senin topik in sonu hiç düşündüğümgibi bitmedi :26::26:
acaba yalan mı söylüyorlar resmi bir takip olması diye ????
Tabi maçın bitmesinedw ne tesaduf yarım saat var dimi. Sadakan olsun napcan o kadar laf demiş parasan hiç söz etmemiş
napısonuzz ?????????**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?