2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ordan oku burdan oku kafam karıştı aysre biryerde yazmışsın alıntıda gördüm ama aslını bulamadım canımcım
Metrobüse bin son duraktayım ben, taksiyle alırım seni ama pepikin evi gibi hazırlıklar bekleme, düş krıklığına uğrama
Hazır pasta, börek

leyn sabahtan beri alıntı yapıyom topik e girip çıkıp :)))
can canlarımmmmmmmm

ben haftasonu da buluşurum olsun , ben de gelimmmm hareme gözkulak olmak gerek

yanlış topikkkkk hatta kendi adıma anne olur olmaz blog açan annelere gıcık olan anneler diye bir topik açmayı düşünüyorum

len ben de agustosta gelicem muhtemelen istanbula ama bebeler olmayacak benle de buluscaniza benle de buluscanizaaa
bende bende buluşcam fransız bahçelerine gelicem ,:)

kim baba tarafımı kız bizim iletişim koptu hazır senin halan yanındayken vede tatildeyken benide al yanına halan bebelere bakar bizde yan gelir yatarız dedim içimden ama dışımdan ne anlattım bilmem

ayh ne güldümyaaaaaaaa amasende haklısın bende bilmediğimilk zamanlar öle anlamadan anlam vermeye çalışırdım :))

Hahahayttt kıs sen ne diyon ceyda sattı seni biz onla sabah skype yaptık ooo bi sohbet bi sohbet benim oğlanın uykusu geldide kapattı kız yaa sonrada gitti gelmedi daha

oo tatalişkom hanımtümtopik halkına bir sky ler ,olmadı face tıme larr

uyusun işte ne istiyon ,kıpır bugün 5 te kalktı lan , yazıyla da yazayım ; beş lan beşşşşşş

senin kız güneş enerjisine göre çalışıyor bencehava aydınlanınza uyanıyor hava kararmaya başlayınca uyuyor akıllı kız,enerji israfı yok

anacım hastaaa oluyommm hapşırıyomm burnum akıo boğazım batıoo anam hasta olmayayımmm yaa

olmayahu, ıhlamur iç , bal ye bişi yap olma ,

kafa mı kaldı bende ,kulağım hala kapalı , onu söylemedim lan , cumadan beri sağ kulağım kapalı ,sesler kafamda dönüp dönüp bana geri geliyo :111::111::111::111::111::111::111:

noldu ki kulağına ????????????

Ewimi temizledik ohh cicek oldu bi kucuk banyo var onuda anca yarin aksama. Kv gelicek biraz yemegim var bisiler ekleyip aalata yaptimmi ohhh nefis. Cok sicakti bugun yinee. Sizde nevar neyok. Tosun uyursa bi gecmis yaparim.
ohh misgibim güle güle kirlett ,senin kurs ne oldu ?

evet muhteşem zamanı ,paşa izin verirse tabi

eekolay mışş :) pasta börek istemiyom ki maksat çoçuklar kaynaşsın ,anneleri fokurdatıp duruyorr, :)))

ben bir şu düğünleri yemekleri atlatayım sana da gelicem,olmadı zaten haziran buluşması olucak sanırım , ee artık ona gelirsin dimi

Ewimi temizledik ohh cicek oldu bi kucuk banyo var onuda anca yarin aksama. Kv gelicek biraz yemegim var bisiler ekleyip aalata yaptimmi ohhh nefis. Cok sicakti bugun yinee. Sizde nevar neyok. Tosun uyursa bi gecmis yaparim.
ohh güle güle kirlet mis gibi olmuştur

hallettım sesi galiba oldu bi kaç deneme yaptım çalıyo. Kız onun webcam yokmuş bişesi yok atıyo bol keseden

Ceydaaa konusma bizle zati kustum oynamiyom benn
skyp tango facetime hangisi varsa bana olur

noldu ben anlamadıııım:44:
ne yaptım yaa
tatloşumla konuştum diye mi
e sizle de konuşalım
yükleyin skype
Hiç işte laf var icraat yok

Son düzenleme:
iris leynn senin topik in sonu hiç düşündüğümgibi bitmedi :26::26:

acaba yalan mı söylüyorlar resmi bir takip olması diye ????

Bak geldim kimse yok ama yarım saate çıkıcam doluşursunuz gene

iris leynn senin topik in sonu hiç düşündüğümgibi bitmedi :26::26:

acaba yalan mı söylüyorlar resmi bir takip olması diye ????

Gene kıvırmış hatun ,Kazen de yemiş bunu ya da sorumluluk bende değil deyip çıktı işin içinden ,ona o mesajı yazan da aynı kişi çok belli.Neyse artık bundan sonrası benden çıktı ,ben hatunu deşifre ettim

Tabi maçın bitmesinedw ne tesaduf yarım saat var dimi. Sadakan olsun napcan o kadar laf demiş parasan hiç söz etmemiş

Bu safari bi kapaniyor benim butun alintilarin gidiyor. Neysem aklimda kalani yazim.
Kv geldi emiri uyutuyorum simdi. Ew kisa suredevpislenir kizlar sagolin. Cnm sen 20 sinden sonra geliyosun 15 gun sonra ben donuyorum niye kacim sizden mi kacacam. Bayadir misafir agirlamadim gozum korktu simdi sizden bak:26: benim dolap suyunu cekti anamda gelmediki doldursun. Donuste getiririm bisiler iste ( tabi dugunlerden firsat bulursak) donunce daa iyi olur dolap dolap dolar belkimmmm.) yarin basliyor kursum. Simdi bebeme yarina yicek corba hazirlamam lazim

Tabi maçın bitmesinedw ne tesaduf yarım saat var dimi. Sadakan olsun napcan o kadar laf demiş parasan hiç söz etmemiş

Yok anam yaa geldiğimden beri kıçım yer görmedi valla ,kıpırı yıkadım uyuttum yemek yaptım yedik kıpırın çamaşırlarını makineye koydum askıdakileri topladım katladım ,randevu almak için açtım pc yi de ,kulağım geçmedi hala ,başka doktora gidicem yaa ,çın çın çok kötüyüm

Ben hıncımı aldım ,gerisini alışveriş yapacaklar düşünsün ,aynen de kıpırımın sadakası olsun

makine durdu ,çamaşırları asıp yatayım ,gözlerim kapanıyo kulağım da çınçınçınçın :111::111::111::111::111:

30 u anladıkta küsürü söle bilelim

Bak bak ayseye bak yazdı gıttı gördunmu ben hergece bununla uğraşıyorum böle daldan dala daldan dala

son 3 iletidir kendi kendime konuşuyom lan ,saksı değilim ben 4 tane kalbim var , ciddiye alınmadığım yerde durmam gidiyom
atarlanıp gideyim de aklım brda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…