2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben oturdum bunların yazmasını bekliyorum sen nerdesin bende geliyim

burdayım da muhteşemde bir kolaj yapmışlar bitmek bilmedi,o arada da bişiler okuyayımdedim , aynı anda çok yönlülük işte
bakalım amabir bu gecce değişik bir konu varmı ??? :))) ceydaaaaaaaaa gel gel gelll

kııızzz sülümanın anasııı ,bensiz bensiz kimselerle buluşma lannn , topuklarına sıkarım valla , 30 küsür senedir hamsi yiyom hedefi şaşırmam ona göre

hiiiiiiiiiiii :18::18::18::18: korktumyavvv :18::18::18:
buarada ben inanmadım o diğer topikte yazılanlara ya neyse , aynen dediğin gibi sen fazlası ile yaptın yapacağınız hatta biz şanslıyız sana çattı dayoksa hiç kimse de çıkarmazdı hatunun eteğindeki taşları daha kaç kişinin canı yanardı kimbilir ,

ne atarlanıyosunuz yahu, cık cık, tatlişkommmmmmmmmmm
iris ya ne oldu senin kulağına,bird dengesizlik yapar kulak bak ihmal etme , düşüp bayılmayasın yolda

nie bana demiorsunuz muhteşemin yeni bölümü haftaya imiş,tv sesi kızık izleyince saate bakıyım ne uzun sürdü bu kolaj diye kızmaya başlamıştımki, cık cık cık

Yoğurt dediniz de ,dün markette balmar yoğurt sütü gördüm ve de aldım ama bugün mayalıycam ,bildiğiniz kutu süt ,ne farkı var bilmiyorum ama ilk defa gördüm ,denemek için aldım 1 lt.
Bende yörsan yoğurt sütü görmüştüm ne fark var inceleyememiştim oğlum kucağımdaydı. Sen sonucları yazarsın merak ettim :)
Geçmiş olsun gıdıkcana gıdıkını yerim onun

Tamam inşallah :)
Allah nasip kısmet ederse gelmek istiyorum buluşmaya bakalım

noldu ben anlamadıııım:44:
ne yaptım yaa
tatloşumla konuştum diye mi
e sizle de konuşalım
yükleyin skype

yaz bakalım özeldem skypeni seninlede çeneleşelim birazzz

nie bana demiorsunuz muhteşemin yeni bölümü haftaya imiş,tv sesi kızık izleyince saate bakıyım ne uzun sürdü bu kolaj diye kızmaya başlamıştımki, cık cık cık

anam bende şimdi izleyecektim akşam yeni bölüm yokmuydu

günaydın herkeslere ben baya şidetli hastayım yaa akşam kv bizdeydi kv ve eşime çıtırıkla ilgilenin dedim sıtma tutuyor yarım saate gelirim 8.30 da bayılmış kalmışım sabaha kadar ateşden ayıkamıyorum yüzümde yara çıkdı ateşdenn

İnandırıcı değil zaten ,hatun gene sıyrılmış olayın içinden ,bu saatten sonra da yiyen olursa artık benim yapacak bişeyim yok,herkes kendi dolandırıcısını afişe etsin canım

ne atarlanıyosunuz yahu, cık cık, tatlişkommmmmmmmmmm
iris ya ne oldu senin kulağına,bird dengesizlik yapar kulak bak ihmal etme , düşüp bayılmayasın yolda

Cumadan beri sağ kulak tıkalı ,çınçın çınlıyo bi de fenayım

Akşam mayaladım,sabah da dolaba kaldırdım ,bu akşam sonuca bakıcam ,hemen bildirmece şekerim

Gunaydin cancanlar. Kocami gonderdim sira bende emir uyuyor. Uyansa kahvaltisini yaptirirdim.
Sen kursa gitmiyon mu pepikooo

Nasıl yaa o derece mi , geçmiş olsun didom ,işe mi geldin bu halde :44:

Gunaydin kizlar
Dido ve iriscan cok gecmis olsun. Bu sicakta hastalik da cok zordur be. Wavynin halasi da bana geldi fenayim
Aksamustu yolculuk var karasuya dogru. Orda internet de yok. Telefonumun fakir interneti izin verdikce okurum ama yazamam sanirim
Simdi biraz esya toplamaca, optum hepiciginizu

walla canım o derece geldim işe yarında gelmiyorum ya bırbır ediyolarrr

Günaydın kolikim anasııı , sana da geçmiş olsun halanlarla yolculukda kolay olmayacak bu sıcakta

Bugünden mi gidiyosunuz ne güzel , biz haftaya gidicektik ama sanırım parkalrı ytiştirmemiş bizim herifgiller gidemyicez haftaya ,artık dedim gitmeyiz 28 inde düğüne gidecez nasıl olsa ,1 ayda 2 kere

günaydın canım iyi yolculuklar can özletme kendiniii gir arada

Tabi canim cok gidip de alistirma hep isterler
Gerci biz yazin nerdeyse her hafta sonu gideriz agustosta da uzun kaliriz ama benim kv iyidir yaa is mis de yaptirmaz sagolsun.

günaydın canım iyi yolculuklar can özletme kendiniii gir arada

Didocum pazar donucez zatn sen gelene kadar ben de donmus olurum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…