Tabi canim cok gidip de alistirma hep isterler
Gerci biz yazin nerdeyse her hafta sonu gideriz agustosta da uzun kaliriz ama benim kv iyidir yaa is mis de yaptirmaz sagolsun.
Didocum pazar donucez zatn sen gelene kadar ben de donmus olurum buraya
walla canım o derece geldim işe yarında gelmiyorum ya bırbır ediyolarrr
İş miş miii , tabağımı bile zor kaldırıyom be orda hiçbişeye elimi sürmemKadının ikiyüzlü tavrı beni rahatsız ediyo , yoksa orda keyfim yerinde ama sevmiyom işte
Anlattiklarina gore sonuna kadar haklisin sen. Benimkinin tek sorunu hic grisinin olmamasi ya siyah ya beyaz herkesin hakkinda kesin hukumleri var ve bu bazen yoruyor insani. Bir de cogunlukla belli donemlerde belli kisilere ya da konulara takip devamli o konuda konusuyor. Konusmayi da seviyo araya da giremiyosun dinlemiyo falan.ama gecinip gidiyoruz hic bi saygisizligimiz olmadi bugune kadar karsilikli. Bi kez benimkine sikayet etmis beni konuyu da bilmiyom ama. Benimki de demis ki sen benim karimlan ilgili nasil boyle konusursun bunu da kv kendisi anlatti. İste orda dank etti bana sizin de bi aile oldugunuz diyo. Afferin oglma karisina sahip cikiyo dedim diyo
yok artık yaa ,bütün domuzlar sizin belediyede galibakalan iyi kalpliler de bizim burda ,sağolsunlar her konuda çok yardımcılar ,misal cuma telekom gelecekti ya telefonu bağlamaya , git dinlen tüm gün gelem dediler lan
ben de geliim ben de geliiimOrdan oku burdan oku kafam karıştı aysre biryerde yazmışsın alıntıda gördüm ama aslını bulamadım canımcım
Metrobüse bin son duraktayım ben, taksiyle alırım seni ama pepikin evi gibi hazırlıklar bekleme, düş krıklığına uğrama
Hazır pasta, börek
oki doki bebeeemyaz bakalım özeldem skypeni seninlede çeneleşelim birazz
anam bende şimdi izleyecektim akşam yeni bölüm yokmuydu
ya rapor alsaydın keşke yazık sanagünaydın herkeslere ben baya şidetli hastayım yaa akşam kv bizdeydi kv ve eşime çıtırıkla ilgilenin dedim sıtma tutuyor yarım saate gelirim 8.30 da bayılmış kalmışım sabaha kadar ateşden ayıkamıyorum yüzümde yara çıkdı ateşdenn
Gunaydin kizlar
Dido ve iriscan cok gecmis olsun. Bu sicakta hastalik da cok zordur be. Wavynin halasi da bana geldi fenayim
Aksamustu yolculuk var karasuya dogru. Orda internet de yok. Telefonumun fakir interneti izin verdikce okurum ama yazamam sanirim
Simdi biraz esya toplamaca, optum hepiciginizu
eeee , öğlen oluyo ,nerdesiniz yaaaaa
Tabi canim cok gidip de alistirma hep isterler
Gerci biz yazin nerdeyse her hafta sonu gideriz agustosta da uzun kaliriz ama benim kv iyidir yaa is mis de yaptirmaz sagolsun.
Didocum pazar donucez zatn sen gelene kadar ben de donmus olurum buraya
bugun sen ben msoe laflayıp duruoz kimseden ses yok
he valla ....eee naptın odun eniştemle barıştınız mı
hastalanınca savaşacak halim kalmadı bebem yaa aramız limoni ama konu açılmadı hiççç
Girersem çıkamıcam diye korkuyorum ama ya allah bismillah diyorum
niye hemşommm ,iş mi çok evde neyi dert ediyon
seni susturmak için zehirlemiş olmasın kız , hasta olunca uğraşamyon diye adamla :44:
İş çok da yapmıcam bişe mutfağı toplasam yeter. Siz napıyonuz. Yine sıcak. Oğlan gece uyumadı ağladık ağladı 4 kere geğirdi çok yorgunum iris dun akşamda kustu. Canlı şahitim ceydadır
İş çok da yapmıcam bişe mutfağı toplasam yeter. Siz napıyonuz. Yine sıcak. Oğlan gece uyumadı ağladık ağladı 4 kere geğirdi çok yorgunum iris dun akşamda kustu. Canlı şahitim ceydadır
walla zehirlemiş olsa bile olan kendine oluo çıtıra bakmak zorunda kaldı geceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?