2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İş miş miii , tabağımı bile zor kaldırıyom be orda hiçbişeye elimi sürmem Kadının ikiyüzlü tavrı beni rahatsız ediyo , yoksa orda keyfim yerinde ama sevmiyom işte

walla canım o derece geldim işe yarında gelmiyorum ya bırbır ediyolarrr

yok artık yaa ,bütün domuzlar sizin belediyede galiba kalan iyi kalpliler de bizim burda ,sağolsunlar her konuda çok yardımcılar ,misal cuma telekom gelecekti ya telefonu bağlamaya , git dinlen tüm gün gelem dediler lan

İş miş miii , tabağımı bile zor kaldırıyom be orda hiçbişeye elimi sürmem Kadının ikiyüzlü tavrı beni rahatsız ediyo , yoksa orda keyfim yerinde ama sevmiyom işte

Anlattiklarina gore sonuna kadar haklisin sen. Benimkinin tek sorunu hic grisinin olmamasi ya siyah ya beyaz herkesin hakkinda kesin hukumleri var ve bu bazen yoruyor insani. Bir de cogunlukla belli donemlerde belli kisilere ya da konulara takip devamli o konuda konusuyor. Konusmayi da seviyo araya da giremiyosun dinlemiyo falan. ama gecinip gidiyoruz hic bi saygisizligimiz olmadi bugune kadar karsilikli. Bi kez benimkine sikayet etmis beni konuyu da bilmiyom ama. Benimki de demis ki sen benim karimlan ilgili nasil boyle konusursun bunu da kv kendisi anlatti. İste orda dank etti bana sizin de bi aile oldugunuz diyo. Afferin oglma karisina sahip cikiyo dedim diyo

Seninkinin seviyesi bayağı yukarda belli benimkine göre canım öp başına koy . Ben düğünden önce bi ayar verirkene demiştim ona , benimle ilgili biderdin olunca bana söyliyceksin herifi karıştırma diye ,aynısını herife de demiştim gayet sert bi dille ,o gün bugündür herkes kendi hesabını kendi görüyo ,yoksa potansiyel benimkinde çok....

walla canım bizimkiler it biraz gıcık alıyom hepsinden daire başkanım çok ii saolsun o izin werioda odadakiler arkamdan çok konusuo diye gitmiyorum ben

günaydın yavrulaarr

ben de geliim ben de geliiim
yaz bakalım özeldem skypeni seninlede çeneleşelim birazz

anam bende şimdi izleyecektim akşam yeni bölüm yokmuydu
oki doki bebeeem
ya rapor alsaydın keşke yazık sana

arada bi cee yap odtücanım, gez eğlen ooohh
enişteme de afferim ha, keşke benimki de böle olaydı , anca dank etti 10 senede

ozaman bol bol foto istiyozzz ona göreee

İş çok da yapmıcam bişe mutfağı toplasam yeter. Siz napıyonuz. Yine sıcak. Oğlan gece uyumadı ağladık ağladı 4 kere geğirdi çok yorgunum iris dun akşamda kustu. Canlı şahitim ceydadır

yawrum ya havalar dengesiz kuzum midesini üşütmüşdür zeytinyağı ile karnını ovsan biraz rahatlar

İş çok da yapmıcam bişe mutfağı toplasam yeter. Siz napıyonuz. Yine sıcak. Oğlan gece uyumadı ağladık ağladı 4 kere geğirdi çok yorgunum iris dun akşamda kustu. Canlı şahitim ceydadır

Değişik bişey mi yedi ,üşüttü mü acaba kuzum :44: he anladım ,bi ben kaldım canlı canlı görüşmediğin ,gerçi ben ööle herkesler gibi yümüzü gösterip de eskitmeyi tercih etmiyorum esasen

walla zehirlemiş olsa bile olan kendine oluo çıtıra bakmak zorunda kaldı geceee

baksın baksın ,adam olsun,şeytan azapta gerek

Bakalım bugun nolcak dido kız seni nazar mı ettım acaba o iş yerındekilerin adını ver ben vatandaş gibi gelip fırça atayım

Yanlız bu topikte bi fırıldak cevriliyo gibi bi anda herkez gidip geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…