:44::44::44:
anlamadım lan şimdi iyi bişey mi dedin tatloşum
kabul etmese kankalıktan dış kapı madallığına terfi ettircektin beni yani
benimkid e kızıyo yaa,
napiim seviyom ülennnnn
kankam mıııı ,beni sorduğunda ne demiştin peki
anaaam sanal cinayet çıkcak haa
:104::104::104::104::104::104::104::104:
her apartmanda bi ablamız var demek benimde odamın yanı yandaki rus komşumun odasıydı daha bişi demiyim. Ben çok ciddiyi yemın ederm deprem oluyo zannettımanaa ona benzer bi durum bizde de vardı, dubleks evde merdivenler bitişikti, yan komşumuz şakkıdı şukkudu terliklerini giyince diyoduk biz de aha gene giymiş terliklerini diyesadece geceleri giyiyodu nedense
ama neyseki odalar bitişik değildi, orda şanslıydık bak
kankam mıııı ,beni sorduğunda ne demiştin peki
benim herif de , karilar kulüpten dostların mı diyo
heraldeee ,enişteden vize almadan iletişim yok ,ben neler ettim kendmi kabul ettirene kadar enişteye ,trabzonlu ya ,sevmiyo rizelileri
kız dedim ya skype o kurdu diye o ara senin iletın geldi kabul et kankam dedim etti. Kocam iyi adamdır da akşama kadar benim facetimemdan bıktı. Bacılarımın biri kapar biri açar onlar birer arkadaşıma gelir sıra o biter annem ister. En son yeter artık dedi bbg evi gibi heryerde kamerayla geziyosun rahat edemiyorum diyo. O yuzden eşler varken konuşmayalım demedikmi ceydaa niye kıvırıyon şimdi:44::44::44:
anlamadım lan şimdi iyi bişey mi dedin tatloşum
kabul etmese kankalıktan dış kapı madallığına terfi ettircektin beni yani
benimkid e kızıyo yaa,
napiim seviyom ülennnnn
heraldeee ,enişteden vize almadan iletişim yok ,ben neler ettim kendmi kabul ettirene kadar enişteye ,trabzonlu ya ,sevmiyo rizelileri
kız dedim ya skype o kurdu diye o ara senin iletın geldi kabul et kankam dedim etti. Kocam iyi adamdır da akşama kadar benim facetimemdan bıktı. Bacılarımın biri kapar biri açar onlar birer arkadaşıma gelir sıra o biter annem ister. En son yeter artık dedi bbg evi gibi heryerde kamerayla geziyosun rahat edemiyorum diyo. O yuzden eşler varken konuşmayalım demedikmi ceydaa niye kıvırıyon şimdi
Kız yok öle bişe nerden çıkardınız töbe gunahımızı alıyonuz ama rizelilerde miye feneri tutuyo kardeşim yaa
onu dedim de
kk dan tanıştık ya bozuldum accık bizi ötelemesine
ama neyse
kankam dedin ya o yeter
Kız niye ötelesin töbe töbee. Benim kk dan cıkmadığımı biliyo adam napsın. Napıyon diyo kk ya yazıyorum diyorum
kesinlikle katılmıyorum irisim, tüm doğu karadeniz sahili birbirine acayip bağlı ve de düşkün. misalen benim herif artvinli tüm rizeli ve trabzonlular kankidaşı arkadaşı hemşosu her bi şeyidir yani:)))
kız dedim ya skype o kurdu diye o ara senin iletın geldi kabul et kankam dedim etti. Kocam iyi adamdır da akşama kadar benim facetimemdan bıktı. Bacılarımın biri kapar biri açar onlar birer arkadaşıma gelir sıra o biter annem ister. En son yeter artık dedi bbg evi gibi heryerde kamerayla geziyosun rahat edemiyorum diyo. O yuzden eşler varken konuşmayalım demedikmi ceydaa niye kıvırıyon şimdi
Kız yok öle bişe nerden çıkardınız töbe gunahımızı alıyonuz ama rizelilerde miye feneri tutuyo kardeşim yaa
Ooo iris sen niyeti iyice bozdun kan dan sonra bu topik bi kelimeye daha alışırsa yedik b.ku gelene gidene sayende saydırcaz :)
Ooo iris sen niyeti iyice bozdun lan dan sonra bu topik bi kelimeye daha alışırsa yedik b.ku gelene gidene sayende saydırcaz :)
Dido iş yapıyomuş akşam misafirlerinede lahmacun hazırlamışş iris görüyonmu
Lahmacunlar boğazında kalsın ona ööle söyle ,ne ara iyileşti ki bu arada o
Yok yok hasta belli allahın sümüklüsü sürekli burnunu çekip öksürüyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?