2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizz nasil gorusmek istemem
ise gitmesin diye benim oduncana bile cazibemi kullandim (tabii 2 bebeden sonra ne kadar kaldiysa)
hem oyle face di suydu buydu kiskaniyom walla ben de nete giremiyince ariycam seni alsenim kitliycem telin basina
kiz ben sana adimi msj atiyim bari telefonla ariyinca kendimi senaysen olarak tanitmak garip geldi bir an
ben anladım seni sen yanında biri olmadan rahat edemicen yaaa 2 saat sana eşlik edecek arkadaşın akraba vs yokmu

kız neresi uzak sen parka gir biz karşılarız senilannnn yoksam sen bizimlen görüşmek istemiyonmu

kivirtsam bole yaparimm
hee kıvırıp duruyo sankim

Harbiden benimde ona hep alsen diyesim var da son anda ayıkıyorum ismini söylüyorum

Harbiden benimde ona hep alsen diyesim var da son anda ayıkıyorum ismini söylüyorum

bana buluşmada herkes iris dedi , zira ismim uzun bir laz ismi la ,adımı mı değiştirsem mahkemede ,topikoları da şahit yazarım

Günaydııınn

Pepiiik git git, ilk gün öle olur sonra alışırsın bişey olmaz

Gunaydın hava sıcak iş yapıcam çocuk gece uyudu sabah 5 de sut verdim içmedi şimdi iş yapıcak çıkmsm lazım bizden haberler böle ve hoşçakalın bundan sonra böle yapıyorum
noluuuuyo laaaan dedim neyse trip atmışın aferim
Ben sana diyom , eniştelerden biri yardım eder ,takılma o mevvzuya

Ne bileyim facetime ,skype koklaşıp duruyolar
heee koklaşıyozzzz, oooh mis
senle de koklaşalım beeeeee yok diyom kameram yok yok bilmem ne
sana bi kamera alacam sonunda, bölece kıvıramıcan

Yok biz onu alsenle yapıyıruz cetdayla skyp takılıyoz gece gunduz arada mesajlasma

Amaaann kaç kadın sınız kaç çocuğa sahip çıkamıcanızmı
evet tatloşum ben bayıldım oburuma mesela çok tatlı, fotolardan daha mıncıkkk
ama tam göremedim, oğlan kaçmak için mi ne birinde uyudu birinde kustu
birinde kocası geldi
bizde mesajlaşıyoz bölece kocalar da annamıyo

Ne koycan adını değiştirsen iris ne istersin

iris koycam işte
benim kk da iris olduğumu herif biliyo ,çok aradın mı bu niki falan demişti , eski evimizin alt katına 2 sene önce biri taşındı ,adı ; iris duvarlarımız çok ince ve aplamız da çok sevişgen bi apla olunca , aynı yatak odasını kullanıyomuşuz gibi oluyodu , sürekli espri yapıyoduk hatta ; aha iris geldi birazdan başlıycaklar falan diye ,başlıyolardı da hakkaten ama burda da nik değiştirilmiyo ki anacım

bacım taşındıydı ,onun vardı bi kamerası ,el koyacam ,2.ele alıştım ben

anaa ona benzer bi durum bizde de vardı, dubleks evde merdivenler bitişikti, yan komşumuz şakkıdı şukkudu terliklerini giyince diyoduk biz de aha gene giymiş terliklerini diye sadece geceleri giyiyodu nedense

ama neyseki odalar bitişik değildi, orda şanslıydık bak

arkideşlerim selam; didem hastaymış geçmiş olsun. İrisim rahatsızlığın için sakız çiğnemek iyi çözüm, bir de ağzını aç kocaman sonra kapat ve yutkun.. bu da işe yarar.
alsenim komşunuza geçmiş olsun, Allah korumuş sizi de valla, iki bebeyle iyiki dışardaymışsınız.
senaysen buluşmada dert etme bakarız sensörcanlara ne olcak o kadar adamız. beni de eşim getirecek veririm benim kızı ona bakar ben de seninkilerden birini oyalarım:))

hava sıcak bir sürü iş var dışarda da iş var amannn gün yetmiyor be..

Özet bitti çıkıyonmu

Kız ceydaaa kocam biliyoki mesajlaştığımı askolsun hatta skype o kabul ettı seni kim dedi kk kankam dedim oda bana hay senin kk na dedi :44:

Bizimki duplex değil tab i, gariban işi düzayak dayre ,de pilanlar aynı ,yatakodasının altı yatak odası ama snırı tanımıyolardı ki ,bi mutfakta duymadık iniltileri Lan o değil , kaç kere evde birileri varken coştular ne yapacağımızı şaşırdık ,tv sesini falan açtık çaktırmamak için.hatta bikeresinde annem varken gündüz verdiler coşkuyu ,annem ," noooliyi" dedi , tv den geliyo heralde dedim

Ben de aynını dedim ,topikolardan biri kapar sensörlülerden b irini dedim

iris sen bizim herşeyimizsin

al hadi kamerayı aaaallll

hee alcam ,geri mi kalayım

Özet bitti çıkıyonmu

Kız ceydaaa kocam biliyoki mesajlaştığımı askolsun hatta skype o kabul ettı seni kim dedi kk kankam dedim oda bana hay senin kk na dedi :44:

kankam mıııı ,beni sorduğunda ne demiştin peki

benim herif de , karilar kulüpten dostların mı diyo

Özet bitti çıkıyonmu

:44::44::44:
anlamadım lan şimdi iyi bişey mi dedin tatloşum
kabul etmese kankalıktan dış kapı madallığına terfi ettircektin beni yani

benimkid e kızıyo yaa,
napiim seviyom ülennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…