2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz daha yağlı sanırsam , belki de acemi şansından tuttu ,2.fiyasko da olabilir Hassasanne de bi yoğurt mayalama tarifi var ya ona göre mayaladım...

Gunaydın hava sıcak iş yapıcam çocuk gece uyudu sabah 5 de sut verdim içmedi şimdi iş yapıcak çıkmsm lazım bizden haberler böle ve hoşçakalın bundan sonra böle yapıyorum

Gunaydın hava sıcak iş yapıcam çocuk gece uyudu sabah 5 de sut verdim içmedi şimdi iş yapıcak çıkmsm lazım bizden haberler böle ve hoşçakalın bundan sonra böle yapıyorum

Yaaaa noluyo be ,yazıp kaçıyon ,yeni stil mi bu ,yaz stili mi ,hiç sevmedi ben bu stili

iriscan kulagin nasil oldu ?? ilk defa boyle rahatsizligi da sende duydum canim
dido hastaymis bir de galiba onun nesi var ona da cok gecmis olsun
burasi boyle olmaya basladi ya ben de hic sevmiyorum ama ben de eskisi kadar sik giremiyorum ki
tatliskomm bosver evi falan gel sen cocuklu ev oyle olur zatenn
ya bir de benim herif caliscak galiba haftasonu len ben bulusmaya nasil gidicem darlandimmmm
hoşgeldin hunilimmm ,
kimseler yok ,pek bi sessizlik ,darlanıyommmmm

Kıs yeni moda bu özet yap çık yok yok şakada ama hava az bi serinken iş yapıyım biraz olurmu evi b.k götürüyo öğle yemeğine yetişirim

Lan dedim nooluyo ,geçmiş de yaptım ama bişe de görmedim diyom ,kulak bozuk da gözleri de mi kaybediyom

Özet mözet bize göre değil hemşom ,çançan konuşacaz biz

Sizin buluşma bu haftaydı de miiii , taksiyle git diycem ama nasıl oturacak bebeler ? anangil gelemez mi senlen :44: İşyerinden birini ayarlasan ,hani yakın bulduğun samimi olduğun falan ,maaşına zam yaparsın

Ben de ilk defa duydum bu hastalığı bu arada ,ne kadan güzide ve nadir bi kişilik olduğumu kanıtladım :111::111::111:

hee bu pazar iriscan
ya arabayla gitmesi dert degil atarim ikisini de arkaya da arabadan inince bizimkiler ortama alisana kadar ikinci kucak lazim ondan sey ediyom
yoksa bir alissalar veririm alsenle wavy nin kucaklarinaa
anamlar da sehir disinda be guzelim oyy oyyy
dur ben su zam isini bir dusunuyimm
guzide kisiligimm nasil gecermis bu hastalik sadece sakiz cigneyerek mii :44:

Arabayla giderim diyosn kolay o zaman beee , giderken bikaç kilim/örtü götür ,sal çayıra ,biz buluşma biterkene yayıldık ama keşke baştan yapsaydık .O arada kaynaşırlar bebelerlen arada biri de kucağına alır heralde Olmadı ,eşile gelen olmayacak mı ,eniştelerden biri kendi bebesini tutsun ,bizim topikolardan biri de sensörlülerin birini oyalasın

Sakızı alternatif tıp tedavsi olarak uyguluyom , bisürü ilaç da var modern tıp adına

canım ya sen oraya kadar gelebiliyorsan orda bir şekilde idare ederiz benim adam gerirecek bizi wavy de eşi getirecek sanırım kalabalık oluruz herhal otururuz çimlere gezsin dursunlar düşme derdi olmaz hepsi bir olunca utururlar die umuyorum

arabada yer olsa biz alalım seni dicem ama malum biz arabayı full dolduruyoz

arabayla park edilen yerle cayir kismi uzak iriscan :44:
bir care bulucaz artikinn olmadi ceyda ve tatliskom gibi (napiyordu onlar be) hee iste face bilmem ne yaparimm

bir care bulucaz artikinn olmadi ceyda ve tatliskom gibi (napiyordu onlar be) hee iste face bilmem ne yaparimm

Ben sana diyom , eniştelerden biri yardım eder ,takılma o mevvzuya

Ne bileyim facetime ,skype koklaşıp duruyolar

Yok biz onu alsenle yapıyıruz cetdayla skyp takılıyoz gece gunduz arada mesajlasma

Amaaann kaç kadın sınız kaç çocuğa sahip çıkamıcanızmı

bizi bulmak icin cayirtiya dogru gelin alsenimm
canim ya bizi nasil alcaksaniz bir an hayal ettim de 3 u bir yasin altinda 1 i bir yasin ustunde 4 bebe anam anam o arabadan harbiden hunili cikariz yahuu

ben anladım seni sen yanında biri olmadan rahat edemicen yaaa 2 saat sana eşlik edecek arkadaşın akraba vs yokmu

kız neresi uzak sen parka gir biz karşılarız senilannnn yoksam sen bizimlen görüşmek istemiyonmu

ben anladım seni sen yanında biri olmadan rahat edemicen yaaa 2 saat sana eşlik edecek arkadaşın akraba vs yokmu

kız neresi uzak sen parka gir biz karşılarız senilannnn yoksam sen bizimlen görüşmek istemiyonmu

hee kıvırıp duruyo sankim

HTML:
Yok biz onu alsenle yapıyıruz cetdayla skyp takılıyoz gece gunduz arada mesajlasma

Amaaann kaç kadın sınız kaç çocuğa sahip çıkamıcanızmı
dru söylüyo tatlişkom ben alışıgım iki bebeyi kucaklamaya oğlanı zaten tutamam orda onu babası dolaştırır bende senin sensörlerden birini kucaklarım

bizi bulmak icin cayirtiya dogru gelin alsenimm
canim ya bizi nasil alcaksaniz bir an hayal ettim de 3 u bir yasin altinda 1 i bir yasin ustunde 4 bebe anam anam o arabadan harbiden hunili cikariz yahuu

anaammm hepsinin birden ağlasığını düşünsene valla adam arabadan atar topumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…