2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldimmmm bugun erken ciktik. Zaten sabahlari gec gidiyorum.biraz yemek yapim birazda gecmis birazda sohbete ortak olim

Iriscim alinti yapmadim
D un ilk ayrilikti. Banada iyi geldi cocuga karsi sabrin artiyor ewde durdugun gibi bunalmiyorsun. Bakan kv olunca zor. Bakiciya dersin bu bu bu boyle olucak uygular kv dersin ama torunya biraz yapisik geziyor cocuga. Ya ben ewdeyken ben ilgilenim yorulduysa dinlensin dimi yok ama olmaz. Hem ozluyorum ben bebe miiii

Seninnki özlemiş heralde ,bnemiki bakarekn eve gelir gelemz atıyodu kucağıma ,yatana kadar elini sürmüyodu ,yandan bile bakmıyodu be

Yok kiz birakirmiyim ekmek kapim o benimmm
Bırakma tabi , 15 gün neticede

Karasudan mı bağlanıyon sınırsız telefon snırlı internetinle bacım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
iriss

bu ne be ,gidiyom ben

görüşürüz topikolar,bugünkü performansınızdan hiç memnun kalmadı iriss bilesiniz

hello
napıyor topkeklerim nasıllar? yağmur başladı burda, biz de odalara kaçıştık
ben de fırsattan istifade kızı yıkadım uyuttum o ara size takılayım istedim
geçmiş yapmadım inşallah herşey yolundadır canikolarım

Nbr sekerım bende yeni geldim eve. Kocam beni yemeğe götürdü ordanda kızı aldık geldik.
Burdada az bişe yağdı ama yagıncada miss gibi deniz koktu..

Nbr sekerım bende yeni geldim eve. Kocam beni yemeğe götürdü ordanda kızı aldık geldik.
Burdada az bişe yağdı ama yagıncada miss gibi deniz koktu..

iyilik güzellik tatliş bizde durumlar az önce yazdığım gibi
fotoğraf makinasının şarjını unutan zihniyet sevgili kocama selam ederim- nasıl valiz hazırlıyosa
ilk geldiğimiz gün çektiklerimiz var sonrası yalan oldu
neyse yediğimiz içtiğimiz bizim olsun, gezdiklerimiz de bizim olsun

Tuhh bee wavyy hepsi sizin olsun bare 2 3 tane yuklede ağzımız kapansın. Ne zaman donuyosynuz

Arkadaşlar merhaba,
Bebek, çocuk odalarına bebeğinizin ismine özel; doğum tarihi, kilosu ve boyunu anı olarak saklamanız için çarpı işi panolar hazırlıyorum.

Görsel fotoğraflarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. İlgilenen olursa özel mesajla benimle iletişime geçebilirsiniz.
Kuzular sağlıkla büyüsün. Ben de eski bir ağustos annesiyim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/623155-bebek-cocuk-odalarina-carpi-isi-panolar.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…