Tatlışkomuda banlamışlar. Bende ondan Ceyda ile ilgili haber almak için girmiştim...
Laftan anlamaz insanlara laf anlatmaya çalışmak saçma. Burdan gitmeyin ya kendi yağımızda kavruluyoruz.
Giresim falan kalmadı haa. Kaçgün acaba engelleri. Engelleri bitene kadar bende girmicem. Görüşebilen, haber alabilen yazsın lütfen
Tatlışkomuda banlamışlar. Bende ondan Ceyda ile ilgili haber almak için girmiştim...
Laftan anlamaz insanlara laf anlatmaya çalışmak saçma. Burdan gitmeyin ya kendi yağımızda kavruluyoruz.
Giresim falan kalmadı haa. Kaçgün acaba engelleri. Engelleri bitene kadar bende girmicem. Görüşebilen, haber alabilen yazsın lütfen
kuzuuuuuuum bi de beğeniyo, aklı da yüreği de burdadır benim sarı meyveli topkekiminnnnnnnn
ah tatlışım, burda olaydın da wavy diyeydin, ben wavy sensin demezdim ya
şimdi oradan sesli wavyişkom de ben duyarım
ceydacım, parlak ciltlim,
şimdi seni de gördüm
sen şimdi bugün aslancanım ve minnoşcanımla azıcık tatil yap, yarın ben sana Ankara fotoları göndercem (inşallah)
Wavy evine dondun mu kuzum.
İris e sanki birileri dun gecmis olsun diyordu gecmis yapamiyorum sana noldu iris ? Gecmis olsun! Kulagin agriyordu onlanmi alakali. Du ben merak ettim bi bakim
Wavy evine dondun mu kuzum.
İris e sanki birileri dun gecmis olsun diyordu gecmis yapamiyorum sana noldu iris ? Gecmis olsun! Kulagin agriyordu onlanmi alakali. Du ben merak ettim bi bakim
Uzun zmndir ( 1 ayi biraz gecti sanirim) misafir agirlamiyordum. Bugun kurstan geldim aksama musafir oldugunu ogrendim hemen dondum yemege gelin didiiiimmmm. Markete git yemek yap salatasi o su busu derken yorulmusun. Bebem de zor uyuyor 4. Dis yolda sanirim. Pasta borektense yemek daga az vaktimi aldi ama sabah korunde kalk su saate kadar ugras yoruldum toto yeni yer gordu. Pestilim cikmis