2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı

günaydın topkeklerim :80:

insanın evinden bağlanması da ayrı bi keyifmiş canım. bi ton iş beni bekliyor olsa da

tatlişkom oğlanı sizin jakuziye oturt bol bol suyla temas ettir. ılık su açar genzini azıcık, bizim doktor banyodan sonra burnunu temizlemenize gerek olmaz genzi açılır nispeten demişti, bi dene istersen

Burası sıcak diye her akşam yıkayıp yatırıyorum bu akşam yıkamadım diyemi oldu yaa 5 den beri ayaktsyım ve 2.5 dan 3 e kadarda ayaktaytım zaten 12 miydi ne yattım. Oturtuyorum zaten az suda yuzmeye calışıyo. Bayılıyo kıss banyoyu görunce çıldırıyo çocuk gulmekten.

günaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa

geçmiş olsun güzellik, milleti de bi anlasam ben. acı çekenle dalga mı geçilir yaa
hayırlı olsun dişiniz çıtırcanım bol bol kemirsin ekmekleri karpuzları
gribin de vardı, offf geldi mi üst üste gelir zaten

Çıtırcana

Kıs sen kendını okutsana arı bile geldi senı buldu

İyi haftalar olsun topikolarımmmmm

Anagara takımı buluşmuşşşşşşşşşşş

Acil fotolara bakmam lazım

tatloşum oburuma geçmiş olsun, çabuk geçsin inşallah
didemcim sana da çok geçmiş olsun
iyi haftalar millettt

Gunaydin toppikler

Dido gecmis olsun en korktugum seydir ari sokmasi hic sokmadi beni alerjim falan var da bilmiyosam diye tirsarim hep:18:
Bence de nazar falan var kiz sende. Gyinip suslenip geziyon

citirimin disine de

tesekkür ederim canımm.. canın kıymetli die ağrıo diosun dediler ama öyle değilmişş.. inşallah canım yaa dişimniz güzel ve keskin olsun walla ağrıdan gribimi unuttum
Çıtırcana

Kıs sen kendını okutsana arı bile geldi senı buldu

okutacam bugün canım walla bütün belalarda başroldeyim

Gunaydin toppikler

Dido gecmis olsun en korktugum seydir ari sokmasi hic sokmadi beni alerjim falan var da bilmiyosam diye tirsarim hep:18:
Bence de nazar falan var kiz sende. Gyinip suslenip geziyon

citirimin disine de

ayy sokmasın zatende Allah kimsenin başına wermesin berbat bişee.. walla nazarmı şansızlıkmı bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…