Protesto mu ettıniz hiç belli olmuyolannnn siz gelene kadar bizde yattık mapusda
ayyy biz buluştuk
evet ya güzel bir gündü demi wavyim
senaysen ve super muh ta olsa güzel olurdu
Protesto mu ettıniz hiç belli olmuyo
Aslında biz hepimizin çıcukları için yattık içerde
Burası sıcak diye her akşam yıkayıp yatırıyorum bu akşam yıkamadım diyemi oldu yaa 5 den beri ayaktsyım ve 2.5 dan 3 e kadarda ayaktaytım zaten 12 miydi ne yattım. Oturtuyorum zaten az suda yuzmeye calışıyo. Bayılıyo kıss banyoyu görunce çıldırıyo çocuk gulmekten.günaydın topkeklerim :80:
insanın evinden bağlanması da ayrı bi keyifmiş canım. bi ton iş beni bekliyor olsa da
tatlişkom oğlanı sizin jakuziye oturt bol bol suyla temas ettir. ılık su açar genzini azıcık, bizim doktor banyodan sonra burnunu temizlemenize gerek olmaz genzi açılır nispeten demişti, bi dene istersen
Gunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı
günaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa
Çıtırcanagünaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa
günaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa
geçmiş olsun güzellik, milleti de bi anlasam ben. acı çekenle dalga mı geçilir yaa
hayırlı olsun dişiniz çıtırcanım bol bol kemirsin ekmekleri karpuzları
gribin de vardı, offf geldi mi üst üste gelir zaten
Çıtırcana
Kıs sen kendını okutsana arı bile geldi senı buldu
Gunaydin toppikler
Dido gecmis olsun en korktugum seydir ari sokmasi hic sokmadi beni alerjim falan var da bilmiyosam diye tirsarim hep:18:
Bence de nazar falan var kiz sende. Gyinip suslenip geziyon
citirimin disine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?