2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kimse yazmamış.. Tatlişkom ve ceydanın banlanmasını mı protesto ediyoruz yoksa, benim haberim yok.. Tatlişkom 7/24 bu topiği ayakta tutan kişi, neden banlanmış anlayamadım zaten ya..Saat 14'e kadar yazmış İris ama hala kimseden ses yok...

yaşasın ağustos anneleri kardeşliği
tatloşum da gelir yakında lunaparka gideceklerdi
beni banlatanı da banlattım
adalet tecelli etti

aysreee nazarın değdi haa, diyodun gezip duruyon diye, aha da banlandım
ee naptınız bakem hafta sonu?
ben işte gez toz, bebeleri gezdir, sıcaktan bayıl vs vs
du bakıyım becerebilirsem foto koycam, kocamın cebinde de, ordan nasıl yapılır hiç denemedim

beni ösleyenleri ayrıca da öpüyom kokulu kokulu
demişken dün ankara kurtuluşta olasım geldi haaa

papatyam, wavym, pepikom, irissim, berfenurum ve tüm topikolarım
öptüm sizi

selamlaaaaaaaaaaaar :80:

buluşmadan gelindi, fotolar koyuldu topkeklerim
bunlar benim kamerada olanlar, alseninkiler akşama geliyor

otoparka girdik arkamdan bir el wavy arabaları yan yana park etmişiz bide arabalarımızda aynı model
önce cafeye gitiik oturduk
kaynaştık işte bebelerle koklaştık
sonra çimlere yayıldık mepgvn çok mahçup etti beni pasta börek yapmış ellerne sağlık her ne kaar bebeelr yememize müsade etmesede
wavyy gerçekten alımlı bir hatuntalya da tam kokoş yaniama nasıl güzel bir görseniz
mepgvn çok cana yakın bir arkadaş hiç yeni tanışıyor gibi hissetmedim ben kızıda çom şirin sakin tombilik bişey
işte böyle tatlişkom

Karasudan donduk. Gecmis yapmadan bi selam vereyim dedim. Ama gecmis yapamiycam sanirim cunku gordugum kadariyla bulusma fotolari vaarrrr onlara bakicam once

See you

Kiz bi gidip gelmisiniz ya haftasonu
Ben kesik kesik girdim telefondan. Hic de bise anlamadim ama neyseki donmussunuz
Seviyom lan sizi gitmeyin bi daha bi yere

Son düzenleme:
Coookk yorgundum fotolari gordum dinlendim

(Wavy akcakoca fotolarini da bekliyos, ben de yarin karasu fotolariyla gelecem)

Biraz daha is yapip yatayim yarin gorusuruz toppikler

Son düzenleme:
Kiz bi gidip gelmisiniz ya haftasonu
Ben kesik kesik girdim telefondan. Hic de bise anlamadim ama neyseki donmussunuz
Seviyom lan sizi gitmeyin bi daha bi yere

he ya mapushane arkadaşı olduk tatloşumlan, bi temiz don getireniniz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…