2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne candansın kız sen
oturdun her resme yorum yazdın ya, seni boşuna sevmiyorum ben

wavy öpsün seni

Ama hepisi de ne güzel lannnn , sabah beri döne döne bakıyom ,akşama kadar bikaç tur daha atarım
Öpsün tabi wavy , ben de saçlarını yolayım ,kıvır kıvır parmaklarıma dolayım ( heee, Beren çekerken bişe demiyon ama )

eee biz yazmadık mı
Sus kız ,sicili bozuk Ceyda

kızlar hepiniz süper çıkmışsınız ben yetişemedim inşallah bi dahakine valla çok özendim kendimi afettirmek için yeni fotolar ekledim

Foto manyağı olduk lan bugün , hangisine bakacağımı şaşırdım :111::111::111::111::111::111:

Ceyda tatlışkom
Kaçaklar gelmiş sonunda :)
Valla giresim yoktuda merak ettim, dönmüşler mi yuvaya diye :)

Çıtırık dişin hayırlı olsun, inci gibi dişlerin çıksın kolaylıkla inşallah
Didem geçmiş olsun. Ne oluyor sana diyeti falan bırak sen. Güzelde giyinme, salınma öyle
Oburcan geçmiş olsun. Sıcaklardan bebeler mahvoluyor.

Buluşma olmuş, hepiniz çok tatlısınız

Sabah sabah doğumcu doktor ziyaret ettim. Uzaklaşmıştık, o şeylerden iyiydi Verdiği ilaçlar emzirme döneminde kullanılan ilaç ama hiçte içime sinmiyor.

Feci yorgun ve uykusuzum. Bu saat oldu hala birşey yemedim (herzamanki gibi)
Herkesinde foto yükleyeceği tutmuş tamda keyifsiz günümde, kaldırmayında sonra bakayım Fotoların hepsi çok güzel

Fakat wavynin halasi bana geldi demistim ya gelen harbiden wavynin halasi galiba bugun 7. Gun ve ben dun dogum yapmis gibiyim
Wavym ne cekmissin bee

noldu yaaaaa
geçmiş olsun ama
merak ettim bak, ne ilacı o ben anlamadımm:44:

ana bana laf mı attın sennnnn

Fakat wavynin halasi bana geldi demistim ya gelen harbiden wavynin halasi galiba bugun 7. Gun ve ben dun dogum yapmis gibiyim
Wavym ne cekmissin bee

benimki yarın gidiyor, galiba seni kestirdi gözüne topikte fotolardan
senin ilki de uzun sürmüş, umarım bunda kolayca yırtarsın güzelim

Geçmiş olsun bacımmm , kötü bişey yoktur inşallah

Wavym ne cekmissin bee

Aboo , bu hala da ne arsız çıktı be ,gittiği yerde kalıyo günlerce

ana bana laf mı attın sennnnn

Nooldu ,gerçekler acı mı geldi

ben de çok kibarımdır

Benım kıbarlığım aldığım ban dan tescillidir

Yıkılıyosunuz kibarlıktan ,arada da banlanıyosunuz , mapus kardeşliği de hiçbişeye benzemez haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…