2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç iinsan bi gecmiş olsun der bi temiz atlet getirir bi mektup yazar. Ey gidi ceydaa bi gitsek kimse aramıcak demek

Ne nakör bişesin kız sen ,aradık ya ,kalkıp mersine mi geleydim

Gunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı

Geçmiş olsun oburuma ,biz de geçen hafta öyleydik , sürekli fısfıs+banyo ,başka yolu yok

Geçmiş olsun didooooo ,başına gelmeyen kalmamış bacım yaaa , arısokması alerjisi falan yok değil mi inşallah ,çok tehlikeli diye biliyom :18:

Yaw sana mı dedik beaa biliyoz gecmiş olsun dedin bizzat aradın

walla sanırım war alerji testi yaptıracam bir ara saol canım walla hayatım film gibi mübarek

Gunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı
canım kolay gelsin bu bebelerin hep bir bahanesi oluyor uyumamak içinama sana tavsiyem burun acıcı ilaçları en son tercihin olsun

eee ne diyelim geçmiş olsun bi alerji testi yaptır gerçi alerjin olsa durum daha geci olabilirdi
kokoşun incileride hayırlı olsun

yoooook hiç bi yere kımıldamıcam yaz tatiline kadar (inşallah)
2-3 yere geçecek bi de, bebekle gidilecek yerler hiç değil...
annemleri ayarlamaya çalışıyorum bakalım umarım onlar gelebilir

Gezmek tozmak güzel de ,bu bebelerle çok yorucu hakkaten yaaa , gitme valla evde otur daha iyi ,anangiller de gelebilse ballı kaymak olur o ayrı

Gitmemle gelmem bir oldu değil çünkü yatmamla uyanmasıda bir oldu. Düşman sanki

Bizimki de ben yatar yatmaz başlar mızıklamaya ,her akşam ,istisnasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…