Hiç iinsan bi gecmiş olsun der bi temiz atlet getirir bi mektup yazar. Ey gidi ceydaa bi gitsek kimse aramıcak demek
Gunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı
günaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa
İrisscan kulagin nasil oldu bacim
Yaw sana mı dedik beaa biliyoz gecmiş olsun dedin bizzat aradınNe nakör bişesin kız sen ,aradık ya ,kalkıp mersine mi geleydim
Geçmiş olsun oburuma ,biz de geçen hafta öyleydik , sürekli fısfıs+banyo ,başka yolu yok
Geçmiş olsun didooooo ,başına gelmeyen kalmamış bacım yaaa , arısokması alerjisi falan yok değil mi inşallah ,çok tehlikeli diye biliyom :18:
Ne nakör bişesin kız sen ,aradık ya ,kalkıp mersine mi geleydim
Geçmiş olsun oburuma ,biz de geçen hafta öyleydik , sürekli fısfıs+banyo ,başka yolu yok
Geçmiş olsun didooooo ,başına gelmeyen kalmamış bacım yaaa , arısokması alerjisi falan yok değil mi inşallah ,çok tehlikeli diye biliyom :18:
Oğlan uyudu Bende uyucam dakika tutun bakalım kaç dk uyutur
canım kolay gelsin bu bebelerin hep bir bahanesi oluyor uyumamak içinGunaydın çok uykusuzum oğlan burun tıkanıklığından uyumadı sinomarin fısfısıda işe yaramadı. Kurban olayım otrivite olsa hemen açardı
günaydın topikcanlarımm nasılsınız umarım yaramaz bişe yoktur.. bizi özetleyeyim cuma parmağımı arı soktu.. ağrıo dedikçe millet dalga geçdi cumartesi kalktık şişmiş baya ağrıo dedim durdum pazar kalktık el davul gibi doktora gittik enfeksiyon kapmış bu yüzden de ödem oluşmuş koca parmakla dolaşıyorum su an.. onun dışında gezmelere gittik dolaşdıkkk weeeeeeeeee kızııımınnn ilkk dişiii çıkdııı sonundaa
Yaw sana mı dedik beaa biliyoz gecmiş olsun dedin bizzat aradın
telefon trafiğindeyim, yazamıyorum
bizimkini yine göreve yolluyorlarmış bi haftalığına...
sen de gidecen mi gene ,nereye gidiyo eniştem :44:
yoooook hiç bi yere kımıldamıcam yaz tatiline kadar (inşallah)
2-3 yere geçecek bi de, bebekle gidilecek yerler hiç değil...
annemleri ayarlamaya çalışıyorum bakalım umarım onlar gelebilir
Gitmemle gelmem bir oldu değil çünkü yatmamla uyanmasıda bir oldu. Düşman sanki
Gitmemle gelmem bir oldu değil çünkü yatmamla uyanmasıda bir oldu. Düşman sanki
sen buluşma resimlerimize bi bak önce
KIzzzzzzz burdan da yazayım ; çok güzelsiniz hepiniz ,çokkkkkkkkkk , iyi ki varız lannnnnnnnnnnnnnnn
ne candansın kız sen
oturdun her resme yorum yazdın ya, seni boşuna sevmiyorum ben
wavy öpsün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?