Bizim cakma hurrem gozukmuyo hic bu aralar?? Haberi olan var mi:44:
Bizim cakma hurrem gozukmuyo hic bu aralar?? Haberi olan var mi:44:
Dogru ya unutmusumO da gezmelerde ,bu hafta herkes ipini kopardı ....Ereğliye gidicekti ,Karabük müydü lan :44:
Tam ben soracaktım aysre nerelerde diye sen yazmışsın, sildim :)
Akşama gelir galiba gunduz pek giremiyor genelde
Wavynin halası sizden bana gelse artık iyi olacak. Aylardır gelmediKontrolde soracaktım onuda unuttum.
Dogru ya unutmusum
Biz de haftasonu memlekete gidiyoruz
Bir hafta uzak kalcam sahalardan
Ceyda tatlişkom geçmiş olsundügün telaşımız
Vardı gelemedim ziyaretinize
Size foto koydum beni özlemişsinizdir diye
Fatsaya gidiyom bir hafta kalcamNereyeeeeeeeeeeeee :44:
he tebi tebiiii
eylül analrına takılıyodun ben gördüm
Fatsaya gidiyom bir hafta kalcamburnumda tutuyo
Toplasan 10 u geçmez kız ceyda elim degmedi
Geçmiş de yapamadım yapsam begeniyorum hepinizi bak
Hiç begenemedim sizi
Benim kuzen dün doğurdu
Öğleden önce aradı beni ; iriss abla benim sancım geliyo ,arada da kilodum ıslanıyo su gibi bişey geliyo dedi naapiyim , laaaaan dedim doğuruyon sen ,çabuk doktora ,ama diyo çok sancım yok ki ,gitmesem mi , yok dedim git mutlaka ...2 saat sonra aradım ,naaptın diycektim ,enişte çıktı telefona ,kızımız geldi demesin mi , anaaaammm dedim nasıl yani , 9 cm açıklıkla gitmiş doktora nerdeyse yolda doğuruyomuş
Sen olmayınca o topiko da çok sessiz karam kızzz ,bura sessizkene oraya bi selam verdim ama kimsecikler yoktu
Hay maşallah demek sancıyı sinek ısırığı sandıydı acı hıssetmemiş kadın. O o zaman daha doğururBenim kuzen dün doğurdu
Öğleden önce aradı beni ; iriss abla benim sancım geliyo ,arada da kilodum ıslanıyo su gibi bişey geliyo dedi naapiyim , laaaaan dedim doğuruyon sen ,çabuk doktora ,ama diyo çok sancım yok ki ,gitmesem mi , yok dedim git mutlaka ...2 saat sonra aradım ,naaptın diycektim ,enişte çıktı telefona ,kızımız geldi demesin mi , anaaaammm dedim nasıl yani , 9 cm açıklıkla gitmiş doktora nerdeyse yolda doğuruyomuş
O ne güzel bir dogumdur maaşallahh saglıkla büyütür inşş
Heee öyle bi baktım burda kimse yokken , bizim Ayşecan da gelemiyo tabi sen epeydir paslandın ama düğünde bayağı dökmüşün kurtçuklarıEvet gördüydüm keşke ben varken geleydin
Döktürürdük karşılıklı
Hay maşallah demek sancıyı sinek ısırığı sandıydı acı hıssetmemiş kadın. O o zaman daha doğurur
taam taam neyseToplasan 10 u geçmez kız ceyda elim degmedi
Geçmiş de yapamadım yapsam begeniyorum hepinizi bak
Hiç begenemedim sizi
ohh ne güzelFatsaya gidiyom bir hafta kalcamburnumda tutuyo
Benim kuzen dün doğurdu
taam taam neyse
ohh ne güzel
leyleği havada gördün sennnn
nassı yani
gerçi benim de sancım hiç olmadı, suni sancı bile fazla bişi yapmadı,
ne enteresan kadınım yaaaa:44:
senin doğum da kolaydı dimi iriss
sizin sülalede var demek kolay doğurma geni
Benim kuzen dün doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?