2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne ya herkesi banlıyorlar.. Kk'daki diğer konuları bilmiyordum hiç, şimdi siz yazınca görüyorum ve hayretler içindeyim.. Açık giyen kadın tacizi hak eder mi konusu var ve orda eder diyen kadınlar.... Gerçekten söyleyecek hiç bir şeyim yok.. Gitmeyin başka topiklere, biz bize burda takılalım işte..
Bir metrobüs yolculuğunun daha sonuna geldim bu arada, yarın görüşürüz..

hee bu arada ankaralılar okaa dedim hızlı trenle gelsem felen ama hiç ses eden olmadı
ezikmiyimm lan ben hee :88:

Bu ne ya kimin keyfine göre banlanıyor ya da neden ne okudum hiçbir şey de yok bence
Şimdi beni de banlayacaklar
İriss haftasonu banlansaydın bari ne de olsa yoksun
Bundan sonra hsonuna denk getir bandıra bandıra banı

Bu ne ya kimin keyfine göre banlanıyor ya da neden ne okudum hiçbir şey de yok bence
Şimdi beni de banlayacaklar
İriss haftasonu banlansaydın bari ne de olsa yoksun
Bundan sonra hsonuna denk getir bandıra bandıra banı

alemsin kız senn
az önce bende kucak mucak dedim banlanmasam iyi bari

Ben artık burdan kafamı dışarı çıkarmam Asla banlanıp ayrı kalmak istemiyorum. İnsanın görüpte cvp yazamaması cok kötu

bizde yemek yedik çocukla kocayı da dışarı gönderdim marketden alıncaklar vardı
bide dedim az dolaşın benimde kafam dinlensin ev sepsessiz yahu ohh

bencede ya çok zor yazamamak insanın içi şişer yahu
Allahtan kısa sürüyo banlar
iyiler neysede ya yazına kadının biri gelmiş saydırıyoo mesela aalllaaahhh yazamıyonda veremıyon ağzının payını sıcağı sıcağına

bizde yemek yedik çocukla kocayı da dışarı gönderdim marketden alıncaklar vardı
bide dedim az dolaşın benimde kafam dinlensin ev sepsessiz yahu ohh
Anamm kız ben kafa dinlemeye markete giderim alışveriş yaparım stresimi atarım evde kafamı dinlenir

ay yok sen böyle diyince daha da şişti içiimm banlanmayalımmm hiç bizaman:18::18:

o ayrı cnm stres atma felen o alıverişle oluyo haklısın ama benımki azcık kafa dinleme
yani bebek mıkırtısı olmadan nete girme tv bakma uzanma vs :126:

bende geldim
kız uyudu oğlanda sütünü verdim inşallah uyuyacak
sizin kuzular ne yaptı uyudularmı

hepsi uyusunda büyüsün nenniiiiiiiii, :) topikcanlarım diğer topiklerde dolaşırken ban yemeyin ya , canım çıkıyor o topikide okucam die, cık cık ,bak daha hürreme oldu geldi mi gittimi onu bilmiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…